Benimde öyle olacak sanırım canım.. İnşallah çok geçmeden muradimiza ereriz
Devamı geldımı ıns tutmustur, benımde tutmadı cok sıkıcı bır durum napcaz ya asılamadan umudum hıc kalmadı ne denesek bılemedımkı 15yasında bır oglum var ama 6yıldan berı ugrasıyoruz bır hamıle kalamadım offfSanirim benimde olumsuz bugun leke geldi..ben 2 gun jel kullanamadim ondan mi acaba ..bu ikinci asilamamdi. Cok umutluydum
Çok erken değil mi canım bence sabret biraz daha en azından adetin 2 3 gün geciksin12 şubatta aşılama oldum bugün dayanamayıp erken gebelik testi aldım hayalet çizgi bile çıkmadı umutsuzum
Aa insallah bende senın gıbı olurum hemen soğan suyuna başlıyorum umut oldun bana, ins sende kalmıssındır benım ılk gun kahve rengı lekrlenmelerım oldu sabah kanamam basladı senın ıkı gun oldu sanıtım lekelenmen tutmustır srnın asılaman bence tutmasaydı kanaman baslardı hakkında hayırlısıSiyah gibi akinti hala oluyor doktoru aradim jel kullanmaya devam et dedi . Yarina kadar belli olur sanirim .eger adet oluyorsam yogunlasir ..eger kesilirse yarin asilamanin 15.gunu oluyo pazartesi test yaparım .. .sanirim cok stres yapiyoruz ..bence sende bu ay doktora gitme dinlen kendini baska seylerle oyala ..benim oglumda 2 asilama yaptirmistim 15 gun sonra sonuc negatifti ama adette olmamistim .bu arada ben Ilacsiz adet olamiyordum . Bu sefer doktora gitmicem dedim ve kendim sogan kürüyle adet olacam dedim .15 gun duzenli sabah aksam ackarina sogan suyu ictim ve adet olmayi bekledim ..fakat bir hafta gecti yine adet olmadim .dedim ben adet olamiyorum bari sokturucu hap iceyim .ama icimden bi ses once test yap diyo ..Ben hapa baslamadan once test alip yaptim .ama hamilelik yoktur diye dusunuyordum. Bi baktim cift cizgi. Ama asilamadan 1 bucuk ay sonra ..ya asilama tuttu yada sogan suyundan ...Allahim insallah senin ve buradaki tum anne adaylarina cift cizgiyi gormeyi nasip etsin inşallah. Rabbimin izniyle olur .pazartesi yazarim sonucu.umudunuzu kesmeyin.
Çarsamba günü kan vericem bakalım ins güzel haberler veririmÇok erken değil mi canım bence sabret biraz daha en azından adetin 2 3 gün geciksin
Bende 12 şubatta yaptırdım çarsambayı bekliyorım garanti olsun diye , sizin 10. Gün olıyır belli olur heraldeKızlar 14 subatta asılama oldum sabah sılık gordum cok sııktı ıgne etkısı yanıltmasın dıye kan verdık saglık ocagına salı carsamba adet günüm net sonuc cıkarmı
Asılama gununu aayarsak 11 bakalım tabı cnm hafıf sılık var testte ama ıgnedenolablr 5 ve ustu cıkarsa belkıBende 12 şubatta yaptırdım çarsambayı bekliyorım garanti olsun diye , sizin 10. Gün olıyır belli olur heralde
İnşallah hamilesindir cnm bizi haberdar et sonuçla ilgiliAsılama gununu aayarsak 11 bakalım tabı cnm hafıf sılık var testte ama ıgnedenolablr 5 ve ustu cıkarsa belkı
Sonuc yatın cıkar sanırım dr a gırmeye korkuyorumİnşallah hamilesindir cnm bizi haberdar et sonuçla ilgili
Sabah verdiysen kanı aksama cıkar bnce, sanırım dayanamıycam bende acile gidip kan vericem aksamSonuc yatın cıkar sanırım dr a gırmeye korkuyorum
Saglık ocagı cnm baskanyere gonderıyolar kanları aksam kapalı sabaha anca cıkar e nabıza da hemen dusmuyo aman bosverdım tuo bebek yapcm en kotu verdınmı sen kanSabah verdiysen kanı aksama cıkar bnce, sanırım dayanamıycam bende acile gidip kan vericem aksam
Yok henüz vermedim 5 den sonra gidebilirimSaglık ocagı cnm baskanyere gonderıyolar kanları aksam kapalı sabaha anca cıkar e nabıza da hemen dusmuyo aman bosverdım tuo bebek yapcm en kotu verdınmı sen kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?