Yanında çocuk doktoruna sormak benim de favori yöntemimHiç değilim, Batı Karadeniz’in minnak bir ilçesindeyim ben
![]()
Ben boludaydim bi kac yil evvel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanında çocuk doktoruna sormak benim de favori yöntemimHiç değilim, Batı Karadeniz’in minnak bir ilçesindeyim ben
![]()
Ney olma ihtimaline karşı getir dedi acaba ya. Reflü mü enfeksiyon mu başka bir şey mi. Bi şey söyledi mi?Tazyikli fışrkırarak kusar ve bir günden fazla tekrarlarsa getir demişti doktor. Arada kusuyor öyle. Aynı gün içinde tekrarlamadı şimdiye kadar.
Ney olma ihtimaline karşı getir dedi acaba ya. Reflü mü enfeksiyon mu başka bir şey mi. Bi şey söyledi mi?
Valla ilçe ismi verip kıç kadar ilçede ifşa olmak istemedim, tanıyan çıkar filan, şurda iki dedikodu keyfim varBen boludaydim bi kac yil evvel![]()
Anneler bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz yaa benim bebegimin isilikleri geçiyor tekrar oluyor nasıl bitecek bu isilik kış bebeği zormus
Valla ilçe ismi verip kıç kadar ilçede ifşa olmak istemedim, tanıyan çıkar filan, şurda iki dedikodu keyfim varneyse. Çıkmaz inşallah. Safranboludayım ben. Büyük şehirde büyüyüp, kısmen yine büyük bir şehirde okuyup üniversite bitince buraya yerleştim. Ama küçük yerde yaşamayı sevdim. Yolu düşen haber verebilir
![]()
Kısa kollu ya da kolsuz zıbın üstüne tulum ya da tek alt üst. Ev 24 derece. Uyurken üstüne ince battaniye atıyorum koltukaltındanAnneler bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz yaa benim bebegimin isilikleri geçiyor tekrar oluyor nasıl bitecek bu isilik kış bebeği zormus
Ben uzun kollu citcitli ve zıbın,altına da çift pijama giydiriyorim,muhakkak çorap,eldiven.. kollarının altından da muhakkak ince bi battaniyeyle sariyorum.Anneler bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz yaa benim bebegimin isilikleri geçiyor tekrar oluyor nasıl bitecek bu isilik kış bebeği zormus
Tarihi, turistik, minnoşYaaa guzelmis umarim kisa zamanda istanbuldan tasinirim bende... ayrica bosver ya yap dedikodunu.. anlat anlat nasil oralar![]()
Insan takmycam derken daha cok takilio alsndaYaa öyle işte bebeğim açsa bile onlar yüzünden sinir stres ne olacak olan sütümüde kaçırıyorlar takmamaya çalışyorum ama bu çok zor
Kac gunluk ki bebeginiz? Eldiveni 10 gunlukken cikardim ben. Mantar yaptigi ve bebeklerin ellerinin beyni oldugunu yani ellerini kullanarak kendilerini kesfettigini okumustum. Cok uzun sure takmamak gerekirmis.Ben uzun kollu citcitli ve zıbın,altına da çift pijama giydiriyorim,muhakkak çorap,eldiven.. kollarının altından da muhakkak ince bi battaniyeyle sariyorum.
56 günlük aslında ama elleri buz gibi ısınmıyor daha.günlük olarak ellerini silip kuruluyorum mantara karşı,umarım olmaz..Kac gunluk ki bebeginiz? Eldiveni 10 gunlukken cikardim ben. Mantar yaptigi ve bebeklerin ellerinin beyni oldugunu yani ellerini kullanarak kendilerini kesfettigini okumustum. Cok uzun sure takmamak gerekirmis.
49. Gunumuzdeyiz biz. Emzige bugün alıştırdım sanki umarım hep alır.Benim ki de öyle ,bugün nasıldı sizinkiler kaç haftalık ?acaba büyüme Atağı mo
Bebeklerin zaten elleri ısınmaz. O konu da endişelenmeyin. Sıcaklığını boynundan ölçün.56 günlük aslında ama elleri buz gibi ısınmıyor daha.günlük olarak ellerini silip kuruluyorum mantara karşı,umarım olmaz..
Kesif konusuna gelince bunu duymamıştım teşekkür ederim.
Ya bende hep öyle giydirmek istedim ama her öyle bıraktığımda üşüyor zannedip üstüne bi yelek giydirip battaniye ile de sardım evin sıcaklığı 24 bazen 25 e çıkıyor fazla geldiğini bilmeme rağmen üşüyor takintisindan kurtulamıyorumBen hep cok ince giydirdim.aynen devam. Ice bi kisa kolli yada askili disa penye tulum.. kalin giydirirsem isil isil oluyor
Keşke bende böyle yapabilsem gece ince battaniye ile sarıp üstüne yorgan örtüyorum pamuk yorganKısa kollu ya da kolsuz zıbın üstüne tulum ya da tek alt üst. Ev 24 derece. Uyurken üstüne ince battaniye atıyorum koltukaltından
Elleri ben de çok geç açtım. Çocuğum hala ellerini keşfedemedi, 4 aylık nerdeyse. 1 ay içinde açmak gerekiyormuş.56 günlük aslında ama elleri buz gibi ısınmıyor daha.günlük olarak ellerini silip kuruluyorum mantara karşı,umarım olmaz..
Kesif konusuna gelince bunu duymamıştım teşekkür ederim.
Ayakli pijamasinin altından çorap giydiriyorum üste de patik ayaklarını sıcak tutmak için eldivendeoluyor evet muhakkak ve kulakları soğuk hissedersem şapka da takıyorum uyuyunca veya uyanıkken uyuyunca sapkaliysa kalktığında sacları terlemiş oluyorBen uzun kollu citcitli ve zıbın,altına da çift pijama giydiriyorim,muhakkak çorap,eldiven.. kollarının altından da muhakkak ince bi battaniyeyle sariyorum.