• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oglum kadar kimse hevesli degildir kardesine.bazen korkutuyor hatta beni dogdukta sonra degisirse yanarim.
Aklima gelmiske sorayim 2.3 cocuklari olacak annelere. Dogumda hastanede sizinle mi kalacak cocuklar yoksa eve mi gondereceksiniz.esim hastanede kalmain istiyor ama
Ben nasil kiyip gonderecegim bilmiyorum.sanki bebekten sonra onu istemiyoruz diye dusunebilir.yanimda kalsa nasil olacak bilmiyorum hic.insallah hastanede kalmami gerek olmayacak bir saatte dogar.

Guzel hanerlerini bekliyoruz.

Oh ne guzel artik ruyanda 6 cm aciklik gormezsin 😂

Benim oğlum uzun süredir hastanede olduğunda kardeşim doğduğunda seninle ve kardeşimle kalıcam diyo.hâlâ ikna aşamasındayız 😄 teyzesinin ve anneannesinin evi çok yakın hastaneye tercih yapması gerekicek 🤭 yanımda kalırsa rahat edemez diye düşünüyorum kendisinede anlattım ilk başlara göre daha ılımlı yaklaşıyo teyze anneanne fikrine.benimkide şimdiden aşk yaşıyo kardeşiyle,havanın soğuk olduğu günler çok mutlu çok şükür kış geldi az kaldı kardeşime diyo gün sayıyoruz 😄 inşallah daim olur şu andaki duyguları 🙏

Mrblar bende rutin kontrole gittim bugün bebişin kilosu1950 olmuş🙏10 gün önce 1650 az demişti doktor 10 gündür protein ağırlıklı besleniyordumm bu kadar yükselebilmiş yine buna şükür diyorum. Bir de tansiyonum 14-8 çıktı ilk olarak, yarım saat sonra da 13-8 oldu doktor kan idrar tahlili ver dedi şimdi onları verdim. Gebelikte benim gibi yüksek tansiyonu olan var mi?ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz

Mrblar bende rutin kontrole gittim bugün bebişin kilosu1950 olmuş🙏10 gün önce 1650 az demişti doktor 10 gündür protein ağırlıklı besleniyordumm bu kadar yükselebilmiş yine buna şükür diyorum. Bir de tansiyonum 14-8 çıktı ilk olarak, yarım saat sonra da 13-8 oldu doktor kan idrar tahlili ver dedi şimdi onları verdim. Gebelikte benim gibi yüksek tansiyonu olan var mi?ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz

beeeen ✋🏻 Maalesef benim de son 2 haftadır uğraştırıyor tansiyon idrarda protein takip takip bıkkınlık geldi. Benim bebekte baya gerilik de var ekstra olarak

Kizlar suan bir sancim var.. ne siz sorun ne ben soyliyim.. oyle oturuyorum. Doktorun verdigi ilacin 2. Dozunu ictim bakalim ne olucak. Esimde avrupa yakasinda aksam kacta gelicek bilmiyorum hic.

Ay bari haftasonunu beklese yaaaa

canım yaa yanına birini çağır arkadaşını vs yakınlarda oturan varsa böyle yalnız bekleme

Kizlar suan bir sancim var.. ne siz sorun ne ben soyliyim.. oyle oturuyorum. Doktorun verdigi ilacin 2. Dozunu ictim bakalim ne olucak. Esimde avrupa yakasinda aksam kacta gelicek bilmiyorum hic.

Ay canim benim ya insallah doktorun ve esin yanindayken dogum olur. Aralikli mi sanci devamli mi ?

Tüh ya beklemiycek senin bebiş eşinde yakınında değil yanında birisi olsun sen her zaman hazırlıklı ol

Tansiyon için geçmiş olsun.bebişler haftada 200-300 gr alıyo galiba.geçen bi arkadaş burda bozanın bebeğe kilo yaptığını yazmıştı.

Kızlar boza şeker yükseltirmi ki şu son 1 haftadır bi sürü şey çekti canım aşermelerim yeniden başladı 🤭

Inşallah canım yaa aman erken gelmesin hayırlısı ile zamanında gelsin inşallah ben Karnimda sertleşme olarak hissediyorum sancı olarak hissettirmiyor kasılma sadece ama düzenli gelince durum tehlikeli hal alıyor maalesef
35+4 teyim gün içerisinde arada bir adet olacakmışım gibi inceden sancı gibi sızı gibi bir şey oluyor grupta bazı kızlarda sancı var ben de tedirgin oluyorum bazen bu hafta kontrole gitmedim pazartesi gideceğim.Allahtan düzenli değil çok ara ara geliyor ama öyle çok derinden ondan sordum nasıl anlıyorsunuz diye merak ettim 😅 Bebişler biraz daha dursun bizimle yaramazlık yapmazlar umarım 🤗🤗

Şiddetli mi sancın çok rahatsız olursan bin taksiye git hastaneye evde stres yapma

Eveeet bir doktor kontrolunun daha sonuna geldik... doktorum bu gece seminer vermek icin sehir disina gidiyomus yarin aksam donucekmis aradi gitmeden seni bi goreyim diye.... bakti iyice bi.. bebek 2700 gorunuyor ama bence o da ödem yapmis bu kadar seruma 😂 kafasi 1 hafta onde dedi ama hic takmiyoruz bizim icin onemli olan femur dedi o da haftasiyla uyumlu dedi. Sonra alttan bakti. Sancin var belli yarim cm de olsa bi acilman var dedi... nst de yine 90 100 cikti sancilar ama 20 dakikada 1 .. eger 20 dakikada 3 olursa sorun bunu takma dedi. Ilac verdi hemen orda ictim yanimada verdi. Verdigi ilaci cok sık olursa 1 saatte 2 tane olamak uzere icicem. Ilacta artik turkiyede yokmus muadili dedikleride ayni gorevi yapmiyomus cok kizgindi.. hastalara vermek icin almanyadan getiriyolarmis. Ayni seyi soyledi c.tesiye kadar ilac kullanabilirsin o yuzden sorun yok ama c.tesiden sonra ilac veremem gelirse gelir dedi.. ama asil istedigimiz aralik 10 na kadar beklemesi..

Ben sanci hissediyorum zaten simdi. Adet sancisi gibi cok can sıkıci

Senin bebiş gelmeyi kafaya koydu, yarın akşamı beklesin en azından bildiğin doktor olur.

Kızlar benim normal doğuma 4 hafta kadar süre var ancak benim bebiş makat geliş hala dönmedi büyük ihtimal 2-3 hafta sonra sezeryan olurum.Bu cumartesi komple bir ağda yaptırmak istiyorum ne olur ne olmaz hazırlıklı olayım diye sizce bir sakıncası olur mu tüylerim geç çıkıyor doğuma kadar idare eder diye düşündüm 🤔🤔

Kızlar kırmızı tacım geldi:KK70: Bu kadar çabuk gelmesini beklemiyordum, yoğunluk olur bu hafta diye düşünmüştüm:KK70:

Eki Görüntüle 2559673
Kırmızısı cok güzel. Ben kırmızı kurdele takmistim.onu saklamistim simdiki dogumumdada onu takicagim kismetse 😊
Canim en zoru gercekten cocuklari birakmak oluyor, sanki dişlamis gibi filan hissediyor insan , garip kalmis gibi biz lohusa anne olarak mi oyle dusunuyoruz coxuklar ne dusunuyor bilmiyorum. Ben yurtdisindayim hem refakatci yasak hem normal dogum 3 gun . Buyuk kizim durur bensiz 5 yasinda ama kucugu cok bagli o ne yapacak bilmiyorum. Eger yaninda kalmayacak gibi bir durum olursa diye ogluna bir hediye paketi hazirla bebek dogdugunda ona vermek icin , icinede evde oyalanacagi türden birseyler koy , hem sevinir hem oyalanir . Ben oyle dusundum bakalim nasil olcak :KK66:
Kiz benimki 9 yasinda hediye işini yemez.hatta dedim kardesin hediye getirir sana dedim de sacmalama dergibi bakti cocuk. Dogumda esimle annem kalir galiba.oglumuda gondermem ya yatsin babasiyla kucak kucaga 🤗

Kızlar benim normal doğuma 4 hafta kadar süre var ancak benim bebiş makat geliş hala dönmedi büyük ihtimal 2-3 hafta sonra sezeryan olurum.Bu cumartesi komple bir ağda yaptırmak istiyorum ne olur ne olmaz hazırlıklı olayım diye sizce bir sakıncası olur mu tüylerim geç çıkıyor doğuma kadar idare eder diye düşündüm 🤔🤔

Yaptir ben yaptiriyodum. Hatta normalde dun gidicektim ama pazar hastaneye gidince hastanede jilet yaptim mecbur. Hic sevmesemde.. bundan sonrada gidemem agdaya herhalde napicaz bakalim

Back
X