2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sarılığımız arttı ve mamaya başladık doktor yoksa gecmez dedı zaten goguslerım kanıyordu bıraz gectı tekrar emzrmeye bsladım ama mama da veryorum ilk kızımda mama vermemek ıcın çok dırenmıstım sutum az dıye psıkolojım bozuldu çok kotu lohusa depresyonu yasamıstım sonunda ne oldu mama da desteklı ama 2 yasına kadar emzırdım..bu defa uzulmuyorm çunku sütüm yetmıyo yine galıba bünye meselesı süt olayı mamayı övmuyorum ama bı arkadas da yazms zehır degl çok ısterdım sagdıgımda bol bol sutum gelsın 5 saat bııle dolsa ıkısnden 40 ml sutum var ve doymuyo çok aglıyor yeter ki hastalık olmasın aç kalmasınlar benim gıbi olan varsa kendını uzmesın ıkıncı deneyımım oldugu ıcın yazdm depresyona gırmeyn isterm

Aynen ben de öyle okudum anne sutunde atik cok olmuyormus. Oglum da haftada bir yapardi ikina ikina morarirdi yavrum. Lavman bile yapildi el kadarken. Ama mama aliyordu onunku sindirim sorunuydu 😔
Yenidoganda durum ne ben de bilmiyorum. Doydugunu kakali cisli bezden anlarsiniz yaziyo her yerde. Kaka yapmiyo sebebini araştırıyorum anne sutu aliyosa normal yaziyo. Doymuyo mu yoksa sut aldigindan mi nasil anliycam kafam allak bullak. Bi de bilirubin meselesi var. Bildigim kakayla atiliyo yoksa sarilik artiyo..
cisle de atilir mi ki acaba. Kafamda deli sorular :silah:
Doktor kontrolumu one cekiyim bari kafayi yemeden
Bizim arkafaşın beneğide yapmamıştı karnı şişmi bağırsağın bir kısmında sinir eksikliği vardı minik bir operasyon la düzeldi ama o olacak diye birşey yok tabi ama takiptr kalın bebeğin ağlaması falan yoktu belirteyim yani onlar kaka yapmıyor diye gittiler

Şancı 1 haftadır var ama düzenli ve cok değil. Şimdi bebek aşırı şekilde baskı yapıyor aşağıya . Sancısız doğmaz demi ya. Kasılma çok oluyor ama sancı yok
Bazilari hissetmiyor sanciyi ama nisandan sonra 2 gün bekleyen de oluyor sen kendini dinle yine bu akşam Sancim oluyormu oluyorsa kaç dakikada bir takip et doktorunun numarası varsa sor yinede riske atma 🤔

Bazilari hissetmiyor sanciyi ama nisandan sonra 2 gün bekleyen de oluyor sen kendini dinle yine bu akşam Sancim oluyormu oluyorsa kaç dakikada bir takip et doktorunun numarası varsa sor yinede riske atma 🤔
Doktoruma sordum az önce . Düzenli sancıyı bekleyelim dedi. Zaten geçen hafta doktor 1 haftaya doğar demişti

Şancı 1 haftadır var ama düzenli ve cok değil. Şimdi bebek aşırı şekilde baskı yapıyor aşağıya . Sancısız doğmaz demi ya. Kasılma çok oluyor ama sancı yok
Onceki dogumumda nisan sabah geldi sancilar aksama dogru basladi geceyede dogum arkasi gelir onun araliklari kontrol et ne guzel gelmis o an

Arkadaşlar bende Sezeryan doğum yaptım 12:30 da alabildiler şuan ağrılarım var tabi ama Rabbime şükür.Geride kalanlara Allah yardım etsin sevgiler 🤗
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın inşallah maşallah

Back
X