2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkürler cevap verdiğin için dr sütüm geldiği için mama verdirmiyor şuan. Pztsi kontrol var hala eksik çıkarsa bende başlıcam mama desteğine dr a bakmıcam. Aptamil prematüre mama aldım bende 1 kutu. Bir de elleri ve ayakları çoğu zaman soğuk oluyor ısıtamıyor kendini hiç. Sizinde öylemiydi.
Ellerine cok takilnatyin ama ayaklari sicak tutmak onemli.isitamazlar kendilerini bebekler. ben üşüdüğünde ayaklarına socak su torbasi koyuyorum. Ev 22 derecede iki kat alt ve ust giydiriyorum. Ben ayrica battaniyesuyle kundakta yapiyorum.
Ben en basindan beri her bez degistitmede bepabtol suruyorum yogun yagli bir krem

Ellerine cok takilnatyin ama ayaklari sicak tutmak onemli.isitamazlar kendilerini bebekler. ben üşüdüğünde ayaklarına socak su torbasi koyuyorum. Ev 22 derecede iki kat alt ve ust giydiriyorum. Ben ayrica battaniyesuyle kundakta yapiyorum.
Ben en basindan beri her bez degistitmede bepabtol suruyorum yogun yagli bir krem
V

Sen baya giydiriyomussun. Ben icine askili ustune tulum giydiriyorum usur gibiyse bi yelek bi patik

Ev ısısı konusunda ben de cok kararsız kalıyorum 22derece genelde ama ben üsüyorum o da üşüyomu acaba diye delirmece. Bizimki en dandik emziği bile tutuyo ama ben de cok vermek istemiyorum ya su an emzikle uyudu mesela bi sıkıntısı olur mu ki.
O kdar cok masraf cıktı kii Ben de alışveriş yapmayayım artık diye gümüş kapak ve korseye veremedim bi parayı varya o ikisi cok gelşyo gözüme. Pişman olcak mıyım acaba

Bnmki de değişime gitti Bi sen buldun bedene göre demekki :)

Ölçüye gore aldım oldu valla. Tabi ilk giYisimde o kadar zorlandim ki ellerim hamladi 2 gun daha agridi valla. Korsenin balenleri vucuduma gore sekil aldi. Oyle olmali miydi bilmiyorum valla. Korse beni değil ben korseyi sekillendirdim iyi mi🤭 vucuda otutunca da 2.ye gecebildim sanirim ama belde 5cm bi fark vardi bu sabah

UOTE="calimero17, post: 62758135, member: 359346"]
Ben doğru bedeni ilk seferde tutturabildim ama kullanmak için bir süre beklemek istedim. Sebebi de şu benim yaralarım çok geç iyileşir. Sezeryan yerimde 1-2 dikiş var hala erimedi mesela. Dikiş çizgisinin üstünde de hafif şişlik var. Yamunayı giyip üstten sıktırınca o şişlik daha da artabilirmiş gibi geldi bana ama bu tamamen benim düşüncem doktora filan sormadım. O yüzden şişlik biraz daha azalınca kullanayım dedim ama sen böyle söyleyince de gaza geldim kullanmaya başlasam mı acaba 🧐🤔
[/QUOTE]

Inşallah ise yarıyordur pek emin de değilim ki

Ya yapti onlarida ama biraz inat ettim. Digerlerini inatlada almiyodu. Agzina degdirip biraz uzakta tuttum aranmaya baslayip kendi aldi bakti istedigi sey degil yine birakti. Simdide tam alismis degil yani sadece digerlerinden daha iyi o kadar. Digerleri 3 dakikaysa bu 7 dakika
Rekorumuz 8 saniye. Neyse, nasip 😅

Çok giydiriyorsun bence. Ben bi atlet zıbın ve 1 kat kıyafet o kadar. Uyanınca falanda yelek giydiriyorum. Sonra çıkarıyorum.

bilirim bilmez miyim 😀ne kadarlık doğum yapmıştın benımkı 1170 gr 30 hafta doğdu eve geldiğinde 1800 dü yenidoğanlar kocaman kocaman oluyordu şimdi yenidoğandan anca cıkıyoruz 0 3 lere 😅 bende çorap giydiriyordum çıkmıyor dıye bir süre sonra tamamen bıraktm gece takıyordm birtek soğuk olur dıye bayadır da takmıyorm çok takılması önerilmiyor elleri hareketlendikçe hissetsin gelişsin diye 😍 bosver sende verme kucağına bol bol sen kokla💞
Oy kuzuşa maşallah sübhanallah ne güzel toplamış🧿. 35+2 de 2415 doğdu 4 gün sonra 2185 gr dı 11.günde 2330 oldu bugun 13.günü. hala doğum kilosunu yakalayamadı.valla öyle benden başka kimse öpüp koklamıyor mis 🥰

Valla sizin evler ne iyi ben 25 de tutuyorum klimayı gece düşüyorum 23 e gelen arttırıyor.ayaklarına bende kiraz çekirdeği torbası var ısıtıp koysam olcak.

YouTube’da var bu ben sürekli açıyorum, beni bile gevşetiyor.

El ve ayakları ısınmaz çok bebeklerin. Üşüyor mu diye boğazından ve göbeğinden kontrol edebilirsiniz dedi bana midwife. Hatta yeni doğanların odasını 16-20 derece arasında tutun demiştiler eğitimde ama ben 22 yapıyorum ne olur ne olmaz diye.
Bizim lohusa ekibi sıcaklık kontrolünü burnundan yapıyor ve o da neee hep soğuk 🤷🏻‍♂️ekstra battaniye arıyolar sonra. Diyim de boğazına baksınlar bundan sonra sağol 🙏🏻

Ölçüye gore aldım oldu valla. Tabi ilk giYisimde o kadar zorlandim ki ellerim hamladi 2 gun daha agridi valla. Korsenin balenleri vucuduma gore sekil aldi. Oyle olmali miydi bilmiyorum valla. Korse beni değil ben korseyi sekillendirdim iyi mi🤭 vucuda otutunca da 2.ye gecebildim sanirim ama belde 5cm bi fark vardi bu sabah

UOTE="calimero17, post: 62758135, member: 359346"]
Ben doğru bedeni ilk seferde tutturabildim ama kullanmak için bir süre beklemek istedim. Sebebi de şu benim yaralarım çok geç iyileşir. Sezeryan yerimde 1-2 dikiş var hala erimedi mesela. Dikiş çizgisinin üstünde de hafif şişlik var. Yamunayı giyip üstten sıktırınca o şişlik daha da artabilirmiş gibi geldi bana ama bu tamamen benim düşüncem doktora filan sormadım. O yüzden şişlik biraz daha azalınca kullanayım dedim ama sen böyle söyleyince de gaza geldim kullanmaya başlasam mı acaba 🧐🤔

Inşallah ise yarıyordur pek emin de değilim ki
[/QUOTE]
Gaza geldim bende ondan aldım askılı model

Ev ısısı konusunda ben de cok kararsız kalıyorum 22derece genelde ama ben üsüyorum o da üşüyomu acaba diye delirmece. Bizimki en dandik emziği bile tutuyo ama ben de cok vermek istemiyorum ya su an emzikle uyudu mesela bi sıkıntısı olur mu ki.
O kdar cok masraf cıktı kii Ben de alışveriş yapmayayım artık diye gümüş kapak ve korseye veremedim bi parayı varya o ikisi cok gelşyo gözüme. Pişman olcak mıyım acaba

Gumus kapagi gec bosver. 50 tl ye balmamu aldim o iyi geldi. Ama en iyi gelen acik birakmak

Tırnakları nası kesiyorsunuz ya ben cok korkuyorum makas da aldım tırnak makası da ikisinden de korkuyorum bugun gaza geldim kuaföre gittim saçlarımı yoluyo yüzümü dehşet çiziyo spa ya götüren var mı bebişlerin haftasonu götüreyim diyorum da

Tırnakları nası kesiyorsunuz ya ben cok korkuyorum makas da aldım tırnak makası da ikisinden de korkuyorum bugun gaza geldim kuaföre gittim saçlarımı yoluyo yüzümü dehşet çiziyo spa ya götüren var mı bebişlerin haftasonu götüreyim diyorum da

Ben tirnak makasiyla kesiyorum tam dipten kesmiyorum ama kesiyorum yani yoksa emerken acitiyor. Napican spa da bebeyle ya masaj mi yaptirican buhar banyosu mu 😂😋😂

Ben tirnak makasiyla kesiyorum tam dipten kesmiyorum ama kesiyorum yani yoksa emerken acitiyor. Napican spa da bebeyle ya masaj mi yaptirican buhar banyosu mu 😂😋😂
Ya 1 saat suda kalsın diye evde cok panikliyoeum suyu da aşırı seviyo üşütceksin falan diyo eşim sürekli orda karışamaz nasılsa cocuk da az dinlensin anneye de el masajı varmış hafif sırta da yapsa fena olmazdı 🤣emzirirken sırt açık sanırım aşırı sırt ağrısı oldu yada şişkoluktan emin olamadım :)

Biz damlalari yavas yavas birakiyoruz doktor artik yavasca birakmak lazim dedi takviye sonucta dogal florayi yakalamasi lazim dedi. Bio gaia disinda ama onu bir ay daha kullanicaz alerjik olmasin diyeymis..

Ya bugun tuhaf bi sekilde surekli uyukluyor dunku asilardan mi oldu acaba. Kucagimda olmak istiyor ama surekli uyku hali. Gece nobetciyiz anlasilan.

Back
X