Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugünde benimde aşılamanın 14.gün şimdi evde test yaptım negatif çıktı dr ctesi kan testi ver demişti hala bi umudum var sizce ctesi çıkarmı moralim bozuldu

Benim ilk aşılamamdı yaşımda 22 üç yıldır evliyim çok istiyorum bebeğim olsun

Kızlar bugünde benimde aşılamanın 14.gün şimdi evde test yaptım negatif çıktı dr ctesi kan testi ver demişti hala bi umudum var sizce ctesi çıkarmı moralim bozuldu
Canım bende14. Günü idrar testi negatif sabirsizliktan boş yere moralim bozuldu. Kan testi mutlaka yaptır

23 Ocak'ta aşılamam olmuştu, 14. ve 16. günde kan testi yaptırdım istediğimiz gibi yükselince hamile olduğumu söyledi dr. 2 gündür yine kahverengi lekelenme olmaya başladı, dr a sordum ilk haftalarda yerleşme kanaması olabileceğini, önlem olarak da progestan 200 mg verdi sabah akşam bir kapsül oral olarak içecekmişim, içtikten yaklaşık yarım saat sonra baş dönmesi dengesizlik yaptı, kullanan oldu mu? 18 inde kontrolüm var inşallah sağlıklı bir şekilde keseyi görebilirim

Bana doktorum asilama yaptiktan sonra progestan 200 mg kapsul verdi. Asilamanin ertesi gunu kullanmaya basladim 3 gun oral, sonra vajinal sup. olarak kullandim. Oral olarak kullanirken bas donmem oldu, farkettimki tansiyonum düştüğü icin basim dönüyor. Basim dondugunde tuzlu ayran ictim 5 10 dakika sonra bas donmem goz kararman gecti. Yan etkilerinde de yaziyor. Korkulacak birsey yoktur merak etmeyin. Benim negatifti bu arada asilama sonrasi rutin progesteron kullandim.

Merhaba kızlarım 5 ocakta aşılama yaptırdım bugün 11. Günüm uyduruyormuyum yoksa orada bir hayalet çizgi mi var

Eklentiler

• 9D8B4326-A810-4153-A8F8-4FD169E3EE30.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 74
bugün ilk defa tuvalete girdiğimde kan geldi, kahverengi leke olarak görüyordum ama kan görünce endişelendim. sizde de aynı durum oldu mu? yarın sabah kontrolüm var inşallah kötü bir sonuçla karşılaşmam

Kızlar 14 subatta asılama oldum 11.gun kan versem asılamadan sonra nasıl olur ıgnrnın 13.gunu oluyor benım hıc agrımsızım yok oyle gecen ay ıgneden cok olmuştu ama buay yok garıp gelıyor

Kızlar 14 subatta asılama oldum 11.gun kan versem asılamadan sonra nasıl olur ıgnrnın 13.gunu oluyor benım hıc agrımsızım yok oyle gecen ay ıgneden cok olmuştu ama buay yok garıp gelıyor
Kızlar aşılama da sayı ne kadar olması gerekiyor . Bide sperm yıkama hareketi sayıyı artırıyor mu

Kızlar aşılama da sayı ne kadar olması gerekiyor . Bide sperm yıkama hareketi sayıyı artırıyor mu
Valla benım esımın 395 mılyondu yıkama sonrası 59 mılyon sperm verıldı cok bılgım yok benımde bende sormustum soruyu yazan olmadı bılgısı olan yok sanırkm

Valla benım esımın 395 mılyondu yıkama sonrası 59 mılyon sperm verıldı cok bılgım yok benımde bende sormustum soruyu yazan olmadı bılgısı olan yok sanırkm
Yıkama sonrası 3 milyon yeterli diyorlar canım 59 milyon çok iyi

Benim de 3. aşılamam ilk ikisinde söylemediler yıkama sonrası nekadar ve hızı nasıl... üçüncü özelde olduğundanmıdır bilmem de 65 milyon ve %95 ileri hızlı dediler... doktorum duyunca da cok sevindi mükemmel dedi değeriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…