2020 Ocak ayının ilk hamileleri

Amin inşallah canım

Kızlar buda benim testimin sonucu darısı isteyen herkese

Kan testi verdinmi canım maşallah ben kadar belirgin testin
Yok canım kan testi vermedim dr hemen gitmeyi düşünmüyorum kan testini belki bi kaç gün sonra verrim evet damlatır damlatmaz çıktı

Yok canım kan testi vermedim dr hemen gitmeyi düşünmüyorum kan testini belki bi kaç gün sonra verrim evet damlatır damlatmaz çıktı
Vala ne güzel sakinlik maşallah allah vizede nasip etsin böyle sakinlik gerçi benim biraz zor benim kayıplarım olduğu için Sakin kalamam

Vala ne güzel sakinlik maşallah allah vizede nasip etsin böyle sakinlik gerçi benim biraz zor benim kayıplarım olduğu için Sakin kalamam☺
Ben şuan çok mutluyum ne kadar şükretsem Rabbim e az çünkü 1 bçuk yıla yakın evliyim o zamandan beri de istiyoduk ha bu ay ha diğer ay diye diye bi kaç kez dr gttim dr hormon tahlili yaptırmadı sdce yumurtalıklarıma baktı iyidi güzeldi çatlıyodu kendi kendine ama eşimin sperm hız sayısı düşüktü yüzde 11 di bu bir mucize

rabbim tamamına erdirsin inşalalh canım 6 yıldır bekliyoruz bizde sebepsiz interltfe kendimde kaldım tedavileri denedim aşılama tüp hep tuttu aöa düştü sağlıksız dediler hep şimdi hiç beklemediğim anda rabbim nasip etti umarım sağlıklıdır bu sefer rabbim büyük ol derse olur

KIzlar nasılsınız kendimden durum bildiriyorum bugün kaşıklarımda ağrı var yolda ilerde olanlar sizdeyse oldumu başlarda

İnşallah bu sfer sağlıklıdır iyidir bebeşine kavuşursun inşallah

KIzlar nasılsınız kendimden durum bildiriyorum bugün kaşıklarımda ağrı var yolda ilerde olanlar sizdeyse oldumu başlarda
Evet cnm oldu başlarda bel.ve kasik agrim..sonra mide bulantısı döndü su an fazla iş yaptığım zaman oluyo bel ağrısı özellikle..

Çalışmıyorsan bol.bol dinlen.cnm

Teşekkür ederim canım bende belirgin olmasını bu kadar beklemiyodum
Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip eder insallah..
E artık ilk kontrol icin doktora gitme vakti :)
Kesen bile gözükebilir belkide
Son adetin ne zaman

Evet cnm oldu başlarda bel.ve kasik agrim..sonra mide bulantısı döndü su an fazla iş yaptığım zaman oluyo bel ağrısı özellikle..

Çalışmıyorsan bol.bol dinlen.cnm
Normal o zaman ya bulantı ne zaman başlıyor canım benim bugün sabah BÖyle bulantı değil ama garip bi durum vardı sürekli yutkunma istegi ağzıma geliyor gibi çalışmıyorum zaten bol bol dinlemiyorum canım

Normal canm heralde..
Evet ilk başlarken benim de gun için de 2 3 defa böyle icim bulaniyo canım bise yemek istemiyo gibi başladı..
Artık bildigin mide bulantısı bazen kusturtuyo bazen sadece donuyo miden..
Bide boğazın sanki inceliyo yutkunamıyorsun..gitmiyo asagi yemek yutamıyorsun kaliyo orda..

Bi degisik tamda anlatılmayan bisey

Anladım canım demekki bende daha bebek oluşmadı çünkü bulantı iyi derler miş kalp atışı başladığının belirtisiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…