- 17 Eylül 2019
- 3
- 7
- 1
- 31
Arkadaslar merhabalar ben en basindan beri sadece yorumlari okuyan ocak annesiyim :) bugun 14.55te 38+1de normal dogumla kizim dogdu. Ilk dogumumdu. 12.10da suyum gelerek uykumdan uyandim dus aldim hastaneye geldim. Ve geldigim gibi 1 bucuk saat icinde dogurdum o kadsr kolaydi ki doktorum ilk giris yaptigimda sakin ikinma acikligin tam burda dohurmani istemiyorum diyerek beni dogumhanye yonlendirdi. Bunu anltiyorum ki korkmayin siz sakin kalin doktor ve ebeninizin dedigini yapin hayirlisiyla kolay bir dogumunuz olsun benim gibi insallah.
Benim skintim su oldu bebegim 38 haftada 2250 gram dogdu. Yani haftasina gore cok dusuk. Ve dogdudugunda cok hizli nefes aliyordu bu nedenle emziremezsin dediler yogun bakimda kuveze aldilar elimle sur sagip goturdum nefesi duzelmisti ama ne kadsr kalacagini demediler. Cok tedirginim daha kucagima bile alamadim bebegimi. Benim gibi dusuk kilolu dogum yapan anneler varsa yazabilir mi ? Simdiden herk3se tesekkurler
Benim skintim su oldu bebegim 38 haftada 2250 gram dogdu. Yani haftasina gore cok dusuk. Ve dogdudugunda cok hizli nefes aliyordu bu nedenle emziremezsin dediler yogun bakimda kuveze aldilar elimle sur sagip goturdum nefesi duzelmisti ama ne kadsr kalacagini demediler. Cok tedirginim daha kucagima bile alamadim bebegimi. Benim gibi dusuk kilolu dogum yapan anneler varsa yazabilir mi ? Simdiden herk3se tesekkurler