Tatlı canın çektiğinde tahin helvası yiyebilirsin hem süt yapıyormuş hem tatlı isteğini giderir.Cikolata krizi fenaaa tatli krizi fenaaa. Gaz yapmayan ne var ki ya. Baska hic bir tatli isimi gormuyor. Gazini gectim cocugun yuzu isil isil ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlı canın çektiğinde tahin helvası yiyebilirsin hem süt yapıyormuş hem tatlı isteğini giderir.Cikolata krizi fenaaa tatli krizi fenaaa. Gaz yapmayan ne var ki ya. Baska hic bir tatli isimi gormuyor. Gazini gectim cocugun yuzu isil isil ya.
Bizim arkafaşın beneğide yapmamıştı karnı şişmi bağırsağın bir kısmında sinir eksikliği vardı minik bir operasyon la düzeldi ama o olacak diye birşey yok tabi ama takiptr kalın bebeğin ağlaması falan yoktu belirteyim yani onlar kaka yapmıyor diye gittilerAynen ben de öyle okudum anne sutunde atik cok olmuyormus. Oglum da haftada bir yapardi ikina ikina morarirdi yavrum. Lavman bile yapildi el kadarken. Ama mama aliyordu onunku sindirim sorunuydu
Yenidoganda durum ne ben de bilmiyorum. Doydugunu kakali cisli bezden anlarsiniz yaziyo her yerde. Kaka yapmiyo sebebini araştırıyorum anne sutu aliyosa normal yaziyo. Doymuyo mu yoksa sut aldigindan mi nasil anliycam kafam allak bullak. Bi de bilirubin meselesi var. Bildigim kakayla atiliyo yoksa sarilik artiyo..
cisle de atilir mi ki acaba. Kafamda deli sorular
Doktor kontrolumu one cekiyim bari kafayi yemeden
Genelde oluyor diyorlar benimde bugün çatı muayenesi yapıldı açıklık yokmuşMerhaba Cati muayenesinden sonra kanama olmasi normalmi arkadaşlar![]()
Hayırlısı inşallah varmı sancı filan ?Arkadaslar nişanım geldi az önce kanlı akıntı . Galiba bebek geliyor
Şancı 1 haftadır var ama düzenli ve cok değil. Şimdi bebek aşırı şekilde baskı yapıyor aşağıya . Sancısız doğmaz demi ya. Kasılma çok oluyor ama sancı yokHayırlısı inşallah varmı sancı filan ?
Bazilari hissetmiyor sanciyi ama nisandan sonra 2 gün bekleyen de oluyor sen kendini dinle yine bu akşam Sancim oluyormu oluyorsa kaç dakikada bir takip et doktorunun numarası varsa sor yinede riske atmaŞancı 1 haftadır var ama düzenli ve cok değil. Şimdi bebek aşırı şekilde baskı yapıyor aşağıya . Sancısız doğmaz demi ya. Kasılma çok oluyor ama sancı yok
Doktoruma sordum az önce . Düzenli sancıyı bekleyelim dedi. Zaten geçen hafta doktor 1 haftaya doğar demiştiBazilari hissetmiyor sanciyi ama nisandan sonra 2 gün bekleyen de oluyor sen kendini dinle yine bu akşam Sancim oluyormu oluyorsa kaç dakikada bir takip et doktorunun numarası varsa sor yinede riske atma![]()
Kaç kilo bebeğin şuan ?Doktoruma sordum az önce . Düzenli sancıyı bekleyelim dedi. Zaten geçen hafta doktor 1 haftaya doğar demişti
Eyvah eyvah o zaman halimize bende umutlanmistimBenim geçen haftadan beri hem yumuşama hem 2 cm açıklık var ama gelen giden yok![]()
Onceki dogumumda nisan sabah geldi sancilar aksama dogru basladi geceyede dogum arkasi gelir onun araliklari kontrol et ne guzel gelmis o anŞancı 1 haftadır var ama düzenli ve cok değil. Şimdi bebek aşırı şekilde baskı yapıyor aşağıya . Sancısız doğmaz demi ya. Kasılma çok oluyor ama sancı yok
Aciklik yok dediler iste ama kanama baslayinca korktumGenelde oluyor diyorlar benimde bugün çatı muayenesi yapıldı açıklık yokmuşbebek 3500 Gr olmuş Doğana kadar dahada büyurse nasıl doğuracam
sizin varmı aciklikkk
Olduğunu söylüyorlar korkutma kendini açıklık yoksa sümüksü değilse sıkıntı yok sumuksuyse Nisan denilen o oluyor.Aciklik yok dediler iste ama kanama baslayinca korktum
3200 gramdı 2 gün önceKaç kilo bebeğin şuan ?
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın inşallah maşallahArkadaşlar bende Sezeryan doğum yaptım 12:30 da alabildiler şuan ağrılarım var tabi ama Rabbime şükür.Geride kalanlara Allah yardım etsin sevgiler![]()
Allah bağışlasın gözünüz aydın sağlıkla buyutun inşallahArkadaşlar bende Sezeryan doğum yaptım 12:30 da alabildiler şuan ağrılarım var tabi ama Rabbime şükür.Geride kalanlara Allah yardım etsin sevgiler![]()
Sizin bebekte büyük olacak maşallah benimkinde kilo aldıkça korkuyorum iri bebekler normal doğumda zor oluyor ya3200
3200 gramdı 2 gün önce