2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar geçen gün Tülin Şahin paylaşmıştı bebiş uyusun diye ve beyin gelişimi için müzik. Link Çınar mı bilmiyorum ama yapıştırayım şuracıkta Mozart for Babies: Brain Development Lullabies #323 Lullaby Music to Sleep, Mozart Effect
Ben de ajdar çikata muz açıyorum gülsün diye 😁 çok neşeleniyor. Tabii ben gülüyorum diye gülüyor muhtemelen, beyni ne yana doğru gelişir bilmem 😁

Benim oğlumda 35.haftada doğdu ama kilosu boyu iyiydi.bizdede her bez kakalıydı az az sık sık yapmaları normal.benim oğlumda ilk hafta kilo kaybı olunca mama takviyesi başladı.aptamilin prematüre bebekler için olan mamasını kullandık 1 kutu.kilo alımı arttı.
2.kutuda prematüre değilde normal mamasına geçtik
Çok teşekkürler cevap verdiğin için dr sütüm geldiği için mama verdirmiyor şuan. Pztsi kontrol var hala eksik çıkarsa bende başlıcam mama desteğine dr a bakmıcam. Aptamil prematüre mama aldım bende 1 kutu. Bir de elleri ve ayakları çoğu zaman soğuk oluyor ısıtamıyor kendini hiç. Sizinde öylemiydi.

Kızlar benim oğlan kaç günden beri kakasını tam yapamıyodu çok zorlanıyodu. Sadece anne sütü alıyor bu arada. Rezene ve toz kimyonu karıştırıp içiyorum. Müthiş gaz çıkarıyor. Ardı ardına defalarca. Kakasını da tam yapıyor. Size de tavsiye ederim umarım işe yarar 😇

Ooo rezene kimyon karistirmayan anne kaldimi ki burda ..bizim gunluk rutinimiz o daha neler neler katiyoruz

Çok teşekkürler cevap verdiğin için dr sütüm geldiği için mama verdirmiyor şuan. Pztsi kontrol var hala eksik çıkarsa bende başlıcam mama desteğine dr a bakmıcam. Aptamil prematüre mama aldım bende 1 kutu. Bir de elleri ve ayakları çoğu zaman soğuk oluyor ısıtamıyor kendini hiç. Sizinde öylemiydi.

Zaten suan isitamaz bizim bebeklerin bile daha tam isinmiyor. Ama isinmiyor diye fazla giydirmeyin

Huu yamunacilar hic sesijiz cikmiyor. Kullanıyor musunuz ? Ben 6 gündür kullaniyorum. Görüntü olarak çok güzel toparlıyor gerçekten. Dünden beri de 2. kopcaya geçtim. Ölçümde bir incelme var ama nedenini anlayamadım. Sizde durumlar ne?
Ben doğru bedeni ilk seferde tutturabildim ama kullanmak için bir süre beklemek istedim. Sebebi de şu benim yaralarım çok geç iyileşir. Sezeryan yerimde 1-2 dikiş var hala erimedi mesela. Dikiş çizgisinin üstünde de hafif şişlik var. Yamunayı giyip üstten sıktırınca o şişlik daha da artabilirmiş gibi geldi bana ama bu tamamen benim düşüncem doktora filan sormadım. O yüzden şişlik biraz daha azalınca kullanayım dedim ama sen böyle söyleyince de gaza geldim kullanmaya başlasam mı acaba 🧐🤔

Yok çok giydirmiyom kv gelip gelip bu çocuk üşüyo hasta etceniz diyip üstünü örtüyor sürekli 🤦🏻‍♀️
kendi bildiğin gibi yap evin ısısına havaya göre değiştir.. giydirir çıkarırsın bende ilk zamanlar uzun kollu zıbın külotlu corap üstüne tulum şeklinde giydiriyordm baktım yavas yavas artık ısınıyor bir gün corabını cıkardım sadece patık corap uzun kollu zıbın tulum giydirdim sonra kısa kolluya geçtik baktım akşama doğru üşür gibi oluyorsa alt değiştirirken corabını tekrar giydiriyorum şuan genelde kısa kollu zıbın patik corap üzeri tulum veya takım zamanla vücut ısılarını koruyacaklar.benimde eşim beter 😅😅 cocuk uyanık yeni uyandıysa yelek giydirdim diyelim oyle yatıyor sadcee üzerine penye battaniye örtüyor üşürmüş dedim cocukta takım var yelek var battanıye örttün uyuduğunda ne örteceksın üstüne yorgan mı diyorm😂😂

kendi bildiğin gibi yap evin ısısına havaya göre değiştir.. giydirir çıkarırsın bende ilk zamanlar uzun kollu zıbın külotlu corap üstüne tulum şeklinde giydiriyordm baktım yavas yavas artık ısınıyor bir gün corabını cıkardım sadece patık corap uzun kollu zıbın tulum giydirdim sonra kısa kolluya geçtik baktım akşama doğru üşür gibi oluyorsa alt değiştirirken corabını tekrar giydiriyorum şuan genelde kısa kollu zıbın patik corap üzeri tulum veya takım zamanla vücut ısılarını koruyacaklar.benimde eşim beter 😅😅 cocuk uyanık yeni uyandıysa yelek giydirdim diyelim oyle yatıyor sadcee üzerine penye battaniye örtüyor üşürmüş dedim cocukta takım var yelek var battanıye örttün uyuduğunda ne örteceksın üstüne yorgan mı diyorm😂😂
😂 Her kafadan ayrı ses valla işine karışmaya meraklı çok insan varmış.kv ye al kucağına diyorum yok yok ben tutamam onu diyor almıyor ama lafa geldi mi bol kepçe. zormuş lohusalık . Bizim tüm yenidoğanlarımız büyük geliyor zaten 😄tulumların içinde kayboluyor 😀 2 kat giydiriyorum elinde ayağında bir çorap. Eldivenlerde çıkıyor 😄büyücek inşallah

Kızlar geçen gün Tülin Şahin paylaşmıştı bebiş uyusun diye ve beyin gelişimi için müzik. Link Çınar mı bilmiyorum ama yapıştırayım şuracıkta Mozart for Babies: Brain Development Lullabies #323 Lullaby Music to Sleep, Mozart Effect

YouTube’da var bu ben sürekli açıyorum, beni bile gevşetiyor.

El ve ayakları ısınmaz çok bebeklerin. Üşüyor mu diye boğazından ve göbeğinden kontrol edebilirsiniz dedi bana midwife. Hatta yeni doğanların odasını 16-20 derece arasında tutun demiştiler eğitimde ama ben 22 yapıyorum ne olur ne olmaz diye.

😂 Her kafadan ayrı ses valla işine karışmaya meraklı çok insan varmış.kv ye al kucağına diyorum yok yok ben tutamam onu diyor almıyor ama lafa geldi mi bol kepçe. zormuş lohusalık . Bizim tüm yenidoğanlarımız büyük geliyor zaten 😄tulumların içinde kayboluyor 😀 2 kat giydiriyorum elinde ayağında bir çorap. Eldivenlerde çıkıyor 😄büyücek inşallah
bilirim bilmez miyim 😀ne kadarlık doğum yapmıştın benımkı 1170 gr 30 hafta doğdu eve geldiğinde 1800 dü yenidoğanlar kocaman kocaman oluyordu şimdi yenidoğandan anca cıkıyoruz 0 3 lere 😅 bende çorap giydiriyordum çıkmıyor dıye bir süre sonra tamamen bıraktm gece takıyordm birtek soğuk olur dıye bayadır da takmıyorm çok takılması önerilmiyor elleri hareketlendikçe hissetsin gelişsin diye 😍 bosver sende verme kucağına bol bol sen kokla💞

Okuyunca gaza gelip bir daha verdim ağzına aventi, sanki kakasını veriyoruz ya. Bir surat buruşturmalar öğğ demeler. Size hayırlı olsun 😂

Ya yapti onlarida ama biraz inat ettim. Digerlerini inatlada almiyodu. Agzina degdirip biraz uzakta tuttum aranmaya baslayip kendi aldi bakti istedigi sey degil yine birakti. Simdide tam alismis degil yani sadece digerlerinden daha iyi o kadar. Digerleri 3 dakikaysa bu 7 dakika

Back
X