• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Öğretmenler gününüz kutlu olsun arkadaşlar 💐

Kızlar isim seçenekleri arasında oylama yapıyorum yardımcı olur musunuz artık benim kızımın da bir ismi olsun 😍 Şimdiden teşekkür ederim 😘😘
Defne
Damla
Başak
Afra
Hazal
Çağla

Başak yeğenimin ismi başak gibi sapsarı çok naif hassas duygusal 😍 defne isminide çok severim..kızımız olursa onunda ismi başak olsun demişti eşim.yeğenim eşimin eski öğrencisi çok sever.defne isminide çok severim bütün tanıdığım defneler bıcır bıcır 😄

Kızlar isim seçenekleri arasında oylama yapıyorum yardımcı olur musunuz artık benim kızımın da bir ismi olsun 😍 Şimdiden teşekkür ederim 😘😘
Defne
Damla
Başak
Afra
Hazal
Çağla
Insatgramda cevremde heryerde Defne 😊
Başak daha anlamlı bence

Ben oyumu Çağla'dan yana kullanıyorum 😍

Bu aralar belimden kasıklarıma anlık ağrılarım oluyor. Oturunca geçiyor ama anlık ağrı korkmama yetiyor. Doğum is coming gızlaaarr bu gelen bebişin ayak sesleri vakit daralıyor 😂 zaman geçmiyor gerçi ama olsun buna da şükür 😝

Screenshot_20191124-143246_Instagram.webp

isme karar verdigimize göre bu taş marketlerden yaptirabilirim 😊 böyle filli balonlu bi kapı süsü bulmam gerek şimdi de

X xemax Hep sevdiğim isimler.
Bir oy Başak
Bir oy damla
Bir oy çağla
Bir oy da Hazal’a veriyorum. Karar vermek çok zor bu isimlerden. Hepsi güzel. Defne de çok güzel ama bu aralar çok defne var hakkaten. Afra kulağa hoş geliyor ama diğer isimlerin anlamı daha güzel.

Ben oyumu Çağla'dan yana kullanıyorum 😍

Bu aralar belimden kasıklarıma anlık ağrılarım oluyor. Oturunca geçiyor ama anlık ağrı korkmama yetiyor. Doğum is coming gızlaaarr bu gelen bebişin ayak sesleri vakit daralıyor 😂 zaman geçmiyor gerçi ama olsun buna da şükür 😝
Bakalım 4. Bebeğimiz kim olacak😻 hala erken ama biraz daha beklesin kuzucuklar. 36 haftadan önce doğurmayı yasaklasak mı😂

X xemax Hep sevdiğim isimler.
Bir oy Başak
Bir oy damla
Bir oy çağla
Bir oy da Hazal’a veriyorum. Karar vermek çok zor bu isimlerden. Hepsi güzel. Defne de çok güzel ama bu aralar çok defne var hakkaten. Afra kulağa hoş geliyor ama diğer isimlerin anlamı daha güzel.
Haha 🤣🤣 Ben de böyle karasız kaldım hepsine bir oy verdim 🤣🤣

Pazar pazar canı sklanlar esim calisiyo😔 benm.kendime halim yok ev 💩💩 icinde temizlk yapmak istemiom hic arkadasm yok burda iki muhabbet edelm falan falan ne daraldm ya bugun😭😭
Bırak ev kalsın öyle uğraşma doğumdan sonra oturup yatmayı özleyeceğiz ayaklarını uzat keyif yap 🤗

Pazar pazar canı sklanlar esim calisiyo😔 benm.kendime halim yok ev 💩💩 icinde temizlk yapmak istemiom hic arkadasm yok burda iki muhabbet edelm falan falan ne daraldm ya bugun😭😭
Şu günlerin değerini bilmek lazım uykusuz geceler yakında😂 boş boş dizi seyrettim dün, artık son izlemelerim Deniz geliyor sezon sonuna kadar takip edemeyeceğim🤪 bugün sınavım vardı, o kadar tantanada çalışamadım haliyle gitmedim, bi saat kızımı koklarım daha iyi diye düşünüyorum
Kızın gözü şişmiş aklım onda kaldı

Back
X