- 21 Ekim 2016
- 719
- 903
- 103
- 35
Kız sanki doğumdan sonraki hayatınızda artk gecelik sabahlikli mı dolaşacaksınızbi gecelik bi pijama yetmez mi ya kv burnunu sokuyor ayar oluyorum iyice. bi kac tane daha bak diyo.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sanki doğumdan sonraki hayatınızda artk gecelik sabahlikli mı dolaşacaksınızbi gecelik bi pijama yetmez mi ya kv burnunu sokuyor ayar oluyorum iyice. bi kac tane daha bak diyo.
Hiç korkma canım arkadaşım geçenlerde 3900 normal doğurdu ve daha kolay olduğunu söyledi zayıf bebeler daha çok zorlanıyorInsallah bi sorun olmaz tabi vala genetk ben 1400 dognusum bana cekmedigi kesinde babasi 4 kiloyms herhalde ona cekicek![]()
Ayyy senin bu kv insanı deli eder cinnet getirmedigine inanamıyorum bu hamilelik sancilar stresler ağrılar bile daha iyiymişKiz seciyorum da begenmiyo ki sectiklerimi.. ben oyle istemiyorum diyo. Sanki kendi dogurucak... aldigim battaniyeleri begenmedi.. kare motif motif ormustum begenmedi.. battaniye alicakmis şık bisey olsunmus disarda kullanmak icin .. ee iyide ben bunlari sevdim onu napicaz...
Ben de hala eksikler tamamlansın da çanta hazırlayayım diyorum süpriz olcak görücem günümüsenin özel hastane sanırım bende doğumumu özelde yaptım hasta bezi taktılar pijamamı giydirdiler ayaklanınca daha sonra wc ihtiyacından sonra 2 kere daha hasta bezi taktım hijyen acısından yoksa kanamam fazla yoktu onlarıda hastane verdi ben zaten hazırlıksız acil doğuma alındım hiçbirşeyim yoktu sonra markete gönderip kotex gece aldırdım onu kullandm bana yetti ama herkesin kanama durumu aynı olmayabilir ben kendime lohusa pedi almıştım tabi yanımda yoktu onlarda baya geniş bir iki tane evde taktım ama fazla kalın aynı bez gibi ama pedden daha geniş uzun ve kalın yıne aynı mantık çamaşıra yapışıyor hastanede sadece oda yetermiş bez olmasada![]()
O bendim şuan 9 u da geçmiş olabilir lcw den de aldım gelmedi daha saçmaladım kabul haklısınızRekor 9 tane lohusa geceliği alan arkadaşta kimdi hatırlamıyorum ama onun rekorunu geçemeyizkimdi o ses versin
Hayır sabahları saten gecelikle kalkıp sabahlık giyip prenses gibi uyansam neyse sabahlığı sadece doğumdan doğuma giyiyorum
Şu sıralar eşimin tişörtleri ve beli en geniş altlarımla yaşamımı sürdürüyorum
Doğum bebek ayağına alışverişin dibine vurdum yazık eşimin de sesi çıkmıyor artık al al gerekliyse diyor![]()
İzmir medikalpark en basit süsleme paketinde isme özel kapı süsü ve yastık varmış bi de cikolata ve limonata 250 mi ne istiyolar düşünce tek tek mantıklı geldi bizde kimse ugrasmaz bizde bunlaHangi hastane canım o ne güzel fikirmiş:)
Yastık 40, battaniye 65 ama biraz indirimi var şu an ben büyük kızıma da bir şeyler yaptırdım şimdi küser ona yaptırdın ben de istiyorum diye:)
iyi akşamlar mesajları yeni okuyorum doğuran yok di mi aman korktum çok yazışmışsnzGunaydiinnn...
Bu aksam kontrole gidicem kv kp ve esim hep beraber cumbur cemaat![]()
Saglikla gelsinlerre nasil olursa diorm ama duusunduruo bazenHiç korkma canım arkadaşım geçenlerde 3900 normal doğurdu ve daha kolay olduğunu söyledi zayıf bebeler daha çok zorlanıyor
Doğum zaten kolay bisey değil valla canım ama Allah kolaylık veriyor o anlarda gerçekten o sancıya acılara dayanmak gerçekten zorSaglikla gelsinlerre nasil olursa diorm ama duusunduruo bazen![]()
kolay gelsin canım . Güle güle hazırla çantanı. Ben de daha başlamadım hiç kendini yorma yavaş yavaş olur. Ben biraz fazla rahatım gerçi. Bugün gelip büyüyen beşiği kurdular odaya. Makus talihimi yavaş yavaş yenmeye başladım . Mobilya çok sağlam kaliteli geldi bir çizik dahi YÖK şükürler olsun sorun yaşamadım. Dolabın parçalarını da değiştirirlerse hemen başlarım çamaşırları yıkayıp yıkayıp ütülemeye. Bugün kombici de geldi kombimizi alıp söküp gitti tuvalet banyo çamaşır makinesi vs şuan evde hiçbi yerde su yok. Rezillere oynuyorum . Tuhaf Bi şekilde rahatımGünaydın.
Bu hafta sonu küçük eksiklerimi alıp çantamı yapacağım artık.
O kadar geriyor ki çanta meselesi beni anlatamam. Yıkama ütüleme sonsuz bir döngü gibi geliyor gözüme
Dün bir de dayanamayıp bu sabahlığı aldım Penti'den 40 liraya:)
Eki Görüntüle 2561601
Kac kilo olmus canim bebis ? Hadi bakalim 4.bebisimiz Juliet hanim olacak gibi supriz olmazsa baskadoktor almasa bile bebegi , bebek plesantadan kendi ayriliyor. Saglicakla gelsin minik hanim artik yay burcu oluyor sanirim
![]()
Kız sanki doğumdan sonraki hayatınızda artk gecelik sabahlikli mı dolaşacaksınızbirer tane yeter tabi
iyi akşamlar mesajları yeni okuyorum doğuran yok di mi aman korktum çok yazışmışsnzonlar niye geliyo
senin kv ile imtihanın bitmedi
Allahm hepimizin yardincisi olsun insallahDoğum zaten kolay bisey değil valla canım ama Allah kolaylık veriyor o anlarda gerçekten o sancıya acılara dayanmak gerçekten zor
Kızlar aldığım 2 gecelik bir pijamaydı, normal zamanda da giyilebilecek şeyler almıştım. Boşa gitmesin o kadar para diye düşünerek her gün giyiyorum. Sabahlığı bile giyiyorum
2 2kedi_1deli lohusalıkta terör estirdiğimi ve bir kişi hariç kimsenin bir şey diyemediğini de eklemem gerek:) o bir kişi de bekar görümcem, fikri yok lohusa psikolojisi hakkında, normal. Bunun dışında yedi sülalem ve eşimin yedi sülalesi kuzu gibiler. Hiç sesleri çıkmıyor. Aklında bulunsun, içinden geldiği gibi davranabileceğin tek zaman dilimi bu olabilir, değerlendirebilirsin kayınvalideye karşı![]()
Benim oglum dogumdan 1 gun once ultrasonda 2900 gorunuyordu 2840 dogdu.Evet yay burcu oluyor. 2500 falan dogar dedi. 2800 gorunuyor gerci ama ona guvenme dedi.
Benim oglum dogumdan 1 gun once ultrasonda 2900 gorunuyordu 2840 dogdu.
Doktor kendi ultrasonunu kendi daha iyi bilir mutlaka ama insallah ultrasonda olculen kiloya en yakin dogar. Kuvöz vs sıkıntısı olmadan alir cikarsin kizinla
Yerinde duramamasindan belli ayrica yay oldugu. Oglum da duramadi yay oldu![]()