Elbettee memnun olurum. Bot kac kilo nedir?Bende Ramazanla birlikte diyete başladım fakat motive edecek arkadaş olunca diyet rahat geçiyor acaba aranıza bende katılabilir miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbettee memnun olurum. Bot kac kilo nedir?Bende Ramazanla birlikte diyete başladım fakat motive edecek arkadaş olunca diyet rahat geçiyor acaba aranıza bende katılabilir miyim
155 boy kilo an itibariyle 62.5 hedef 55Elbettee memnun olurum. Bot kac kilo nedir?
Çok degil kilonuz çok şeyapmayın155 boy kilo an itibariyle 62.5 hedef 55
Bütün kilolar basen ve popoda toplaninca hiç hoş görünmüyorÇok degil kilonuz çok şeyapmayın![]()
Bugün iftardan önce tansiyonum düşünce tatlı yedim9. Gün iftar: corba salata 3 kaşık mantı 1 kase sütlaç.
Mantıdan heralde ben kilo aldım 77.0 iftardan önce
Öff bu kilo vermek cok zor ya.
Muz elma ceviz vs ezip üzerine tarcın döküp tatlı olarak yemenizi tavsiye ederimBugün iftardan önce tansiyonum düşünce tatlı yedim☹
Ekmekyok mu? Kilonuz nasılBenim iki gundur iftar ayni yayla corbasi ve kuru fasulye salata. Sahur yumurtali salata
Çok iyi fikir teşekkür ederimMuz elma ceviz vs ezip üzerine tarcın döküp tatlı olarak yemenizi tavsiye ederim
Bende iki gündür tatlı yiyorum bende kendime söz verdim bayrama kadar tatlı yok10. Gun sahur : Gozum döndü resmeennn sucuklu yumurta + tereyağlı balli ekmek + 2 tane gofrettt
İftarda: Bir kase cacık bi tabak tavuk sote.
Kilo aldim afferim bana 77.0dım iftardan önce
Şimdi tartıldım 62.1 400 gram vermişim10. Gun sahur : Gozum döndü resmeennn sucuklu yumurta + tereyağlı balli ekmek + 2 tane gofrettt
İftarda: Bir kase cacık bi tabak tavuk sote.
Kilo aldim afferim bana 77.0dım iftardan önce
Menüleri yazıyorum zaten neyi kastettiniz anlamadim. Egzersiz yaptığım günler yazıyorum ama birkac gündür yapmadığım için yazmadım.Çok aktif değil miyiz
Herkes yaptığı sporu egzersizi attığı adımı menüsünü yazsa daha etkili olmaz mı
Birde iki güne bir kilomuzu yazalım
Tartıldım dediğin saat iftardan sonra oluyor galiba. Buna ragmen 400 gram eksik. TebriklerŞimdi tartıldım 62.1 400 gram vermişim
Evt iftardan sonra tartılmıştımTartıldım dediğin saat iftardan sonra oluyor galiba. Buna ragmen 400 gram eksik. Tebrikler