- 29 Temmuz 2018
- 807
- 997
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende n kansız geldi kansız nişan oluyor muIki kere geldi nisanim oncekilerde o dedigin sumuk gibinin icinde kanda oluyor genelde
Internette okudugum kadariyla olabilirde yaziyor ama cevremde denk gelmedim hic duymadim ama o sari sumuk askintisi bendede yogun sekilde 1 haftadir var bilemedimBende n kansız geldi kansız nişan oluyor mu
HarikaBen de kullanıyorum doktor tavsiyesiyle, sabah öğle akşam ikişer tane alıyorum. Aldıktan 1 gün sonra etkisini gördüm, süt fışkırdı. 10 gün kullanıp bıraktım, şimdi sütüm az olduğunda 3-4 gün kullanıp normale dönünce bırakıyorum.
2-3 paket alsın, paket içinde 20 tane var, ikişer kullanırsanız 3 günlük yetiyor bir paket. Bi de evde bulunsun, lazım olabilir.HarikaHemen esime siparisi verdim
![]()
Hangi doktor verdi bnmde gelir belki mamadn kurtulur yawrum![]()
Tamm tesekkuur edermmDogum yaptigimda hastanede direk basladilar. Kadin dogumcum kullanmaya devam et dedi. Saglik ocagida yaziyordur bence
Ben kaçırmışım nedir o süt yapan ilaç kızlarBen de kullanıyorum doktor tavsiyesiyle, sabah öğle akşam ikişer tane alıyorum. Aldıktan 1 gün sonra etkisini gördüm, süt fışkırdı. 10 gün kullanıp bıraktım, şimdi sütüm az olduğunda 3-4 gün kullanıp normale dönünce bırakıyorum.
hayir. benimki beyaz ve afedersin sümüksü gibi baya yogundu. ardindan kanli akinti geldi ve sancim basladikızlar nişan pembe veya kanlı gelmek zorunda mıdır ?
Ben kaçırmışım nedir o süt yapan ilaç kızlar
Kızlar bu nişan denen şey kanlı olmak pembe olmak zorunda mı ? Kapkalın koyu sarı lastik kıvamından 3-4 parça mukus sümük tabakası geldi geceden beri. Hayatımda böyle akıntı gelmemişti bu nişan olabilir mi ?
Gaz sorunu için bir çözüm bulmuş olabilirim. Tabi olmayabilirim de
Deneyip teyit edip paylaşıcam sizinle paylaşıcam ama çok heyecanlandım.
Bugün aktara gittim rezene almak için. Süt yapan çayları varmış onu verdiler. Bir de aci elma yağı önerdi onu da aldım. Damla seklinde . bebegin sıkıntısı oldugunda topuğu ve kasigina sürüp masaj yapıyorsun hafifçe hemen cikariyor dedi. Baktım benimki ıkınıyor hemen denedim yağı. 2dk sonra kakasını yapmaya basladi. Bütün gazini çıkardı. O hiç durmayan cocuk güzel güzel bakmaya başladı. Bi sakinlik bi dinginlik.. ya tesaduf ya mucize ya da caydan da icmistim onun etkisi artik bilemiycem![]()
Aci elme yagini bende duymstm ama sonra haberlerde bi kac bebegn fenalaatigini duydum kullanmadimBunu daha once yazan ve deneyen oldu diye hatirliyorum.. hadi bir kac deneme daha yapta haber ver bari bizede. Insaaaaallllaaahh iyi olur
Aci elme yagini bende duymstm ama sonra haberlerde bi kac bebegn fenalaatigini duydum kullanmadim
Inşallah şuan balon gibi ayaklarım sislikten sızlıyor yarın bir hafta olacak doğum yapalı sabırsızlıkla bekliorum65 kiloyla doğum yaptım. İki gün sonra eve gelip tartıldığımda hala 65 kiloydum. 3750 doğdu kızım bu aradaŞişlikten topuklarım yatağa değince büyük bir yara varmış gibi acıyordu. İniyor, merak etmeyin. Bir hafta on güne eski haline dönüyor.
Inşallah şuan balon gibi ayaklarım sislikten sızlıyor yarın bir hafta olacak doğum yapalı sabırsızlıkla bekliorum65 kiloyla doğum yaptım. İki gün sonra eve gelip tartıldığımda hala 65 kiloydum. 3750 doğdu kızım bu aradaŞişlikten topuklarım yatağa değince büyük bir yara varmış gibi acıyordu. İniyor, merak etmeyin. Bir hafta on güne eski haline dönüyor.
ay bende var acı elma yağı denemek istiyorum bir zararı yoktur dimi malum prematüre çünkü mesela at kestanesi kremi doğal alıp sürüyorsn ağrınada iyi geliyor ama meğer damarları büzüştürüp daraltma yapabılıyormuş vs vs hanı etkisi olur mu kiGaz sorunu için bir çözüm bulmuş olabilirim. Tabi olmayabilirim de
Deneyip teyit edip paylaşıcam sizinle paylaşıcam ama çok heyecanlandım.
Bugün aktara gittim rezene almak için. Süt yapan çayları varmış onu verdiler. Bir de aci elma yağı önerdi onu da aldım. Damla seklinde . bebegin sıkıntısı oldugunda topuğu ve kasigina sürüp masaj yapıyorsun hafifçe hemen cikariyor dedi. Baktım benimki ıkınıyor hemen denedim yağı. 2dk sonra kakasını yapmaya basladi. Bütün gazini çıkardı. O hiç durmayan cocuk güzel güzel bakmaya başladı. Bi sakinlik bi dinginlik.. ya tesaduf ya mucize ya da caydan da icmistim onun etkisi artik bilemiycem![]()
ay bende var acı elma yağı denemek istiyorum bir zararı yoktur dimi malum prematüre çünkü mesela at kestanesi kremi doğal alıp sürüyorsn ağrınada iyi geliyor ama meğer damarları büzüştürüp daraltma yapabılıyormuş vs vs hanı etkisi olur mu ki