2020’nin ilk gününden herkese merhaba
hastalara acil şifalar diliyorum, bu aylarda avm gibi mikropların bol olduğu ortamlardan kaçınmamız lazım.
benim kızım ağır ateşli gripti kaç gündür şimdi iyi, allahtan bana geçmedi. yani şom ağzımı açmayayım da

burun akıntısı ve halsizlik hep var ama o bir türlü geçmedi.
artık gece sağa sola dönerken bende zorlanmaya başladım. bir de yatağımız çok deforme oldu, yayları batıyor resmen

ama para yok

resmen çocuklara mis gibi odalar yataklar aldık biz sürünüyoz
bu haftalarda vajinaya bıçak saplanması gibi olan acı çok normal, kızımda çok yaşıyordum doktor çok normal diyordu.
kasık ağrısı, vajina taraflarındaki kemiklerin ağrısı, karnın yanlarındaki bağların gerilmesi gibi bir acı, yürüyünce yorulunca yaşanan sırt ve bel ağrıları, bunların hepsi çok normal.
benim de çoğu işim bitti sayılır, her şeyi yıkadım ütüledim kaldırdım. kızımın ahşap anne yanı beşiğini sökmüştük, eşim ben bunu hayatta eski haline getiremem dedi

aldığımız yere götürdük yapıcaklar. gelince onu da hazırlar üstünü örterim.
çantamı bir kaç güne hazırlayacağım.
sonra evin temizliği kalıyor ama cam perde yapamam asla 6. kattayım, normalde de zor yapıyordum. bir kadın tutucam ama ne zaman çağırsam bilmiyorum. bu sefer sanki kızım gibi çok geç kalmayacak gibi bir his var içimde.
bu arada yarın kontrolüm var yine çok heyecanlıyım. inşallah gelişimi iyidir.
@KARABATAK_ rüyan hayrolsun canım merak etme saçmalık konusunda beni geçen olmamıştır her gece gördüğüm rüyaların yarısını anlatsam ağzın açık kalır

hamileyken çok oluyor sanırım.