Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende yatamadım ya aynı gün alışverişe gitmek zorundaydım
Ya hayatınıza devam edin diyo doktorlar ama ne kadar doğru ne kadar yalnış inşallah allahım cocuk isteyen hakeden herkese saglıklı sohhatli evlat verir dualarım sizinle

Ya hayatınıza devam edin diyo doktorlar ama ne kadar doğru ne kadar yalnış inşallah allahım cocuk isteyen hakeden herkese saglıklı sohhatli evlat verir dualarım sizinle
Doktor bana yat uzan hic bise yapma dedi ama ben gizli asilama yaptrdim esimin aileside o gun disardaydi.Amin çok sağolun ınsallah hepimize versin Rabbim.

Doktor bana yat uzan hic bise yapma dedi ama ben gizli asilama yaptrdim esimin aileside o gun disardaydi.Amin çok sağolun ınsallah hepimize versin Rabbim.
Hadi ya olacaksa hersey bahane allah yeterki yazsın onu olur kafana takma . Nerelisin jessi

Bende yatamadım ya aynı gün alışverişe gitmek zorundaydım
Ben hastanede bi saatten fazla yattım canım arabada da yatar pozisyonda geldim ilk gün hiç kalkmadan yattım hala da yatıyorum 4. Gün bugün eşim çok hareket edersem tutmayacagını düşünüyor ama bence tuttuysa ilk gün tutmuştur zaten

ilk 5 günde tutup tutmadığı belli oluyormuş

B
ilk 5 günde tutup tutmadığı belli oluyormuş
Ben bi hafta dikkat edeceğim canım agır bişey kaldırmıyorum temizlik yapmıyorum tutunur inşallah yavrularımız bize emeklerimiz boşa gitmezsen su an bişey hissediyor musun canım bende hafif kasık ağrısı var

Canım bende suan hiç bir belirti yok hatta adet olacak gibi bi his var inşallah ben yalnış hissediyorumdur buay dan da umudum yok

Insallah tutmuştur ya kuzenim hamileyken yüksekten suya takla atarak atliyodu bilmeden hicbise olmadi Allahm ınsallah sıkıntısız sağlıkla tutar bebisler senle yakın günler benim daha 3. Gün.

Insallah tutmuştur ya kuzenim hamileyken yüksekten suya takla atarak atliyodu bilmeden hicbise olmadi Allahm ınsallah sıkıntısız sağlıkla tutar bebisler senle yakın günler benim daha 3. Gün.
Ben tuttuğuna inanıyorum hamileymişim gibi davranıyorum canım tuttu mu tutmadı mı diye endişelenmiyorumstrese sokmuyorum kendimi çünkü tuttu bana göre tabi gebelik takvimi bile indirdim

Ben tuttuğuna inanıyorum hamileymişim gibi davranıyorum canım tuttu mu tutmadı mı diye endişelenmiyorumstrese sokmuyorum kendimi çünkü tuttu bana göre tabi gebelik takvimi bile indirdim
Inanmakta çok önemliymiş ay bende istemsiz şekilde tutmuş gibi agir is yapmiyorm aksi gibi misafir gelecek yatılı ama umrumda degl değer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…