2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

2. Bebeğim doğumda mekonyum zehirlenmesi sebebiyle kaldı 30 gün kuvözde. Yoğun ciğer enfeksiyonu iyileşince çıkmıştık. 2 kg altında doğumlarda bebekte sıkıntı olmasa da 2 kg yu geçmeden çıkarılmıyordu kuvözden.2 kg üstüyse kendi başına solunum yapabiliyor ve başka bir sıkıntısı yoksa eve çıkıyorsun. Allah sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin
biz 1800 le tabburcu olduk hastaneye göre degısıyor muhtemelen

Nidicard. 1 cm acikligim ve sancim vardi 12 aralikta yattigimda. Sancilar icin kullaniyorum acilmam o sekilde kaldi sancilarim da azaldi.

Neden bırakmak istediğini anlayamadım ama doktorla karar verirsin herhalde

Senin yine nişanın gelmiş. Bende ara ara sancı var doğuruyorum diye tribe giriyorum ama gelen giden yok. Yılbaşını bekliyo sanırım😀

Keşke kilosu bu kadar ilerde olmasa da yılbaşında doğsa. Benim aceleciligim ondan. Allah en iyisini bilendir. Bakalım ne zaman gelecekler 😍

İkişer tane alfamet içmeme rağmen 144 97 hala tansiyon. 20 dakika gibi bir sürede gelen kasılmalarım da var. Hemşireye söyledim doktorla konuşacak. Çok korkuyorum ya 36+1 deyiz daha. Bu zamanlarda doğum yapan var mı ne durumdaydı bebekler
Haftan çok iyi, neden bu kadar stres yapıyosun? Bu şekilde tansiyonun düşmez zaten.
5 gün daha dursa erken doğmuş bile sayılmayacak kocaman bi bebeğin var. Doğması gerekse de doğar ne olacak

İkişer tane alfamet içmeme rağmen 144 97 hala tansiyon. 20 dakika gibi bir sürede gelen kasılmalarım da var. Hemşireye söyledim doktorla konuşacak. Çok korkuyorum ya 36+1 deyiz daha. Bu zamanlarda doğum yapan var mı ne durumdaydı bebekler

Bu kadar stres yapma. Zaten emin ellerdesin. Bebeğinin haftası da iyi. Başka bebeklerle karşılaştırma. Hepsinin gelişimi farklı. Sen kendin iyi olmaya bak emin ol o da iyi olacak

Geçen sene 36+5 de doğurdum 5 saat kadar yoğun bakımda kaldı cankuş sonra yanıma geldi şimdi 16 aylık evde fırtınalar estiriyor yani demem o ki kontrol altındasın sakin ol 🤙

Kizlar dün bebeğin önceki geceden beri hareket etmediğini farkettim ve doktora gittim malesef 36+3 haftalik oglusumun kalbi durmus ve ameliyatla aldilar. Rabbim evlatlarınızı size bagislasin. Sağlıklı sıhhatli kucaklariniza almayi nasip.etsin.
Başın sağ olsun canım okuyunca benim de içim yandı Allah sana sabır versin inşallah ,hakkım varsa helal olsun sen de helal et.

Artık yakın mı uzak mı bilmiyorum da bugüne çok hazirlanmistik. Doktorum da bu gece nobette yarin yok hastanede. O yuzden bi endiseliyim. Tanimadigim doktorla dogum yapmak da istemem. Artik ya bu gece ya sali olsun diyorum

Bu gidişle öyle görünüyor 😆

Hangi ilacı bırakmak istiyorsun
Salı günü 2 kişi doğum yapacağız Allah izin verirse seni de salı gününe bekleriz 🤭

Merak etme gelişimi 36 ya uygunsa baya iyi durumdasınız. Dr a güven kendin stres yapmamaya çalış. Bak ben tansiyonu zorda olsa düzene soktum ama bebek ufacık, elimden birsey gelmiyor Allah cc nin takdiri, nasip. Senin doğsada eve gidersiniz bebişle birlikte diye düşünüyorum 🌺

Kizlar dün bebeğin önceki geceden beri hareket etmediğini farkettim ve doktora gittim malesef 36+3 haftalik oglusumun kalbi durmus ve ameliyatla aldilar. Rabbim evlatlarınızı size bagislasin. Sağlıklı sıhhatli kucaklariniza almayi nasip.etsin.

Başın sağ olsun canım. Gerçekten çok üzüldüm. Allah sabır versin.

merhaba arkadaslar. bende sessiz takipcinizim. bebegi olanlara hayirli olsun olacaklara da rabbim kolaylıklar versin diyorum.. bisey soracaktim. su an normal dogum gözüküyor bi aksilik olmazsa.ilki de normal oldu. sizin dr lariniz doguma girecek mi . benim dr girmiyormuş. ilkinde hastane ve dr um cok yogun olmasina ragmen gelip gelip kontrol etmis doguma da girmişti. bu biraz endişelendirdi beni

canim nasilsin simdi. lanet tansiyon simdi benim de 14/10 falan. 3. alfameti de ictim bugun. dr oyle demisti gunde 3 tane. ama kasilmam falan yok. sadece tansiyonum yuksek. biktim artik ya :(

Back
X