1.5 yillik evliyim ilk aşılamamSenin ilk aşılaman mı canım kaç yıllık evlisin
Senin peki canm vücudumu bende çok dinliyorum deli gibi ya1.5 yillik evliyim ilk aşılamam
Benim 8.günüm ara sira sag kasigimda batmalar oluyor yumurtamda sag da gelismisti heveslenmiyim diyorum ama insallah yaaa bide kabizim kizlarNe gibi belirtileriniz var ? Kacinci gundesiniz ?
Insalalhhh vardır belirtiler çok güzel bence ben daha 3. Gun o yuzden bise diyemiyorumBenim 8.günüm ara sira sag kasigimda batmalar oluyor yumurtamda sag da gelismisti heveslenmiyim diyorum ama insallah yaaa bide kabizim kizlarsizlerde akinti durumu nasil benim asiri akintim var beyaz renkte ve koyu kivamda haftaya carsamba test gunum ama test yapmiycam galiba simdiden korkuyorum..
Aynen canim beninde koyu beyaz akintim var. Bide benkm kasiklarim cok sis pantolon giyince onunu kapatamiyorum hassasiyet var. Bide gaz var yaBenim 8.günüm ara sira sag kasigimda batmalar oluyor yumurtamda sag da gelismisti heveslenmiyim diyorum ama insallah yaaa bide kabizim kizlarsizlerde akinti durumu nasil benim asiri akintim var beyaz renkte ve koyu kivamda haftaya carsamba test gunum ama test yapmiycam galiba simdiden korkuyorum..
Bende 2 yıl 3 aylık evliyim canım benimde ilk aşılamam daha önce iki kere klomen+ çatlatma iğnesi tedavisi gördüm hiç bi işe yaramadı hep kendiliğinden olur diye bekledim aşılamayı erteledim baktım ki çevremdeki herkes hamile ve hamileliklerini gözüme sokuyorlar eşim dayanamayıp aşılama yaptıralım dedi ilk günden beri çok istedim bebek sahibi olmayı ama işte nasipSenin peki canm vücudumu bende çok dinliyorum deli gibi ya
Nasip olur insallah canım bende daha önce sadece kommen içmiştimBende 2 yıl 3 aylık evliyim canım benimde ilk aşılamam daha önce iki kere klomen+ çatlatma iğnesi tedavisi gördüm hiç bi işe yaramadı hep kendiliğinden olur diye bekledim aşılamayı erteledim baktım ki çevremdeki herkes hamile ve hamileliklerini gözüme sokuyorlar eşim dayanamayıp aşılama yaptıralım dedi ilk günden beri çok istedim bebek sahibi olmayı ama işte nasip
Hadi o zaman inşallah doktorum bişey demedi ana ben 3 şubatta test yaptırıcam senNasip olur insallah canım bende daha önce sadece kommen içmiştim
Ilk aşılama ben sabırsızlıkla bekliyorum bakalm hayirlisi
Benimde 4 şubata denk geliyo doktor 14 gun sonra demiştiHadi o zaman inşallah doktorum bişey demedi ana ben 3 şubatta test yaptırıcam sen
Senin asilama ne zaman olmustu canimAynen canim beninde koyu beyaz akintim var. Bide benkm kasiklarim cok sis pantolon giyince onunu kapatamiyorum hassasiyet var. Bide gaz var ya
15 inde canim 8. Gunumdeyim bende carsamba sonuc alcam.Senin asilama ne zaman olmustu canim
Ayni gun olmus asilamamiz canim hadi hayirlisi birlikte sevinelim insallahh15 inde canim 8. Gunumdeyim bende carsamba sonuc alcam.
Ignenin etkisi 12 gunde cikiyor diye biliyorum canim cok erken yapmissin testleri. Bence 14.gunde kan testi yaptir kesin sonuc alirsin aklini kurcalamaz tekrar tekrar acaba diyeEki Görüntüle 2580271 kızlar merhaba 15 inde aşılama olmustum iki gun once catlatma ignesi olmustum catlatma ignesinin 8,9 ve 10. Gunleri test yaptim ignenin etkisi gecmis mi diye 8 koyu 9 da silik cikti 10. Gun tekrar koyulasti sizce gebelik var mıdır yoksa ignenin etkisi midir kafam cok karisik 2 bucuk yıldır ugrasiyorum ilk asilamamdi.
İnşallah hayırlısıyla hepimizinki pozitif olurBenimde 4 şubata denk geliyo doktor 14 gun sonra demişti
Yani 13 unde mi catlatma ignesi yaptin ? Ya yarin kan testi ver yada bekle canim bikac gun dahaEki Görüntüle 2580271 kızlar merhaba 15 inde aşılama olmustum iki gun once catlatma ignesi olmustum catlatma ignesinin 8,9 ve 10. Gunleri test yaptim ignenin etkisi gecmis mi diye 8 koyu 9 da silik cikti 10. Gun tekrar koyulasti sizce gebelik var mıdır yoksa ignenin etkisi midir kafam cok karisik 2 bucuk yıldır ugrasiyorum ilk asilamamdi.
Her gün tekrar yapiyorum koyulasacak mi azalacak mi diye cok stresliyim ypruldum artik insAllah tutmusturIgnenin etkisi 12 gunde cikiyor diye biliyorum canim cok erken yapmissin testleri. Bence 14.gunde kan testi yaptir kesin sonuc alirsin aklini kurcalamaz tekrar tekrar acaba diye
Ayyyy insallah cok istiyorum.Ayni gun olmus asilamamiz canim hadi hayirlisi birlikte sevinelim insallahh
Evet 13 unun aksami yapilmisti igneYani 13 unde mi catlatma ignesi yaptin ? Ya yarin kan testi ver yada bekle canim bikac gun daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?