- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Yaa Rabbim yardımcın olsun canım ne yapıcak şimdi peki doğumum olucak durdurmaya mı çalışıcakBaya sancım çıktı. Doktor muayene etti açılmam da varmış. Ben hiçbişey hissetmiyorum. Yatışım yapıldı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa Rabbim yardımcın olsun canım ne yapıcak şimdi peki doğumum olucak durdurmaya mı çalışıcakBaya sancım çıktı. Doktor muayene etti açılmam da varmış. Ben hiçbişey hissetmiyorum. Yatışım yapıldı![]()
Rabbim yardimcin olsun canim ya insallah az daha durur bebisBaya sancım çıktı. Doktor muayene etti açılmam da varmış. Ben hiçbişey hissetmiyorum. Yatışım yapıldı![]()
noluyo bzm sıpalara yaBaya sancım çıktı. Doktor muayene etti açılmam da varmış. Ben hiçbişey hissetmiyorum. Yatışım yapıldı![]()
Ya ne sabırsız bebekler ay ben heyecanlandımBaya sancım çıktı. Doktor muayene etti açılmam da varmış. Ben hiçbişey hissetmiyorum. Yatışım yapıldı![]()
Gercekten oyle ya sanki hepsi gununden once gelecekmis gibi hissediyorum artikYa ne sabırsız bebekler ay ben heyecanlandım![]()
Hayirlisi olsun canim insaAllah gerek kalmaz sancilarin serumla dururHepinize teşekkür ederim. Nst ye bağlıyım sabaha kadar belli aralıklarla bakılıcakmış. Açılmam da olduğu için direkt yatırdı,normal doğum yapamaz raporum da olduğu için riske atamadı. Sancıları durdurmaya çalışıcaklar ama gözetim altında olmam şartmış. Ciğer geliştirici iğne vurulucak, sancılar ve açılma artarsa yarın sezaryene alırım ama belki gerek kalmaz dedi.
Evrene mesaj göndermemek için hazırlık yapmayan kocama kızım cevabı verdi
Neyse ki ben bana düşeni yapmıştım çantam vs hazır akşam getirecekler.
Aman canim ya insallah durur da az daha buyur bebis icerde sabirsizlar kervanina katilmazsiniz sizde ne aceleleri var anlamadim bu sipalarinHepinize teşekkür ederim. Nst ye bağlıyım sabaha kadar belli aralıklarla bakılıcakmış. Açılmam da olduğu için direkt yatırdı,normal doğum yapamaz raporum da olduğu için riske atamadı. Sancıları durdurmaya çalışıcaklar ama gözetim altında olmam şartmış. Ciğer geliştirici iğne vurulucak, sancılar ve açılma artarsa yarın sezaryene alırım ama belki gerek kalmaz dedi.
Ocak annelerine de bakıyorum hep erken doğrudurlar bir iki kişi kaldı doğurmayan ki daha ocak başındayızGercekten oyle ya sanki hepsi gununden once gelecekmis gibi hissediyorum artik![]()
Bi iki cm yada bi iki parmak dedi heyecandan onu anlamadım işte.Hayirlisi olsun canim insaAllah gerek kalmaz sancilarin serumla dururacikligin ne kadarmis ?
1.5 2 cm o zaman. Evet bebis bizi duydu sanirimBi iki cm yada bi iki parmak dedi heyecandan onu anlamadım işte.
İstemeden anne bebek dostu sezaryen yapmış olucam bak sancım da geldi, dün konuşmuştuk daha.![]()
Ay bizim aynıydı...Dualarım seninle canım benim .Hepinize teşekkür ederim. Nst ye bağlıyım sabaha kadar belli aralıklarla bakılıcakmış. Açılmam da olduğu için direkt yatırdı,normal doğum yapamaz raporum da olduğu için riske atamadı. Sancıları durdurmaya çalışıcaklar ama gözetim altında olmam şartmış. Ciğer geliştirici iğne vurulucak, sancılar ve açılma artarsa yarın sezaryene alırım ama belki gerek kalmaz dedi.
Aaaaaa Hadi hayırlısı Allah kolaylık versin inşallahBaya sancım çıktı. Doktor muayene etti açılmam da varmış. Ben hiçbişey hissetmiyorum. Yatışım yapıldı![]()
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına versin inşallah,allah yardımcın olsunHepinize teşekkür ederim. Nst ye bağlıyım sabaha kadar belli aralıklarla bakılıcakmış. Açılmam da olduğu için direkt yatırdı,normal doğum yapamaz raporum da olduğu için riske atamadı. Sancıları durdurmaya çalışıcaklar ama gözetim altında olmam şartmış. Ciğer geliştirici iğne vurulucak, sancılar ve açılma artarsa yarın sezaryene alırım ama belki gerek kalmaz dedi.
ayy ne aceleci çıktı bu bizim şubat sıpaları yaaBaya sancım çıktı. Doktor muayene etti açılmam da varmış. Ben hiçbişey hissetmiyorum. Yatışım yapıldı![]()
Rabbim yardımcın olsun canım dualarımız seninleHepinize teşekkür ederim. Nst ye bağlıyım sabaha kadar belli aralıklarla bakılıcakmış. Açılmam da olduğu için direkt yatırdı,normal doğum yapamaz raporum da olduğu için riske atamadı. Sancıları durdurmaya çalışıcaklar ama gözetim altında olmam şartmış. Ciğer geliştirici iğne vurulucak, sancılar ve açılma artarsa yarın sezaryene alırım ama belki gerek kalmaz dedi.
Hayırlısı cnm haftan gayet iyi inşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunuBaya sancım çıktı. Doktor muayene etti açılmam da varmış. Ben hiçbişey hissetmiyorum. Yatışım yapıldı![]()