2020 Ocak ayının ilk hamileleri

Gögüslerim biraz büyüdü ve hassaslaştı. Arada kasık ağrım oluyor. Arada üşüme geliyor. Biraz da uyku istegi olmaya basladı. Kızıma hamileyken de bunları yasamıştım.
Bendede aynı belirtiler var canım

KIzlar nasılsınız daha önce iki kez tüp bebekle hamile kalmıştım şimdi kendiliğimden kaldım tüp Dr aradım düşğklerim olduğu için kullanmamı önerdi eski ilaçlarımı kararsız kaldım ben nedense

Merhabalar bende yeni hamile oldugumu ogrendim
12 inde 53.77 ile ogrendim
13 unda 88.70 ti
15 inde tekrar baktigimizda 300 du
20 si yani dun verdim sonuc 2346 cikmis gecen hafta pazartesi yani ayin 13 unde gittigimde doktor haftaya carsamba gel keseye bakalim dedi ama bu degerlerde karindan bakildiginda kese gorunurmu sizce bi fikriniz varmi ?bu arada sat 21 aralik ti.. Rabbim hepimize saglikli eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin insallah

Hayirlisi olsun ilk oncelikle Rabbim kucagina almayi nasip etsin sigara benimde sorunumdu ama okuduklarindan sonra korku girdi icime ve ben icmiyorum artik biraktim sende bebegini dusun at kafandan sigarayi cnm

Hayırlı olsun cabım sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim ben kese için değer 1500 olduktan sonra göründüğünü biliyorum

Hayirlisi olsun cnm masallah degerin guzel artmış gözükebilir kesen..
Benimde yarin dr kontrolüm var umarim gözükür kesem..
tahlil sonucum hala açıklanmadığı icin bi fikrim yok degeri bilsem görünürlüğü hakkında bi yorum yapabilirdim cok endişeliyim nedense

Hala çıkmadımı ya tüh ben geç çıkarmış

Yarin gidicem nasipse bakalim gorunucekmi bende meraktayim sende yazarsin cnm bakalim nedicek doktor

Merhaba bende aranıza katılmak isterim son adet tarihim 3 Aralık ben ufakta olsa geçen hafta çarşamba 6 mm lik Bi kese gördüm yarında inşAllah tekrar gidicem inşAllah bu sefer kalp atışını duyarım benim değerlerimde
7 ocak 128
13 ocak 1454
15 ocak 3300

Hışgeldin aramıza canım katılsın herkes çogalalım vala insan sormak konuşmak istiyor maşallah değerlerin çok güzel artmış yarın da duyarsında rahatlarsın inşallah darısı da bize inşallah

Amiin inşAllah hepimizin gebeliği sağlıkla ilerler inşAllah birbirimize dua edelim hep de böyle sohbet halinde olursak rahatlarız sıkıntıya sokmayız kendimizi

Merhaba hanimlar basligi gorunce hizla gelip butun mesajlarinizi okudum Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasib etsin. Bende 5yilin ardindan cift cizgiyi sonunda gorebildim. Sat 17aralik 1gun gecikmeyle evde ogrendim 4gun gecikmede kanda hcg 2110 cik deger gozumu biraz yuksek geldi evdeki testtede cizgiler cok belirgindi. Simdilik beklemedeyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…