Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Vallah canım al benden de o kadar acayip umutsuz hissediyorum kendimi

Bende o kadar belirti vardı kasık ağrısı mide bulantısı daha neler neler test yaptım sonuç negatif
Bende de çok belirti vardı. Ya da ben herşeyi belirti sandım. Bilmiyorum kafam karmakarışık zaten. Üzülme demek çok anlamlı değil biliyorum. Üzülüyor insan. Ama şunu diyebilirim. Bu son şans değil. Sizlerin önünde uğraşacak aylar yıllar vardır. Benim yaşımdan dolayı çok uzun zamanım da yok. Bu yüzden bu ayı unutup yeniden umutla önümüzdeki aya bakmalısın.

Ins tutmustur cnm sızın asılama nasıl oldu ozeldemı
Yok canm universite hastanesinde oldum 30 ocakta ilk 5 gun resmen kasik agrisindan oluyorum sandm ama gecti suan sadece gogus hassasiyetim var buyudu ve aciyo baska hic bisey yok zaten umudum da yok.asilama olacagim gun kotu grip oldum nasip iste .eger tutmazsa tup bebek yaptiracam

Bnde tutmazsa ıkı aya tup dusunuyorum cnm asılamadan sonra ılıskıye dvm ettnmı benımm dr hıc bıaey demedı Pazartesi en son ılıskımoldu asılamaya kdr olmasınndedı

Bnde tutmazsa ıkı aya tup dusunuyorum cnm asılamadan sonra ılıskıye dvm ettnmı benımm dr hıc bıaey demedı Pazartesi en son ılıskımoldu asılamaya kdr olmasınndedı
Canm catlatma ignesini yaptigim gece, asilama gunu ve ertesi gunu iliski ondan snra 2 gunde 1 dedi

Kizlar 30 ocakta ikinci asilamami olmustum bugun 14.gunum ama sabah leke geldi ve adet olacakmisim gibi sancim var sanirim tutmadi

Arkadaslar regl oluyorum uzgunum size guzel haber veremedim..insallah sizden guzel haberler alirim yarin doktora gidecem tup bebek icin.ins hemen yapar 1 ay ara verdirmez.umudum yok uzulmem diyodum ama dayanamiyor insan

Arkadaslar regl oluyorum uzgunum size guzel haber veremedim..insallah sizden guzel haberler alirim yarin doktora gidecem tup bebek icin.ins hemen yapar 1 ay ara verdirmez.umudum yok uzulmem diyodum ama dayanamiyor insan
Allah yardımcımız olsun. Üzülmemek ne mümkün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…