2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sayfalari hepsini okuyamadim ama bizim bugun aylik kontrol vardi kuzum 21 gunde 650 gr almis 😣 kalca ultrasonunda cift bez takilsin dedi dr. Oda ayri bi gicik etti.
Ayrica kusmasini soyledim gaviscon verdi sabah aksam içilecek.
Duzelecek insallah dimi bu kuzu 😥😥

Kızlar aranızda sigara kullanan var mı birşey soracağım
Lanet olsun ki ben iciyorum ictikce kendime kiziyorum ama gel gor ki her fırsatta b.k gibi yapışıyorum. Su gunler gecsin duzene girelim nikotin banti kullanip bırakıcam.

Kızlar süt artırmak İcin akapunktur araştırın hem zayıflama hem süt için bana çok yaradı şimdi elle sağdım 60 cc daha bacagıma göbeğine dökülenler oldu İnş etkisini görürsünüz
Sayfalari hepsini okuyamadim ama bizim bugun aylik kontrol vardi kuzum 21 gunde 650 gr almis 😣 kalca ultrasonunda cift bez takilsin dedi dr. Oda ayri bi gicik etti.
Ayrica kusmasini soyledim gaviscon verdi sabah aksam içilecek.
Duzelecek insallah dimi bu kuzu 😥😥

Lanet olsun ki ben iciyorum ictikce kendime kiziyorum ama gel gor ki her fırsatta b.k gibi yapışıyorum. Su gunler gecsin duzene girelim nikotin banti kullanip bırakıcam.
21 günde 650 gram gayet güzel değil mi ayda 500 gram ile 1 kg alması lazım demişti bnm doktor. Uyku düzeni olsun bırakırım diyorum bende 🥰

Kızlar bnm cocugun yüzü sert srkilde soyulur gibi atopik dermatit mi kaş bölgesi ne kullandınız alerji mi çözemedim

Mustelanin nemlendiricisiyle gecti iki günde

Atar damarla toplar damar arasındaki damar çatlamış, kanamaya devam ediyormuş. Kılcal damar değilmiş. Artık kalp damar cerrahına gideceğiz, haber bekliyoruz şimdi. Operasyon yapılacak. Nörolog, çocuk doktorları ve plastik cerrah gördü bugün. Yorulduk. Sütüm gelmiyor artık, mamayla devam edeceğiz.

Merak etme canım yoruldun ama sonu güzel olacak inşallah. SuTun de devam edecek inan

Dilbagi kestirmeyi dusunenler anestezi filan düsünmeyin. Kbb makasla citlatiyor hemen. BAşka bir şeye gerek yok. Bir arkadaşım beni dinlemedi gitmiş 3000 tl vermiş hastaneye. Ben 165tlye hallettim 🤭

Atar damarla toplar damar arasındaki damar çatlamış, kanamaya devam ediyormuş. Kılcal damar değilmiş. Artık kalp damar cerrahına gideceğiz, haber bekliyoruz şimdi. Operasyon yapılacak. Nörolog, çocuk doktorları ve plastik cerrah gördü bugün. Yorulduk. Sütüm gelmiyor artık, mamayla devam edeceğiz.
Geçmiş olsun canım bunu da atlatır minik çok şükür ki çözümü var. P pelinsamet06 in dediği akapunturdan yaptır süt için. Stresten kesilmiştir geri gelir inşallah.

Kızlar süt artırmak İcin akapunktur araştırın hem zayıflama hem süt için bana çok yaradı şimdi elle sağdım 60 cc daha bacagıma göbeğine dökülenler oldu İnş etkisini görürsünüz
Oooo maşallah maşallah iştah durumun nasıl ? Kaç seans gideceksin?

60 kiloya inene kdr gideyim diyorum iştahım baya azaldı sürekli elim kulagımda arada cikolata kaçamağı yapıyorum 3kg oldu 3 günde İnş kaostan gitmemiştir cuma ölçüm var bakalım
Hadi canım 3 günde 3 kilo süper bir şey kız aklımı çeliyorsun benim hem de süt arttırıyor yani seansları da çok pahalı değil.Tek seanla mı oldu bu?

Hadi canım 3 günde 3 kilo süper bir şey kız aklımı çeliyorsun benim hem de süt arttırıyor yani seansları da çok pahalı değil.Tek seanla mı oldu bu?
Cuma gittim bugun ptesi şekeri ve unu bıraktım deli gibi kahvaltı yaptm tam bugday ekmeğiyle 3gündür cumadan cumaya gidicem 2 3 aya 60 olurum bu hızla giderse

Cuma gittim bugun ptesi şekeri ve unu bıraktım deli gibi kahvaltı yaptm tam bugday ekmeğiyle 3gündür cumadan cumaya gidicem 2 3 aya 60 olurum bu hızla giderse
Çok iyiymiş peki verdiği diyet ağır mı ? Yani hamilelikte gebelik şekeri çıkmıştı diyet listelerinden gına geldi 😂

R refikaaydin cok geçmiş olsun bi an önce atlatın 🙏🏻 Bütün zorlukların üstesinden geldi minnos bunun da gelir.

Ben reflü yatagı kullanıyorum baya rahat ettim yenidogan doktorları da yatış sonrası önerdiler imkan varsa alın diye. Ne yalan söyleyim cok gerekli bulmamıştım bir arkadas verdi iyi madem diyip almıştım 😂. Simdi hep onda.

bugün biz de gittik kontrole agırlık artısı iyi mamayı azalt dedi ama 2-3 saatte bir besleyince dolmuyor ki benşm gögüsler bizim deniz de sakinleşmiyo illa istiyo ben mi kuruyorum böyle bilemiyorum. Dilbagı yok dedi bu arada. Ama sarılık düşmüyor uzamış sarılık dedi karaciger enzimleri yüksek. Sarılık hala 10.6.Yoruyor artık gidip gelmek devlete gitmek istemiyorum herkes hasta cok kalabalık özel de de cok masraflı napcagımı sasırdım.

Çok iyiymiş peki verdiği diyet ağır mı ? Yani hamilelikte gebelik şekeri çıkmıştı diyet listelerinden gına geldi 😂
Çok degil aslında kuruyemiş kızartma şeker yasak sebze agırlıklı beslen diyo ama sebze pişircek vakit olmadığı İcin ben bulgur pilavı cacık falan yiyorum 7 gibi

😁
Senin kuzey ay düğümün koç burcunda. Koçun zıttı terazi ya. Sen terazi gibi davranmaya çok meyillisindir ama ne zaman terazi gibi davransan sorun yaşarsın. Senin koç burcuna benzemen lazım. Hatırladığım kadarıyla özelliklerinden biri sömürülmeye çok açık olmasıydı. Azıcık bencil olsun diyordu.
Bu da senin burcun

arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum. 18 günlük bebeğim. sezeryan genel anesteziyle ameliyat oldum. 5 gün falan sütüm gelmedi. mama takviyesi yaptık. geçen hafta mama kesebilirsiniz dediler. biz gene gece bir öğün verdik. 30 cc. bugün kontrol vardı 1 haftada hiç kilo almamış. doktor 60 cc 3 öğün verin kilo alması lazım dedi. tekrar mamayı artıracağız.
biz gaz sıkıntısı için gitmiştik doktora. bazen iyi oluyor. uyuyor emiyor. bu döngü devam ediyor.huzursuz olmuyor.
bazende 6 saat falan hic uyumuyor. devamlı kucağımda emiyor. uyumuyorda.gaz sıkıntısıda oluyor..
bilemedim bebeğim doymuyor mu ? gaz sıkıntısı mı var ??

Dilbagi kestirmeyi dusunenler anestezi filan düsünmeyin. Kbb makasla citlatiyor hemen. BAşka bir şeye gerek yok. Bir arkadaşım beni dinlemedi gitmiş 3000 tl vermiş hastaneye. Ben 165tlye hallettim 🤭
mrb ne zaman yapılması lazım. benim bebeğim 18 günlük daha. doktor böyle birseyden bahsetti. şimdilik gerek yok falan dedi ama

Canım strese girme sen ve Güçlü kızımız Denizimiz neleri atlattınız dermansız dert vermesin Allah bu da geçer sonra büyüdüğünde bakar gülersiniz.Dualarımız sizinle iyi düşün ❤️

arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum. 18 günlük bebeğim. sezeryan genel anesteziyle ameliyat oldum. 5 gün falan sütüm gelmedi. mama takviyesi yaptık. geçen hafta mama kesebilirsiniz dediler. biz gene gece bir öğün verdik. 30 cc. bugün kontrol vardı 1 haftada hiç kilo almamış. doktor 60 cc 3 öğün verin kilo alması lazım dedi. tekrar mamayı artıracağız.
biz gaz sıkıntısı için gitmiştik doktora. bazen iyi oluyor. uyuyor emiyor. bu döngü devam ediyor.huzursuz olmuyor.
bazende 6 saat falan hic uyumuyor. devamlı kucağımda emiyor. uyumuyorda.gaz sıkıntısıda oluyor..
bilemedim bebeğim doymuyor mu ? gaz sıkıntısı mı var ??
Bendensin bacım 😟 sütün bence az uyumadığı zamanlarda mama ver uyuyorsa kesin aç hissettiğinden uyumuyor.Benim ki meme ile asla uyumuyor.40 dk emziriyorum ki sütüm gelsin emmeye ara vermeyelim soğumasın ardından 45cc şırınga ile göğsümün kenarından mama veriyorum.Bizim doktorda en son bence kendini kurtaracak kadar olmuş mama verme istersen dedi ama çocuk hiç uyumadı sürekli aranma hali sağa sola ağzını açıyor verdim ve veriyorum ne zaman memeden sonra mama da olduğu gibi uyursa o zaman azaltırım bak keserim demiyorum ben mama vereceğim günde bir bile olsa kilosu çok az doğdu mama kilo kolay aldırıyor biraz ele gelsin diye😞

Arkadaslar ben bebeğimi emzirdikten sonra ağzından gazını cikartamiyorum çok ağlıyor cikartmaya çalışınca . Vuruyorum sıvazliyorum yok çıkmıyor . Bacak hareketleriyle alttan çıkarabiliyor ama bir türlü gegirmiyor o da midesini rahatsız ediyor yavrumun. Yok mu bir yolu
Biraz sırt üstü yatır altı kirli ise altını aç iki üç dakika sonra tekrar dene benim bu şekilde işe yarıyor.Ama bazende çıkmayacaksa çıkmıyor

Back
X