2020 Şubat Anneleri

Doğum öncesi yapacağım temizlik öyle gözümde büyüyor ki😂eşime dün gece "doğuma yakın misafir odasının yüzeyini sileceğim halisini yıkamaya göndereceğim, oturma odasının perdesini yikayacagim, koltukların örtüsünü yikayacagim, yüzeyi sileceğim, yatağımı hazırlayacağım"dedim.Bunların hepsini yaparsan sezaryen gününden önce dogurursun dedi😂😂
Ben yapabilceklerimi yaptım tabi tekrar üstünden geçilecek.
Diğer işler eşimdeymiş öyle diyo, ama şuan karşımda huzur içinde uzanmış film izliyo hiç hareket yok. Ne söylesem tamam o bende ya diyo bi girişimi yok. :rolleyes:
Bi de erkenden yapmayalım evrene mesaj gider diyo bi anda da batıl inançlara sardı :KK70:

Selam kızlar dün gece bir oynadım ki anlatamam sonra acısı fena çıktı sabaha kadar her yanım ağrıdı 4 yastık ve kocamın desteğiyle azıcık uyudum
Resmen sol tarafımda organ ağrısı hissettim ve inatla yer değiştirmedi oğluşum
Son ay artık günler kaldı kavuşmamıza sağlıkla gelirler inşallah🙏

Ben yapabilceklerimi yaptım tabi tekrar üstünden geçilecek.
Diğer işler eşimdeymiş öyle diyo, ama şuan karşımda huzur içinde uzanmış film izliyo hiç hareket yok. Ne söylesem tamam o bende ya diyo bi girişimi yok. :rolleyes:
Bi de erkenden yapmayalım evrene mesaj gider diyo bi anda da batıl inançlara sardı :KK70:

Üşeniyolar kuzum hepsi üşengeçlikten 😄 ben direktifleri vermesem benimki hiç iş yapmayacak. 37. haftamdan sonra yoğunlaşacağım bende ev işlerine ne olur ne olmaz 😁

Doğum öncesi yapacağım temizlik öyle gözümde büyüyor ki😂eşime dün gece "doğuma yakın misafir odasının yüzeyini sileceğim halisini yıkamaya göndereceğim, oturma odasının perdesini yikayacagim, koltukların örtüsünü yikayacagim, yüzeyi sileceğim, yatağımı hazırlayacağım"dedim.Bunların hepsini yaparsan sezaryen gününden önce dogurursun dedi😂😂
Benim hemen hemen hergün yaptığım isler onlar canim. Ustune benim erken dogum riskim bile vardi. Vardi diyorum artik baraji gectik :D ben dogurmadiysam sen de dogurmannn 🤪
Maşallah ari gibiyim ( sıkıyosa olmayım, eşim kızımızı oyalıyor bu büyük bi lütuf)

2020’nin ilk gününden herkese merhaba ❤️

hastalara acil şifalar diliyorum, bu aylarda avm gibi mikropların bol olduğu ortamlardan kaçınmamız lazım.
benim kızım ağır ateşli gripti kaç gündür şimdi iyi, allahtan bana geçmedi. yani şom ağzımı açmayayım da 🤦‍♀️ burun akıntısı ve halsizlik hep var ama o bir türlü geçmedi.

artık gece sağa sola dönerken bende zorlanmaya başladım. bir de yatağımız çok deforme oldu, yayları batıyor resmen :( ama para yok :D resmen çocuklara mis gibi odalar yataklar aldık biz sürünüyoz 😂

bu haftalarda vajinaya bıçak saplanması gibi olan acı çok normal, kızımda çok yaşıyordum doktor çok normal diyordu.

kasık ağrısı, vajina taraflarındaki kemiklerin ağrısı, karnın yanlarındaki bağların gerilmesi gibi bir acı, yürüyünce yorulunca yaşanan sırt ve bel ağrıları, bunların hepsi çok normal.

benim de çoğu işim bitti sayılır, her şeyi yıkadım ütüledim kaldırdım. kızımın ahşap anne yanı beşiğini sökmüştük, eşim ben bunu hayatta eski haline getiremem dedi 😂 aldığımız yere götürdük yapıcaklar. gelince onu da hazırlar üstünü örterim.

çantamı bir kaç güne hazırlayacağım.
sonra evin temizliği kalıyor ama cam perde yapamam asla 6. kattayım, normalde de zor yapıyordum. bir kadın tutucam ama ne zaman çağırsam bilmiyorum. bu sefer sanki kızım gibi çok geç kalmayacak gibi bir his var içimde.

bu arada yarın kontrolüm var yine çok heyecanlıyım. inşallah gelişimi iyidir.

@KARABATAK_ rüyan hayrolsun canım merak etme saçmalık konusunda beni geçen olmamıştır her gece gördüğüm rüyaların yarısını anlatsam ağzın açık kalır :D hamileyken çok oluyor sanırım.

Benimde gece özellikle sağdan sola dönünce karnımın içi ağrıyor çok ilginç bir ağrı içerde öyle bişey mi
Donmek zaten tam bir iskence 🤦🏻‍♀️ alt tarafi sagdan sola donuyorum sanki karnimi desiyolar bu farkli bir agriydi ama cok sukur gece de kaldi suan iyiyim 😊

Zeyf Zeyf bazen karnının genişlediğini hissediyosun böyle bütün karın kasların acıyo öyle bişey olabilir mi?
Bende dün akşamdan beri o acı var kasıklara doğru ağrı var. Özellikle yanlarda.
Benimkisi karin bolgesinde tuhaf bir agriydi ya cozemedim neden oldugunu ama simdi iyiyim cok sukur oglumda hareketlendi 🙃

2020’nin ilk gününden herkese merhaba ❤️

hastalara acil şifalar diliyorum, bu aylarda avm gibi mikropların bol olduğu ortamlardan kaçınmamız lazım.
benim kızım ağır ateşli gripti kaç gündür şimdi iyi, allahtan bana geçmedi. yani şom ağzımı açmayayım da 🤦‍♀️ burun akıntısı ve halsizlik hep var ama o bir türlü geçmedi.

artık gece sağa sola dönerken bende zorlanmaya başladım. bir de yatağımız çok deforme oldu, yayları batıyor resmen :( ama para yok :D resmen çocuklara mis gibi odalar yataklar aldık biz sürünüyoz 😂

bu haftalarda vajinaya bıçak saplanması gibi olan acı çok normal, kızımda çok yaşıyordum doktor çok normal diyordu.

kasık ağrısı, vajina taraflarındaki kemiklerin ağrısı, karnın yanlarındaki bağların gerilmesi gibi bir acı, yürüyünce yorulunca yaşanan sırt ve bel ağrıları, bunların hepsi çok normal.

benim de çoğu işim bitti sayılır, her şeyi yıkadım ütüledim kaldırdım. kızımın ahşap anne yanı beşiğini sökmüştük, eşim ben bunu hayatta eski haline getiremem dedi 😂 aldığımız yere götürdük yapıcaklar. gelince onu da hazırlar üstünü örterim.

çantamı bir kaç güne hazırlayacağım.
sonra evin temizliği kalıyor ama cam perde yapamam asla 6. kattayım, normalde de zor yapıyordum. bir kadın tutucam ama ne zaman çağırsam bilmiyorum. bu sefer sanki kızım gibi çok geç kalmayacak gibi bir his var içimde.

bu arada yarın kontrolüm var yine çok heyecanlıyım. inşallah gelişimi iyidir.

@KARABATAK_ rüyan hayrolsun canım merak etme saçmalık konusunda beni geçen olmamıştır her gece gördüğüm rüyaların yarısını anlatsam ağzın açık kalır :D hamileyken çok oluyor sanırım.
Bıçak batmasi gibi aci oluyor arada vajinada.
Ben onu kizimda hic yamamamistim, valla rahim açılıyor mu diye dusunuyordum birkac gündür ki sen normal diye yazinca himm tamam ozaman dedim:))))))
Cuma kv gelecek, h.sonu Bahar in oyun arkadaşı o olacak ve esimle camlari silecez. 10.kat bizim ev. Bana sildirmiyorlar yoksa ben simdiye bin kere hallettiydim. Zaten cam silme aparati var cok basit oluyor.bi canta hazirlamak kaldi benim de, h.sonu onu da bitirmis olurum inşallah. Ben normalde cok ruya goren biriyim ama bu ruya beni benden aldi, cok uzun ve cok kasvetliydi o insanlar halen gozumun onunde yaw :D

Bıçak batmasi gibi aci oluyor arada vajinada.
Ben onu kizimda hic yamamamistim, valla rahim açılıyor mu diye dusunuyordum birkac gündür ki sen normal diye yazinca himm tamam ozaman dedim:))))))
Cuma kv gelecek, h.sonu Bahar in oyun arkadaşı o olacak ve esimle camlari silecez. 10.kat bizim ev. Bana sildirmiyorlar yoksa ben simdiye bin kere hallettiydim. Zaten cam silme aparati var cok basit oluyor.bi canta hazirlamak kaldi benim de, h.sonu onu da bitirmis olurum inşallah. Ben normalde cok ruya goren biriyim ama bu ruya beni benden aldi, cok uzun ve cok kasvetliydi o insanlar halen gozumun onunde yaw :KK70:

ben çok net hatırlıyorum, kramp gibi böyle vajinamdan içe doğru bıçak saplanması gibi ani bir acı yaşıyordum, doktorum da normal olduğunu söylemişti.
yani ama tabii tüm şikayetlerimizi yine doktora söylememiz gerek, ne olur ne olmaz.

ay saçmalama kız karnın burnunda cam mı silecektin bir de 😯 ben normal zamanda zor siliyorum. biraz yükseklik korkum var.
eşin yapıyor allahtan, bırak o yapsın sende çıraklığını yap yeter.

ben yapabilsem kızımın bana bir engeli yok ama yapamıyorum işte. bir kaç halımı da yıkamaya vericem. aslında camları perdeleri halleden olsa gerisini yavaş yavaş yapardım. eşim de cam işini hiç beceremez.

napayım bir kadın çağırırım artık, paralar yeterince gitti zaten o da gitsin yapacak bişey yok :D
hayır yıl sonu olması kötü oldu ya, hep vergi zamanı, maaşın nerdeyse yarısını da devletimize verdiğimiz için malum. aralık ocak ayı çok sıkıntılı oluyor.

Kızlar ben hasta ggibiyim hamileden çok 🤣
Her tarafım ağrıyor belim ağrıyor sırtım ağrıyor böyle halsizlik ve uyku hali var ki tatil diye 12 saat yatmışım 🤣
Herhalde işe gitmek yoruyor artık :(
Bu kadar ağrı ve halsizlik hisseden var mı :(
Birde yürüdükçe ağırlık hissediyorum karın altımda :( ama yürümek iyi geliyor
Ben aynı durumdayım başımı kaldıramıyorum

ben çok net hatırlıyorum, kramp gibi böyle vajinamdan içe doğru bıçak saplanması gibi ani bir acı yaşıyordum, doktorum da normal olduğunu söylemişti.
yani ama tabii tüm şikayetlerimizi yine doktora söylememiz gerek, ne olur ne olmaz.

ay saçmalama kız karnın burnunda cam mı silecektin bir de 😯 ben normal zamanda zor siliyorum. biraz yükseklik korkum var.
eşin yapıyor allahtan, bırak o yapsın sende çıraklığını yap yeter.

ben yapabilsem kızımın bana bir engeli yok ama yapamıyorum işte. bir kaç halımı da yıkamaya vericem. aslında camları perdeleri halleden olsa gerisini yavaş yavaş yapardım. eşim de cam işini hiç beceremez.

napayım bir kadın çağırırım artık, paralar yeterince gitti zaten o da gitsin yapacak bişey yok :D
hayır yıl sonu olması kötü oldu ya, hep vergi zamanı, maaşın nerdeyse yarısını da devletimize verdiğimiz için malum. aralık ocak ayı çok sıkıntılı oluyor.
Allah kolayliklar versin canim 💙
Ben halıları vermedim, en son 2018 mayista yikatmistim 😳😳😳
Seneye veririm artik.
Imkan varsa yardimci tutulsun tabiki ya lazim sonucta su siralar. Ama esim hallediyor elinden de geliyor Allah icin. Kv de difrize bi sürü sey getiriyor Bahar icin. Bebekten yemek yapamadikca ordan idare edecem.
Cok heyecanlaniyorum oğluma kavusacagim icin. Ama cok da korkuyorum yaaaa.
Göz acip kapayana dek geciverse su dogum zamani ve akabindeki 15 gun ne var sankii :))))

Nts sancım çıkmadı 20 lerde suyu falanda iyi 2618 gram olmuş kızım doktorum normal diye ısrar ediyo çok istiyosan 27 sinde alırım diyo tam 39 haftalık oluyo o zaman ama 37 de çatı muanesi yapıcak ona göre karar vericez artık doğum şekline güvenmek istiyorum bakalım hayırlısı ne ise o olsun her gittiğimde beni ikna ediyo sağolsun 😂
Bebek hareketlerni iyi takip et diye uyarıyo sürekli
Bide yürüdüm biraz bacak arasındaki kemikler yanlar belim ağrıdı 🤦🏻‍♀️

Nts sancım çıkmadı 20 lerde suyu falanda iyi 2618 gram olmuş kızım doktorum normal diye ısrar ediyo çok istiyosan 27 sinde alırım diyo tam 39 haftalık oluyo o zaman ama 37 de çatı muanesi yapıcak ona göre karar vericez artık doğum şekline güvenmek istiyorum bakalım hayırlısı ne ise o olsun her gittiğimde beni ikna ediyo sağolsun 😂
Sen sezaryen mi istiyosun? Bi sebep yoksa kendini şartlama, sebebi korkuysa eğer sezaryen de korkutucu bişey.
Son anda karar değiştirme hakkın her zaman var ama bence normal olacakmış gibi düşün ve öyle hayal kur :)

Selam kızlar herkese mutlu yıllar diliyorumm..❣️
Bu yil hayal ettigimizden bile daha güzel ve huzurlu gecer insallah

dogum yapmis arkadaslari tebrik ediyorum en kisa zamanda ins bebislere saglikla kavusurlar..

Ben de artik yavas yavas zorlaniyorum derste falan nefes nefese kaliyorum anlatirken, az kaldi ins donemi saglikla kapatmayi hedefliyorum. Fakat 10 gündür gecmeyen bir gribe sahibim :/ ihlamur zencefil limon bal, denemedigim kalmadi ama nafile..

Özellikle burun tikanikligi beni mahvediyor :( saglikli olan arkadaslar cok dikkat edin diyecegim ama bulasacagi varsa engel olamiyor insan, diger gripli arkadaslarima da gecmis olsun bi care yontem bulursaniz lutfen benimle de paylasin :)

ben de hala cantasini tam olarak hazir edemeyenlerdenim, daha cok zaman varmis tozlanir kirlenirmis gibi geliyor bir yandan, bir yandan da hastaliktan firsatim olmadi hic 1 posta yikadim ama utuleyemedim hala 🙈 hurc siparis ettim artik o gelince baslarim diye dusunuyorum.. planim onumuzdeki haftasonuna tamamlayabilmek..

son olarak benim bebis suan makat gelis. Gecen haftasonu doktora kontrole gittik 36 ya kadar donmezse %95 donemez sonrasinda da dedi. Bu durumda sezeryan olmasini öneririm dedi. Benim özellikle normal/sezeryan diye bir tercihim yoktu hep doktora/duruma göre diyordum.. son anlarda bas gelise dönen tanidiginiz, duydugunuz vakalar var mi? :)

MasaAllah kuzuya 🤩 canim sadece korkundan dolayi sezaryen istiyorsan bence iyi dusun cunku vajinal dogum zaten olmasi gereken bir dogum sekli normali o sezaryen bir ameliyat cesididir karnin kac kat kesilecek dikislerin olacak hemen ayagi kalkamayacaksin bunlar bence daha tedirgin edici bir sey doktorunda normali oneriyorsa son anda da bir sıkıntı cikmayacaksa bence normali dene en azindan son anda baktin olmuyo bebek gelmiyo zaten her halukarda sezaryene aliniyoruz o durumlarda yine de son karar senin saglikla gelsin bebislerimiz :anneadayı:

Back
X