Benimki de avent air aldı ama işine gelmeyince midesi bulanmış gibi yapıp atıyor bazen bazı zamanlarda alıyor o da çok uzun sürmüyor ama buna şükürKizlar galiba avent air oldu.. 5 dakikadir atmadi agzindanbakalim neler olacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de avent air aldı ama işine gelmeyince midesi bulanmış gibi yapıp atıyor bazen bazı zamanlarda alıyor o da çok uzun sürmüyor ama buna şükürKizlar galiba avent air oldu.. 5 dakikadir atmadi agzindanbakalim neler olacak
pişik kremi ne önerirsiniz ? mustela , sudocrem...vs
Sebamed kullandım cok memnun kaldım e bebekten indirim de almıştım bepantol baby cok begenmedimpişik kremi ne önerirsiniz ? mustela , sudocrem...vs
Sudocrem kullanıyorum memnunum ben.Ama ben diğerlerini denemedim direk bundan başladım.Bu arada sudocrem kıbrısta daha ucuz eğer ordan getirtme imkanı var ise orda getirtin zaten bereketli bir krem uzun süre gidiyor.pişik kremi ne önerirsiniz ? mustela , sudocrem...vs
Bnmki de değişime gitti Bi sen buldun bedene göre demekki :)Huu yamunacilar hic sesijiz cikmiyor. Kullanıyor musunuz ? Ben 6 gündür kullaniyorum. Görüntü olarak çok güzel toparlıyor gerçekten. Dünden beri de 2. kopcaya geçtim. Ölçümde bir incelme var ama nedenini anlayamadım. Sizde durumlar ne?
Ren renginde bedenler bitmiş siyah bitane daha sipariş verdim bende :)Yaaa korseciler yazin yazin gaza geliyorum alicam insallah. Kredi karti bi kesilsindeyalniz bir suru sey aldim boyle diye diye bi korse almadim.. ama alisveris diyetindeyim yersen
Ay hadi inşallah. Biz de sipariş verdik dört gözle bekliyoruz.Kizlar galiba avent air oldu.. 5 dakikadir atmadi agzindanbakalim neler olacak
Bizimki 51 günlük düzen müzen yok.Bana da dediler 40ından sonra düzelir diye hatta eşim diyor bu daha deli oldu40 ından sonra bebeği değişen oldu mu. Biz 27 günlüğüz hergün yeni bir huy ediniyoruz. Bir düzene girseydi. 40 ı bekliyorum 4 gözle
Bebeğime kızıp sonra pişman oluyorum uykusuzluktanBizimki 51 günlük düzen müzen yok.Bana da dediler 40ından sonra düzelir diye hatta eşim diyor bu daha deli oldu![]()
Allah kabul etsin sağlıkla büyüsün inşallahKızlar buluşma super olur. Ben anadolu yakasindayim. Ayarlarız inşallah.
Nezle olduk ailecek. Tosbiğimde de hafif geniz akıntısı gibi var da bilmem ki yine de dr girmeli mı?
Aa hadi damatligini da gör inşallah. Ben de haftaya yaptırmak istiyorum. Nerede yaptıracağıma bakmadım daha da. 2-3 haftaya taşınma durumumuz var. Biir araya sıkıştırmam lazım
Dün mevludunu okuttuk evde. Güzel oldu. Narları böyle hazırlayıp dağıttım. Çok beğendi herkes
Eki Görüntüle 2589673
arkadaşlar önermiş ben zaten ben kullanmıyorm cok şükür bir sıkıntı yaşamadım ama arada bir bepanthol sürüyorm haftada 1 falan.sudocrem mustela falan e bebekte vardı galıba bugün bebek bakım ve temizlik ürünlerinde indirim var alacaksan aklında olsnpişik kremi ne önerirsiniz ? mustela , sudocrem...vs
bence 40 dan sonra diye birşey yook ya çocuklar sürekli huy değiştiriyor kendini 40 a odaklama hayal kırıklığı olmasın40 ından sonra bebeği değişen oldu mu. Biz 27 günlüğüz hergün yeni bir huy ediniyoruz. Bir düzene girseydi. 40 ı bekliyorum 4 gözle
Her çekik gözü Japon mu sandın? Hem sen hiç şişko Japon gördün müCirkin deme su kiza yaaaa. Cekik gozlum caponum unicornummm
Dedim defne’in selamı var dediğimde miyav gibi değişik bir ses çıkardı. Bebekçe selamun aleyküm dedi herhaldeTeyzesi yer onu oyy maşallah pek tatlıymış Deniz HanımDefne'ye gösterdim fotoğrafı bak bu Deniz diye agu agu yaptı herhalde bebekce selamı var Deniz 'e
![]()
kendi sitesinde indirimdeydi, Pazartesi indirim bitmiş. Zaten başka yerde satılmıyor. Slinge o kadar para vereceğine bir kanguru edinip daha uzun kullanmayı düşünmez misin? Hem kanguruyu babaya takabilirsin. İster anne sıcaklığı ister baba göbeği. Seda demişti ki mamadus diye bi marka. Onu inceledim, o da iyi gibi görünüyor. Görüntü tabi, yorum bulabilirsen bi bak. Ben çok memnunum, o kadar düşündüm taşındım, gereksiz gibi geldi, bi çılgınlık yapıp aldım ve çok şükür, iyi ki almışım be ya!R refikaaydin csnım sen kanguruyu indirimli nereden aldın bende ya halka sling slıcam o 250 TL ya da senin bu zoenka air alıcam sen 318 TL yazmışsın indirim oranı mı değişti ki ben bakıyorum füme rengi 378 gösteriyor kendi sitesinde sorayım sana dedim nereden almıştın o fiyata
Her çekik gözü Japon mu sandın? Hem sen hiç şişko Japon gördün müDeniz basbayağı şişko Çinli
üstelik şimdi şişko Çinli bir unicorn
Dedim defne’in selamı var dediğimde miyav gibi değişik bir ses çıkardı. Bebekçe selamun aleyküm dedi herhalde
kendi sitesinde indirimdeydi, Pazartesi indirim bitmiş. Zaten başka yerde satılmıyor. Slinge o kadar para vereceğine bir kanguru edinip daha uzun kullanmayı düşünmez misin? Hem kanguruyu babaya takabilirsin. İster anne sıcaklığı ister baba göbeği. Seda demişti ki mamadus diye bi marka. Onu inceledim, o da iyi gibi görünüyor. Görüntü tabi, yorum bulabilirsen bi bak. Ben çok memnunum, o kadar düşündüm taşındım, gereksiz gibi geldi, bi çılgınlık yapıp aldım ve çok şükür, iyi ki almışım be ya!