Bendede aynı belirtiler var canımGögüslerim biraz büyüdü ve hassaslaştı. Arada kasık ağrım oluyor. Arada üşüme geliyor. Biraz da uyku istegi olmaya basladı. Kızıma hamileyken de bunları yasamıştım.
Kaşık ağrısı normaldir heralde demiBende sadece kasik ve yogun bel ağrısı var
Tatlı seyler yiyemiyorum cok sevdigim hâlde
Hayirlisi olsun ilk oncelikle Rabbim kucagina almayi nasip etsin sigara benimde sorunumdu ama okuduklarindan sonra korku girdi icime ve ben icmiyorum artik biraktim sende bebegini dusun at kafandan sigarayi cnmBen de hamileyim. Bugün adetim geceli 2 gün oldu. Adete 5 gün kala idrarda silik çizgiyle öğrenmiştim. Adet günümde yerleşmeyi belli eden hafif kirli pembe gibi akıntım oldu. Son adet 18 aralık ama ben 17. Günde falan yumurtluyorum. Henüz mide bulantım falan yok ama başlasın diye dua ediyorum. Sigaradan vazgecemiyorym bir türlü
Hayırlı olsun cabım sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim ben kese için değer 1500 olduktan sonra göründüğünü biliyorumMerhabalar bende yeni hamile oldugumu ogrendim
12 inde 53.77 ile ogrendim
13 unda 88.70 ti
15 inde tekrar baktigimizda 300 du
20 si yani dun verdim sonuc 2346 cikmis gecen hafta pazartesi yani ayin 13 unde gittigimde doktor haftaya carsamba gel keseye bakalim dedi ama bu degerlerde karindan bakildiginda kese gorunurmu sizce bi fikriniz varmi ?bu arada sat 21 aralik ti.. Rabbim hepimize saglikli eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin insallah
Hayirlisi olsun cnm masallah degerin guzel artmış gözükebilir kesen..Merhabalar bende yeni hamile oldugumu ogrendim
12 inde 53.77 ile ogrendim
13 unda 88.70 ti
15 inde tekrar baktigimizda 300 du
20 si yani dun verdim sonuc 2346 cikmis gecen hafta pazartesi yani ayin 13 unde gittigimde doktor haftaya carsamba gel keseye bakalim dedi ama bu degerlerde karindan bakildiginda kese gorunurmu sizce bi fikriniz varmi ?bu arada sat 21 aralik ti.. Rabbim hepimize saglikli eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin insallah
1500 2000 vajinal yollaHayırlı olsun cabım sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim ben kese için değer 1500 olduktan sonra göründüğünü biliyorum
Hala çıkmadımı ya tüh ben geç çıkarmışHayirlisi olsun cnm masallah degerin guzel artmış gözükebilir kesen..
Benimde yarin dr kontrolüm var umarim gözükür kesem..
tahlil sonucum hala açıklanmadığı icin bi fikrim yok degeri bilsem görünürlüğü hakkında bi yorum yapabilirdim cok endişeliyim nedense
Cok saol canim benimHayırlı olsun cabım sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim ben kese için değer 1500 olduktan sonra göründüğünü biliyorum
Çıkmadı hala labaratuvarı aradım oda cvp vermedi..gicik bi durumHala çıkmadımı ya tüh ben geç çıkarmış
Yarin gidicem nasipse bakalim gorunucekmi bende meraktayim sende yazarsin cnm bakalim nedicek doktorHayirlisi olsun cnm masallah degerin guzel artmış gözükebilir kesen..
Benimde yarin dr kontrolüm var umarim gözükür kesem..
tahlil sonucum hala açıklanmadığı icin bi fikrim yok degeri bilsem görünürlüğü hakkında bi yorum yapabilirdim cok endişeliyim nedense
Ben ozaman yarin degilde persembe veya cumami gitsem sizce?1500 2000 vajinal yolla
5000 üstü karından ultrasonla görünür
Nezaman verdin cnm kani bende dun verdim ozelde guya bugun anca ogrendim sonucuÇıkmadı hala labaratuvarı aradım oda cvp vermedi..gicik bi durum
SIkıntın yoldan geç git canım karından baktır ama dayanmam dersinde git baktırBen ozaman yarin degilde persembe veya cumami gitsem sizce?
Hışgeldin aramıza canım katılsın herkes çogalalım vala insan sormak konuşmak istiyor maşallah değerlerin çok güzel artmış yarın da duyarsında rahatlarsın inşallah darısı da bize inşallahMerhaba bende aranıza katılmak isterimson adet tarihim 3 Aralık ben ufakta olsa geçen hafta çarşamba 6 mm lik Bi kese gördüm yarında inşAllah tekrar gidicem inşAllah bu sefer kalp atışını duyarım benim değerlerimde
7 ocak 128
13 ocak 1454
15 ocak 3300
Amiin inşAllah hepimizin gebeliği sağlıkla ilerler inşAllah birbirimize dua edelim hep de böyle sohbet halinde olursak rahatlarız sıkıntıya sokmayız kendimiziHışgeldin aramıza canım katılsın herkes çogalalım vala insan sormak konuşmak istiyor maşallah değerlerin çok güzel artmış yarın da duyarsında rahatlarsın inşallah darısı da bize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?