Dikislerden dolayi rahat hareket edilmiyo yataktan ilk zamanlar baskasinin yardimi olmadan zor kalkiliyo bebegini rahatca kucagina alip emziremiyosun vs diyolar ya genelde sezaryen olanlar hic arkadasimdan bunlari duymadim hatta evin icinde su bez tarzi baglanan kangurular var ya onunla geziyodu dikisleri yeni olmasina ragmen
Benimde hiçbirşey hazır değil herşey yıkandı ütülenecek ve çantamı hazırlamam lazım benimde ne olur ne olmaz artık hazır olmak lazım.normal mi görünüyor şimdilik
Onu duydumda canım o yaranın toprlanması tamamen eskiye dönmek mi uzun sürüyo acaba yatarken kalkarken acı hissediliyomu ilk hafta ne kadar yürüsekte o acı kalkıcak mı hep
Ben 20 sinde 38 haftalık olucam doktora söylücem öncesinde sancım gelirse normal denicem ama gelmezse 38 istiyorum kardeşim dersaneye gidiyo üniversiteye hazırlanıyo 2 hafta tatili olucak o yanımda kalıcak ona denk gelmesini istiyorum annem çalışıyo onu sıkmak istemiyorum akşamları gelip gider yemek yapar yeter oda eşimde olucak ilk hafta zaten ama korkuyorum yinede
Epidural sezaryenle dogum yapan arkadasim oldu aksamina ayaga kalkti ve bi daha oturmadi ufacik tefecikte bir seydi kiz onunki cok rahat oldu ve cabucak toparlandi bu kisinin bunyesiyle alakali olan bir sey bence herkesin ki farkli olur bir de senin bahsettigin ikizmis
Kİzlarrr bugun kontrolum vardi bebegin herseyi normal 2300 olmus 45 cm boyu suyu normal ama baska sorun var bilgilerinize ihtiyaçm vardr ye bnm ayaklarim ve gobegimin yanlari kasiniyo dedim 400 tl lik test istedi eger safra asidi yuksek cikarsa 37 de bebegi almak zorunda kalabiliiz dedi inanalmz uzgunum
Kİzlarrr bugun kontrolum vardi bebegin herseyi normal 2300 olmus 45 cm boyu suyu normal ama baska sorun var bilgilerinize ihtiyaçm vardr ye bnm ayaklarim ve gobegimin yanlari kasiniyo dedim 400 tl lik test istedi eger safra asidi yuksek cikarsa 37 de bebegi almak zorunda kalabiliiz dedi inanalmz uzgunum
Gebelik kolestazından şüphelenmiş herhalde.Daha test yapılmamış sonuç çıkmamış,öyle bi durum olsa bile ilacı var. Hem hadi diyelim 37de almak zorunda kaldı ne olacak ki? 37 haftalık bebeğin iç organları doğuma hazırdır. 37,38.haftada doğmuş bebek normal vaktinde doğmuş sayılır. Hiç canını sıkmana gerek yok.
Canım hemen bozma moralini belki çatlak olcak ondan kaşınıyo ayrıca 37 de alsa bile 37 erken değilki 37 den sonra gününü doldurmuş sayılıyorlar
Ne zaman cıkacak sonuç ?
Kilosu ve boyu gayet iyi masallah
Gebelik kolestazından şüphelenmiş herhalde.Daha test yapılmamış sonuç çıkmamış,öyle bi durum olsa bile ilacı var. Hem hadi diyelim 37de almak zorunda kaldı ne olacak ki? 37 haftalık bebeğin iç organları doğuma hazırdır. 37,38.haftada doğmuş bebek normal vaktinde doğmuş sayılır. Hiç canını sıkmana gerek yok.
Canım hemen bozma moralini belki çatlak olcak ondan kaşınıyo ayrıca 37 de alsa bile 37 erken değilki 37 den sonra gününü doldurmuş sayılıyorlar
Ne zaman cıkacak sonuç ?
Kilosu ve boyu gayet iyi masallah
Evet ya ztn dr Muayenede gayt iyi hersey yolunda bebek normal dogum pozisyonunda dedi sonradan bn dedim bnm ayaklarim kasiniyo deyince o testi istedi cok üzüldüm