2020 Şubat Anneleri

Kızlar moralim çok bozuk oğlumun gözünde sürekli arpacık çıkıyor 😢ilaç kullanıyoruz geçiyor sonra tekrar çıkıyor. Doktora götürdüm yine aynı ilaçları yazdı "tekrarliyor"dedim." Sürekli pansuman yap"dedi.Bu hep böyle mi gidecek geçmeyecek mi hiç 😔😔gözü balon gibi şiş açamıyor çok üzülüyorum baktıkça.Sıcak su ile pansuman yapıyorum sürekli
mikropmu kapiyor acaba

Günaydın hanımlar benim oğlanda gece ateşlendi doktordan geldik şimdi bir sürü ilacımız oldu 😔çocuklarımız iyleşsin bi an önce yaaa inşallah bu kafayla doğuma hqzırlanamıyorum🤨
gecmis olsun canim aynen valla ev eczane deposuna dondu ,bu hastaliklardan hamileligimi fln unuttum ,

Nst normal çıktı kızlar, sancı çıkmadı
Baya büyümüş bu üç haftada, 2700 kilosu boyu 48-49 cm dedi, her gün muz yedim ondan olduğunu düşünüyorum :KK48:

İki hafta sonra çağırdı, 37.haftada çatı muayenesi olacak normal doğum düşünüyorsan dedi tamam dedim, çatı muayenesinden korkuyorum ama gidene kadar okuyup dinlemeyeceğim hiç o sırada öğreneyim nasıl bir şey olduğunu yoksa önceden daha çok korkuyor insan, bizde durumlar böyle 😘
MasaAllah ne guzel kilo almis 🥰 canim cati muayenesinden korkmana gerek yok o sirada kendini kasma yeter

Kızlar böyle erken doğum haberlerini duydukça bende ürkmeye başladım. zira bu gece otobüs yolculuğu yapmam lazım. 7 saatlik bir yolculuk hemde.. Ertesi gün araçla dönücem ama korkularım var, ne çantam hazır, ne gideceğimiz yeri biliyoruz, ilk defa gideceğiz, Allah yardımcımız olsun sağ salim dönüp gelelim yaa inşallah

gecmis olsun canim aynen valla ev eczane deposuna dondu ,bu hastaliklardan hamileligimi fln unuttum ,
Kesinlikle öyle insan kendini unutuyor birde benim oğlum havaleli 2 yıldır ilaç tedavisi uygulanıyor tam ilacı bırakma aşamasındayız ateş olunca hayattan soğuyorım çok strese giriyorum artık iyleşene kadar yüzüm gülmez ama rabbim beterinden korusun inşallah 🤲🏻Çocuklar hasta olmasın yaaa en yıpratıcı şey ☹️

Kızlar böyle erken doğum haberlerini duydukça bende ürkmeye başladım. zira bu gece otobüs yolculuğu yapmam lazım. 7 saatlik bir yolculuk hemde.. Ertesi gün araçla dönücem ama korkularım var, ne çantam hazır, ne gideceğimiz yeri biliyoruz, ilk defa gideceğiz, Allah yardımcımız olsun sağ salim dönüp gelelim yaa inşallah
Keşke doğum çantanınyanına alsaydın canım

Birkaç gecedir kalçalarımın yanları ve üst bacak ağrısı çekiyorum uyutmuyor bazen.. sabahları geçiyordu ama bu sefer geçmedi varmı benim gibi olan merak ettim sebebi nedir acaba :110:iyice zorlanıyorum artık

Geçmiş olsun hemencik geçsin inşallah🤲🏻Bende oğlumda hastayız yarın sabah onu götüreceğim bende inşallah sabaha iyi olurum☹
size de geçmiş olsun, bitse şu hastalıklar artık ya :(
Canim cok sevindim randevunun guzel gecmesine masallah tosun pasaya beslenmeye devam kizin icinde vala uzuldm kendimden biliyorum yerlerdeyim p.tesi gene gidicem ve antibiyotik isticem oksurek hic hafiflemedi ya cocuklar napsin kiyamam😞😞
teşekkürler canım :)
ihmal etme git gerekirse bir daha kullan ilaç napalım perişan oluyo insan ilaç kullanmayınca da 🤷‍♀️

çok geçmiş olsun cnm Allah şifasını versin. Kötü salgın var bide kalabalık ortam aslında bakanlıklar önlem almaları lazım.
amin hepimize şifa versin Allah artık vallahi bunaldık bu hastalıklardan, beterinden korusun da yani bu kış mevsiminden nefret ettim çocuğum oldu olalı.

Birkaç gecedir kalçalarımın yanları ve üst bacak ağrısı çekiyorum uyutmuyor bazen.. sabahları geçiyordu ama bu sefer geçmedi varmı benim gibi olan merak ettim sebebi nedir acaba :110:iyice zorlanıyorum artık
olmaz mı oluyor tabii. kalçalarım kopuyor sanki, özellikle yorulunca.
bu haftalardan sonra artık azıcık yürüsek veya yorulsak bu ağrılar olacak alt tarafta, çok normal.

olmaz mı oluyor tabii. kalçalarım kopuyor sanki, özellikle yorulunca.
bu haftalardan sonra artık azıcık yürüsek veya yorulsak bu ağrılar olacak alt tarafta, çok normal.
Benimki gün içinde iyi ağrı yok çok da yormuyorum kendimi ama geceleri ağrı başlıyor uyutmuyor belki 50 defa dönüyorum bir sağa bir sola 😖

Kesinlikle öyle insan kendini unutuyor birde benim oğlum havaleli 2 yıldır ilaç tedavisi uygulanıyor tam ilacı bırakma aşamasındayız ateş olunca hayattan soğuyorım çok strese giriyorum artık iyleşene kadar yüzüm gülmez ama rabbim beterinden korusun inşallah 🤲🏻Çocuklar hasta olmasın yaaa en yıpratıcı şey ☹️

allah sifa versin canim aynen oyle ,birde istahlari gidiyor yemek yedirmekle ugras dur ,

Ben doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Aaaaaaa inanmıyorum yaaa e hani sancı manck bişe yoktu en son çyle okudum sanki☺️Gözünaydın maşallah cnm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🤲🏻🌺

Back
X