Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlısı olsun canım 2 ye ara verme hemen yaptır 2 .de sansın yüksek

3 yıl uzun süre değil belki ama her geçen gün tükeniyoruz hakkımızda hayırlısı bakalım femara 3 ay peşpeşe kullanılıyormuş 2 daha deneyip sonra bırakmayı düşünüyoruz o kadar yıprandık ki tamamen çocuk isteğimizden vazgeçmenin eşiğindeyiz..

biz 6. Yılımıza girecez neredeyse 4 yıldır bekliyoruz ah ah bunu benden iyi kimse bilemez cok zor durumdayım ama söz verdim allahıma aglamak yok dua edip bekliycem. Femare kullanıyorum 2 yi bende olmazsa igneli aşılam diyvem yaptıralım artık yoruldum

en başında öyle umutlanmadım %10-15 ihtimaldi ama ya tutarsa diye beklentiye girdim inan 3 gündür kafam üstümde değil hala durup durup ağlama krizlerine giriyorum Allah sonumuzu hayır etsin..

en başında öyle umutlanmadım %10-15 ihtimaldi ama ya tutarsa diye beklentiye girdim inan 3 gündür kafam üstümde değil hala durup durup ağlama krizlerine giriyorum Allah sonumuzu hayır etsin..
Kız aglama ya allahım inşallah tez zamanda verir sana bize aglama bence bozma psikolojini unutma allahın zoruna gider sınavın bu dayan sabret

İnşallah cnn güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar giremedim 2 gündür test sonucum negatif.ilk aşılama umudum yoktu zaten.tabi rabbimden umut asla kesilmez.tutsada rabbimden .nefesi verende alanda o değilmi..demekki vakti zamanı değil.aşılama herşey vesile .her regli oluşumda ağlardım.bu sefer ağlamıycam dedim ağlamadımda.ne yaparsak yapalım Allahım ol demedikçe olmayacak.elbette çarelere sarılıcaz yine sonra tam teslimiyet eşim beni güldürmek için şaklabanlık yapıyor o öyle yaptıkca dahada içim acıyor.psikolojim iyi değil aslında ama geçen aylara göre daha bi rahatlık var içimde.bu ay soğan kütrünü ve c life macunu yapıcam ama bu arada kafamdan atmak için elimden gelenide yapıcam.çok takılmıycam artık.tüp bebek merkezinde çalışan bi yakınıyla konuşturdu bugün arkadaşım beni.açıklanamayan infertilite de insn %90 kafada bitiyor dedi hemşire.ne hastalar var 8 tüp bebek deneyip sonrasında pes edip artık yakadını bıraktığı an kendiliğinden hamile kalan dedi.günde tutmuycam yumurtlama falan akışına bırakcam dinlencem beyin olarak.inşallsh birgün hepimiz buraya hamileyim diye yazıcaz .

Bende 23 yaşındayım 7 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım

Açıklanamayan infertilite den bir tanesi de benim artık ne yapmam gerekiyor inan bilmiyorum. Bebek kararı alındığında ben pek yanaşmıyordum yeni evliyiz daha diye takmıyordum olsun diye bakmadığımdan ama olmadığını görünce takmaya başladım kafaya ve eşimden daha çok istemeye başladım ve o günden bugüne neler yaşadım yani anlatmak istediğim ilk zamanlarda hiçbir şekilde takmadığım halde olmadı şuan takıyorum yine olmuyor :) Takmamaya çalışıyorum oda olmuyor şimdi ne yapacağımı şaşırdım. Gerçekten çift çizgiye hasret kaldım resmen o anı yaşamak istiyorum bir kez gebe kalsam sanki herşeyim dünyalar benim olacak gibi hissim var.
2. aşılamamda tutmadı artık oluruna bırakmak istiyorum çok yıprandım daha tüp bebeğe geçemeden bu kadar yıprandım siz düşünün ne zaman hazır hissedersem o vakit yaptırmak istiyorum artık her şeyin hayırlısı. Allah'ın taktiri.

Benimki de açıklanamayan infertilite ve bazen keşke bi sebep olsaydı da o sebep üzerinden gitseydik diyorum belki o zaman olurda ama Allah büyük her şey de vardır bi hayır

Benimki de açıklanamayan infertilite ve bazen keşke bi sebep olsaydı da o sebep üzerinden gitseydik diyorum belki o zaman olurda ama Allah büyük her şey de vardır bi hayır
Hep aynısını söyledim bir sebep olsa tedavisini olsam belki o zaman olur diye diye yaptırmadığım testler filmler mr kalmadı hangi doktora gittiysem bu yaşta bunları neden yaptırdın kim istedi diye hep sordular. Çok kurcaladım ama yok yani dediğin gibi Allah büyük geç olsun ama yeter ki sağlıklı bir evlat hayırlı bir evlat olsun rabbimden tek isteğim.

Evet cnm amin benimde kısmetse adet olunca aşılama olucak şans çok az ama Allah büyük vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…