Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tekrar selam kızlar,
aşılamam perşembe günü oldu bugün 4. günümdeyim karnımdaki şişlik sertlik o kadar fazla ki tabii göğüslerim de şişti normal mi bir durum mu bilemedim

tekrar selam kızlar,
aşılamam perşembe günü oldu bugün 4. günümdeyim karnımdaki şişlik sertlik o kadar fazla ki tabii göğüslerim de şişti normal mi bir durum mu bilemedim
Bende olmadi canim ama normal.diye biliyorum yumurtan catladigi icin onun belirtileridir buyuk ihtimal,hamilelik olmasi icin daha cok erken cunku

Merhaba degerin kaçtan kaça düştü benımde degerlerm yavaş yukseliyor suan kac gunde yukseldi ve sonra düşmeye başladı acab ?

Hergün test yapiyordum ben catlatma ignesinden 12 gun sonra cok hafif silik cikmisti 13 gun hicbirsey cikmadi 14 gun tekrar silik bi cizgi cikti ama umitlenmekte istemiyorum. Bi kac gun daha bekleyip kan testi vericem ben kizlar

Hergün test yapiyordum ben catlatma ignesinden 12 gun sonra cok hafif silik cikmisti 13 gun hicbirsey cikmadi 14 gun tekrar silik bi cizgi cikti ama umitlenmekte istemiyorum. Bi kac gun daha bekleyip kan testi vericem ben kizlar
yarın 15. Günün mü oluyor. Öyleyse 15. Günde çıkar kan testi

Canim bende dayanamadim idrarda erken gebelik yaptim negetif cikti benimde. Doktorumun hemsiresini arayip sirdum 12 gun daha cok erken kanda gozukmeden idrarda gozukmez dedi o yuzden beklemede fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…