- 11 Ekim 2018
- 456
- 511
- 103
Bir hayırlı haber daha günüm güzelleşti hayırlı olsun inşallahKızlar sabah doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür umarım sağlıklı bir şekilde de taburcu oluruz.Darısı doğum yapmayı bekleyen arkadaşlara
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir hayırlı haber daha günüm güzelleşti hayırlı olsun inşallahKızlar sabah doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür umarım sağlıklı bir şekilde de taburcu oluruz.Darısı doğum yapmayı bekleyen arkadaşlara
![]()
Sütün sezeryan la ilgisi yok canım hurma ye bol bol emzir suyunu iç yeterKızlar sezeryan dan hiç korkmayın ben çok korkuyordum şükür şimdi iyiyim korkunuz varsa yardımcı olacağım bişey varsa seve seve, sadece sütüm zor geliyor dua bekliyorum hamişlerden
Geçmiş olsun gözünüz aydınKızlar sabah doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür umarım sağlıklı bir şekilde de taburcu oluruz.Darısı doğum yapmayı bekleyen arkadaşlara
![]()
Hoşgeldi yeni bebeğimizKizlar 14.20de normal doğumla doğurdum. Vakit bulunca gelicem inşallah
Hayırlı olsun canımKızlar sabah doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür umarım sağlıklı bir şekilde de taburcu oluruz.Darısı doğum yapmayı bekleyen arkadaşlara
![]()
4 kat dolanmişti ilk kızımda normal doğumla doğdu bence de stres yapmayın kontrole gidersiniz sık sıkİyi geceler kızlar. Doğum riskim hala çok yüksek şekilde devam ediyor üstüne birde bebeğin boynunda kordon varmış. Aranızda bebeğinin boynuna kordon dolanan oldumu. Artık gücüm tükenmeye başladıdoktor stress yapma bebek bebek stress hissetmesin dedi :s
Teşekkür ederim aslinda 3.doğum ama hep randevulu gittigim icin nedense içimde sanki sanciyla gidecekmisim gibi his varCanim doktoruna guvenmek zorundasin. Senin hesaplamana gore hic olmuyr emin ol. Benim ilk kizimda gec dollenmeydi haziran 6 beklenen dogm tarihiydi en gec 16 da suni sanci veririz diyordu bu hesaplama gec dollenmeye goreydi zaten , sonra doktor 20 hazirana kadar bekletti biraz daha zamani var dedi. Hatta ya birsey olursa dedim de doktor kizdi bana guvenmjyor musun demisti. Yani eger sancin baslarsada hemen gidersin ameliyata alirlar korkma stres yapma :)
Benim de istanbuldaki doktorum hiç sat sormadan bebeğe göre değerlendiriyodu ben de şaşırmıştım. Smdi izmirdeyim sata göre hareket ediyoruz. Ama doktor ne sıklıkla kontrole cagırdı simdi takibi yapar bi işaret görürse erkene çeker tarihi korkmayın bence ☺ Benim sat 7 nisan ama normal dogum icin 1-10 ocak tahmini verdi. Bebiş de 2-3 hafta geri kilosu siz sık kontrole gidin hazırlıklı olun yine de ☺
benim en geç 7 ocak sanirim canim. dr öyle dedi. benden önce doğuran kesin olurHayırlı olsun yeni bebeklerimiz.güle güle büyütün sağlıkla
Sırada kim var kızlar aralık bitiyo az kaldı ocak ayına kalmayın![]()
Benim ilkide sezaryen 2.de aynı oldu.ikiside spinal.ilkinde 1 gün kaldım.2.de 2 gün..sezaryende kolay toparlanmak için kendine geldiğin anda iyi hissettiğin anda yürüyüşe başlamak.ben 4 te doğum yaptım bi kaç saat sonra uyuşukluk geçti o sırada serumlar ağrı kesici yapıldı.8 saat sonrasında hemşireler eşliğinde kalktım.ilk etapta baş dönmesi gözde kararma olabiliyomuş bende olmadı.yere bakmadan karşıya bakarak yürümek lazım yavaş yavaş..ağrı sızı muhakkak oluyo ama ağrı kesiciler hafifletiyo zaten.aynı gece sürekli yürümeye çalıştım.ertesi günde yine ağrı kesici verildi belli aralıklarla daha iyiydim.hastaneden anneme yürüyerek geldim 15 dklık yolsezeryani anlatın kizlar ya cok mu zor oluyor toparlanmak?? cok heyecanlaniyorum
Aah ahh ben hic sevmedim bu sezaryen isini. Onemli olan saglikla almak kucaga ama yine de neler yasayacagimi az cok bildgm icin telaslaniyorum. Bir de kizim var. Illa ki birlkte birseyler yapmak isteyecek. Insallah ilkinden daha kolay olur. Dr a sordm 10 gunde toparlanırsin diyo. 2 gunde kalkanlara hayret ediyorum:)Benim ilkide sezaryen 2.de aynı oldu.ikiside spinal.ilkinde 1 gün kaldım.2.de 2 gün..sezaryende kolay toparlanmak için kendine geldiğin anda iyi hissettiğin anda yürüyüşe başlamak.ben 4 te doğum yaptım bi kaç saat sonra uyuşukluk geçti o sırada serumlar ağrı kesici yapıldı.8 saat sonrasında hemşireler eşliğinde kalktım.ilk etapta baş dönmesi gözde kararma olabiliyomuş bende olmadı.yere bakmadan karşıya bakarak yürümek lazım yavaş yavaş..ağrı sızı muhakkak oluyo ama ağrı kesiciler hafifletiyo zaten.aynı gece sürekli yürümeye çalıştım.ertesi günde yine ağrı kesici verildi belli aralıklarla daha iyiydim.hastaneden anneme yürüyerek geldim 15 dklık yolve çıktığım gündn beri her gün bebeğimi görmeye gidip geliyorum yürüyerek..5 gün oldu doğum yapalı çok şükür gayet iyiyim arada sızlıyo dikişin başlangıç ve bitiş kısmı dinlenince geçiyo
Telefona geç ulaştım bir de ayaklanma sürecim oldu derken geç haber verebildimCanimm nerdesin seni bekljyorum dogurdum demen lazimdi bu saate kadar![]()