• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ramazan Diyetim

Menüleri yazıyorum zaten neyi kastettiniz anlamadim. Egzersiz yaptığım günler yazıyorum ama birkac gündür yapmadığım için yazmadım.
11. Gün : Az önce leslie1 mil yaptım 🙂
Sahurda da 1 kase tarçınlı yogurt yedim su ictim o kadar.
Diger arkadasa yorum yazarak desteklemeye çalışıyorum lakin pek girmiyor galiba.
Siz neler yaptınız yediniz?
Sahurda tarçınlı türk kahvesi içmek de yağ yakımını hızlandırıyormuş

Sahurda tarçınlı türk kahvesi içmek de yağ yakımını hızlandırıyormuş
Ay tarçınlı kahveye bayılırım ama uyku tutmaz diye korkuyorum ya sizde nasılbir etki yapıyor?
Bu arada ben az önce tartıldım 76.1 çıktım çok şaşırdım 1 kilo 1 günde nasıl verebildim. Ben de iftardan sonra bir daha tartilcam 😂 kpss ye çalıştığım için çok giremiyorum kusura bakmayın

Ogluma sutlac yaptım cok sever. Aksama yarım kase yesem mi yemesem mi düşünceleri sardı beni :KK53:

Ay tarçınlı kahveye bayılırım ama uyku tutmaz diye korkuyorum ya sizde nasılbir etki yapıyor?
Bu arada ben az önce tartıldım 76.1 çıktım çok şaşırdım 1 kilo 1 günde nasıl verebildim. Ben de iftardan sonra bir daha tartilcam 😂 kpss ye çalıştığım için çok giremiyorum kusura bakmayın
Gün içinde su kaybından dolayı sabahları tartılmak bence en doğrusu
Bu arada allah yardımcın olsun cnm bende o yollardan geçtim zorlu ve sabır isteyen bir süreç

11. Gun iftar: fırında baharatlı salçalı kabak büyük bir tabak. Salata. Yogurt.
Iftardan once 76.0dım iftardan sonra 77.3 😂

Bugün orucum bozuldu ondan erkenden yiyip günü bitirdim
Iki küçük kepçe borulce yemeği
Bir kaşık bulgur pilavı
Bir kase salata
Birazda turşu
Bir tanede tulumba tatlısı yedim dayanamayıp

Bugün ki kahvaltım;
bir tane haşlanmış yumurta
bir tane salatalık
bir tane küçük domates
beş tane zeytin

bütün paylasimlarinizi okudum ve size söylemeliyimki siz kilo vermezsiniz bu kafayla, özür dileyerek söylüyorum.
Kilo vermeyi kafaya koymak yolun yarisidir! Siz devamli kacamak yapip artik yapmicam degip tekrar yapiyorsaniz, kafaniza hala koymamissiniz kilo vermeyi demektir!
Bir kere beyaz sekeri ve beyaz unu tamamen keseceksiniz. Hurma sagliklidir ama inanilmaz kalorisi vardir. Günde 3 taneden fazla yenmemeli. Sucugu keseceksiniz kizartmayi keseceksiniz. Patatesi fazla kacirmicaksiniz.
Bende 1.67 boyunda 61 kiloyum suan. Benim hedefimde 55-56 Kilo. Size katilma isterim. Yanliz ben oruc tutmuyorum emzirdigim icin. Isterseniz aksamlari yediklerimi yazabilirim bende

bütün paylasimlarinizi okudum ve size söylemeliyimki siz kilo vermezsiniz bu kafayla, özür dileyerek söylüyorum.
Kilo vermeyi kafaya koymak yolun yarisidir! Siz devamli kacamak yapip artik yapmicam degip tekrar yapiyorsaniz, kafaniza hala koymamissiniz kilo vermeyi demektir!
Bir kere beyaz sekeri ve beyaz unu tamamen keseceksiniz. Hurma sagliklidir ama inanilmaz kalorisi vardir. Günde 3 taneden fazla yenmemeli. Sucugu keseceksiniz kizartmayi keseceksiniz. Patatesi fazla kacirmicaksiniz.
Bende 1.67 boyunda 61 kiloyum suan. Benim hedefimde 55-56 Kilo. Size katilma isterim. Yanliz ben oruc tutmuyorum emzirdigim icin. Isterseniz aksamlari yediklerimi yazabilirim bende
:(

Tabiki katılabilirsiniz cok haklısınız söylediklerinizde.

simdiye kadar yediklerim:

Sabah: bir kase yulaf. Süt, tarcin ve bir tane dilimlenmis muz ekledim icine.

Ara: bir avucuma sigacak kadar findik+badem+hurma

öglen: yumurta salatasi: 2 tane yumurta, yarim avokado, beyaz peynir, domates, taze sogan, kirmizi biber, tuz, karabiber, zeytinyagi. Ve bir dilim kepek ekmek

4 tane büyük bardak su ictim, dahada icecem.

Aksamda büyük bir kase tavuk corbasi, ve coban salata yiycem. Yaninada 1-2 dilim kepek ekmeyi.

Buarada bugün kizimi karnima bagladim 2 saatlik yürüyüs yaptim disarda. Kizim 8 kilo buarada:)

Son düzenleme:
simdiye kadar yediklerim:

Sabah: bir kase yulaf. Süt, tarcin ve bir tane dilimlenmis muz ekledim icine.

Ara: bir avucuma sigacak kadar findik+badem+hurma

öglen: yumurta salatasi: 2 tane yumurta, yarim avokado, beyaz peynir, domates, taze sogan, kirmizi biber, tuz, karabiber, zeytinyagi. Ve bir dilim kepek ekmek

4 tane büyük bardak su ictim, dahada icecem.

Aksamda büyük bir kase tavuk corbasi, ve coban salata yiycem. Yaninada 1-2 dilim kepek ekmeyi.

Buarada bugün kizimi karnima bagladim 2 saatlik yürüyüs yaptim disarda. Kizim 8 kilo buarada:)
Kilo vermek icin guzel fakat emziren bi anne için cok az aldığınız hem kalori hem su. Bebeğiniz kilodan daha öncelikli olmalı. Tabi bebeğiniz ek gıdaya başladıysa bu değişir

12. Gün sahur yok
Iftar yarım kase ezogelin corba 1guvec tabaginda tavuklu sebze yemegi ( kasar peynirini esime verdim)
Leslie 15 dk yaptım
Iftardan once 75.0 ı gördüüüm 😄 ifyardan sonra 76.3 tüm 😄 cok su içmişim bu gün içim yandı resmen

Su konusunda arkadaşlar ben soyle yapıyorum iftardan önce bi surahi limon sulu 2lt su hazırlıyorum koyuyorum ve bunu gece yatana kadar (dibinde 2 bardak kadar kalacak sekilde) bitiriyorum . Son iki bardağı da sahurda içiyorum. Rutinim oldu artik bu yuzden yazmıyorum.

Back
X