Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18.25 de doğdu Güneşim çok şükür Allah herkese kolaylık versin, ilkini 3. Ikınışta çıkartan ben bunu45dk da çıkaramadım tek sefer vakumun da yardımıyla çıktı şükür ayağı kakalı kızım, emiyor hatta pek doymuyor bitti gitti, hepinizi Allah kurtarsınvoodooml ne durumdasın aklim sende kaldı doğdu mu?
Çok geçmiş olsun canım bebişi görünce süt de gelir inşallah stres yapmaMerhaba Kızlar
Sezeryanı genel anestezi istedim çok korktum nedense şimdi yürütecekler, en zor kısmı işin. Bebişi kuvöze aldılar 1800 gr doğdu. Bi sıkıntısı yok diyorlar ama ben göremedim daha yürüdükten sonra bebeğimi görmeye gideceğim inşallah. Sütüm hemen gelir sanıyordum kızımda çok çabuk gelmişti ama süre dair hiç bi belirti yok
Bizden haberler böyle
4 saatte 1 nst yapılıyo sancı çıkmaya devam ediyo sabaha karşı yine yapılıcak.
Ciğer geliştirici iğnenin ilk dozu yapıldı. Sabah karar verilicekmiş.
Yaav sen niçin uyanıksınAmanin neler olmuuş! Geliyorlaaar!
![]()
![]()
![]()
Uykusuz anneler kulübüne hoşgeldin. Bu satırları yazarken benim minik canavarım memeyi bırakmıyorduArtık gecelerde bende varım
Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ocak’ta doğan Ocak bebeleri geliyor nihayetKızlar yarın sabah 08:00 de sezeryana alınacağım. Dualarınızı beklerim
Yaav sen niçin uyanıksın
Kaşıntıdan değil dimi?
4te yapılan nst de sancım baya azalmış, hiç değilse ciğer geliştirici iğnelerden sonra vakit kazandık.
Şimdilik iyiyim panicim.
Gerçi ben hep iyiydim hiiçbişiy hissetmedim![]()
Şimdi biz de bir part partiledik nöbete devamUykusuz anneler kulübüne hoşgeldin. Bu satırları yazarken benim minik canavarım memeyi bırakmıyordu![]()
Ikinci beebekler oyle oluyor canim ☺ birinci cok buyukmus gibi geliyor ikinci minnacik. Yani ben bile oyle hissetnistim 3620 gr idi kizim . Gorunce ne kadar kucuk diyorduk . Insallah hemen toparlanip annesinin kucagina gelecek minik cennet kokuluBebişi gördüm çok minik minicik nutkum tutuldu ben ki 1 kg bebiş annesiyim bi tuhaf oldum görünce ana durumu çok şükür iyi gözüküyor
Olabilir canim benim diger ikisinde de oyleydi . Dogumdan sonra resim cekinmk istemjyordumYüzümü çok aşırı sivilce bastı kızlar ya doğumla alakalı olabilirmi sizce