Merkez canımRizenin neresindesiniz bende rizede
Yarın yazarım mutlu haberi inşallahGit ve pozitif sonuçla dön bize de umut ol inşallah neden olmasın ki aşılamayla gebe kalan çok kişi var bizimki neden olmasın
Hadi insalalhhhhYarın yazarım mutlu haberi inşallah ❤❤
İnanalım da olsun kayınvalidem 18 sene sonra evlat sahibi olabilmiş yani eşime doktor demiş oldu farzet hamileyim zannet kendini kaygı etme demiş o ay eşime hamile kalmışInanmakta çok önemliymiş ay bende istemsiz şekilde tutmuş gibi agir is yapmiyorm aksi gibi misafir gelecek yatılı ama umrumda degl değer insallah
İnşallah canım sürekli rabbi yessir duası okuYarın yazarım mutlu haberi inşallah ❤❤
İnşaalah okuycam canım ilk hafta cok inandım ama biraz belirtiler gecince dedim yok ümitlenme mehtap ama olur inşalllahhhhİnşallah canım sürekli rabbi yessir duası oku
Üniversite de yapıcam cnm doktorum aşılama ya karar verdi 3 aşılama yapıcam olmazsa tüpe geçerim ama inşallah tüpe gerek kalmaz cnmEn azindan daha cok gençsin avantaj olarak düşün canım bence direk tüp bebeğe gecirseler keske
Benim kayinvalidede 10 yıl sonra olmusİnanalım da olsun kayınvalidem 18 sene sonra evlat sahibi olabilmiş yani eşime doktor demiş oldu farzet hamileyim zannet kendini kaygı etme demiş o ay eşime hamile kalmış
Bende oyle düşünüyorum ınsallah aşılamasa tutar da kavusuruzÜniversite de yapıcam cnm doktorum aşılama ya karar verdi 3 aşılama yapıcam olmazsa tüpe geçerim ama inşallah tüpe gerek kalmaz cnm
Benim kayinvalidede 10 yıl sonra olmus
Hiç bir sorunumuz yok eşimin değerleri de çok yüksek ama 2 buçuk yıldır olmuyor işteBenim kayinvalidede 10 yıl sonra olmus
Ne gibi belirtileriniz var ? Kacinci gundesiniz ?Ben tuttuğuna inanıyorum hamileymişim gibi davranıyorum canım tuttu mu tutmadı mı diye endişelenmiyorumstrese sokmuyorum kendimi çünkü tuttubana göre tabi gebelik takvimi bile indirdim
Su an daha 4. Gün deyim canım ama ilk günden beri kasıklarımda sızı var bi de sancılanıyorum arada çok bi belirtim yok sadece ben tutacağına inanıyorum kalbenNe gibi belirtileriniz var ? Kacinci gundesiniz ?
Valla insallah tutar hepimizin. Ben 8. Gundeyim ilk gunden beri var kasik agrim.Su an daha 4. Gün deyim canım ama ilk günden beri kasıklarımda sızı var bi de sancılanıyorum arada çok bi belirtim yok sadece ben tutacağına inanıyorum kalben
İnşallah kuzumBende oyle düşünüyorum ınsallah aşılamasa tutar da kavusuruz
Evet yaaBir de eminim çevremizdekiler kaynanasının ki de geç olmuştu sorun adamda mi acaba diye dedikodu yapıyorlardır kesin
Bizimde aynı durum ya 120 milyon cikiyo şükür ama yokHiç bir sorunumuz yok eşimin değerleri de çok yüksek ama 2 buçuk yıldır olmuyor işte
Ben acaba kasık ağrısını vücudumu çok dinliyorum o yüzden mi hissediyorum diyordum meğer sende de varmış ay inşallah tutar hepimizinki deValla insallah tutar hepimizin. Ben 8. Gundeyim ilk gunden beri var kasik agrim.
Senin ilk aşılaman mı canım kaç yıllık evlisinBizimde aynı durum ya 120 milyon cikiyo şükür ama yok
Insallah ya bel ağrısı da var biraz iğneden mi aceba diyorum ınsallah döllenmeden dolayıdırBen acaba kasık ağrısını vücudumu çok dinliyorum o yüzden mi hissediyorum diyordum meğer sende de varmış ay inşallah tutar hepimizinki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?