• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar içim çok huzursuz. Bebeğim uykuya dalarken ve ani seslerde irkiliyor. Şimdi baktım da epilepsi belirtisi olabilir yazıyor. Çocuk nörologuna götüresim var. Sizin bebişlerde de böyle bir şeye rastladınız mı ?

Ya kızlar içim çok huzursuz. Bebeğim uykuya dalarken ve ani seslerde irkiliyor. Şimdi baktım da epilepsi belirtisi olabilir yazıyor. Çocuk nörologuna götüresim var. Sizin bebişlerde de böyle bir şeye rastladınız mı ?
canim benimkide kucuk seslere irkiliyo buyuklerde bisey yok. uyurken elleri falan da oynuyor. aniden böyle

Tlc nin butun programlarini izliyorum sanirim. Cok guzel seyler var.

Kizlar ben galiba kilo aliyirorum yaaaaa
istah açılması bende de var. ilk basta lohusa depresyonuyla kapanmıştı. șimdi kapanmiyo :/ napcaz bilmiyorum. cevre baskısı da cok, yok emziriyosun ye bilmem ne. tabi onlar gibi olmamızı istiyolar

Benimki de aniden sıçrıyor. Şu halde götürmek mantıklı değil. İnternete bakınca ben de hep kanserim. Tırnağım kırılıyor kemik kanseri çıkıyorum😂 her şey bir şeyin belirtisi olabilir öyle bakarsak. Somut elle tutulur birden fazla belirti olursa doktora başvurmak gerektiğini düşünüyorum.

Benimki de aniden sıçrıyor. Şu halde götürmek mantıklı değil. İnternete bakınca ben de hep kanserim. Tırnağım kırılıyor kemik kanseri çıkıyorum😂 her şey bir şeyin belirtisi olabilir öyle bakarsak. Somut elle tutulur birden fazla belirti olursa doktora başvurmak gerektiğini düşünüyorum.
Eşim de öyle diyo. Kızdı bana şimdi. Hastalık hastası oldun sen diyo. Ama işte anne olunca insanın içi rahat etmezmiş

Ben sıcak çikolata içtim aynı gün nohut yedim 2 öğünde hem de kızım 24 saat durmadı mahvolduk yaa bilmiyordum ikisini de tabi nohuta karşı şüphelerim vardı ama mercimekli şeyler yiyorum çok rahatsız etmiyor diye güvendim bir daha tövbe 🤪
bence kişiden kişiye değişiyor nohutta kuru fasulyede yıyorm. en sevdiğim şey sıcak çikolata ben sütle yapıyorum nefis 😅 benımkınde hıc öyle olmuyor rutin devam ekstra huzursuzluk yok...😊çok şükür nazar değmesin😂mercimek corbası da cok cpk sever içerım

tabıkı var en ufak sese irkiliyor hiç aklıma epilepsi gelmemişti bazen kendi emerken dudağından ses cıkıyor ona bıle korkuyor bence ilerleyen zamanlarda bilincli hareket etmeye başkadıklarında gözlemlenebilir dıye düşünüyorm bılmıyorm

Bende yapamadim yamac parasutu yaa 🤣😂 korktum ama ben oyle seylerden cok istememe ragmen korkuyorum .. esim yapti hatta bungee jumping yapti... sen anadolu yakasinda misin

Benim de eşim korkuyo. Ne biner ne bindirir. Fenalaştı adam. Geçen kış fransaya gittik. Lyon meydanda devasa bi dönme dolap vardi. Ben çok istedim o da yalniz bırakmak istemedi beni ama keşke binmez olaydı. Adamın korkusundan Ne hareket edebildim ne etrafı izleyebildim 😂

Tlc nin butun programlarini izliyorum sanirim. Cok guzel seyler var.

Kizlar ben galiba kilo aliyirorum yaaaaa

Ben deee

Arkadaslar gaz damlasi onerusi olan varmi artik kollarm da dermab kalmadi gezdirmektn mahvoluyo cocuk ☹🙄

Bio gaia tek geçerim.

tabıkı var en ufak sese irkiliyor hiç aklıma epilepsi gelmemişti bazen kendi emerken dudağından ses cıkıyor ona bıle korkuyor bence ilerleyen zamanlarda bilincli hareket etmeye başkadıklarında gözlemlenebilir dıye düşünüyorm bılmıyorm

Benimki osurunca korkudan ağlıyo bile 😂😂

Yok artik sacmala bence tum bebekler oyle. Ani seslerde irkilmesi kadar dogal bi olay yok..
Yada bana oyle geliyir bilemiyorum ama olmasi gereken o. Moro reflexi diye bisey var 3. Ayda falan kayboluyor asil o olmazda sorun

Benim de eşim korkuyo. Ne biner ne bindirir. Fenalaştı adam. Geçen kış fransaya gittik. Lyon meydanda devasa bi dönme dolap vardi. Ben çok istedim o da yalniz bırakmak istemedi beni ama keşke binmez olaydı. Adamın korkusundan Ne hareket edebildim ne etrafı izleyebildim 😂

Ben deee

Bio gaia tek geçerim.
Kullandik onu canm ya

Ben deee

Bio gaia tek geçerim.

Amsterdamda donme dolaba bindik kafam ucuyodu malum amsterdam..

Budapestede de bindim hatirlamiyorum bile sabah biraz hatirladim nasil icmissem artik. Iyi atmamisim kendimi assagi neyime guvemdiysem 😂🤣

Ümraniye atasehir tarafindayim bende .

Bio gaia ve sap simplex kullaniyorum damlalarda onemli olan duzenli kullanmak bence. Aksatinca fenaa.
Ama belli bir sureden sonra herseyi gaza baglamamak lazimmis. Mesela biz 8. Hafta atagina giriyoruz ve surekli mizirdaniyo agliyo meme istiyor gazdan degilmis beyinsel gelisimden dolayi sirazesi kayiyormus cocuklarin cevresindeki gelismeler fazla geliyormus algisi degisiyormus ve bu onu korkutuyormus. En cok bu donemde anne karnina donmek istermis.

Oyun halimiz var onu cikaricam artik cunku nesnelere ilgi donemi baslamis durumda

Aldiğimda göbeğim biraz daha fazlaydı. Şimdi indi göbeğim belki şimdi olur . Doğumdan hemen sonra olmamıştı. Şimdi bir ay geçti üzerinde . Size inşallah olur
Bugün geldi korse. M beden ayakta olmadı ama yatarak deneyince giyebildim. Korse baya dik durmayı sağlıyor. Bel boyun ağrılarına da faydası olur umarım. Yalnız çok sıkı olduğundan emzirirken bunaltabilir insanı alışana kadar.

Back
X