Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mikropmu kapiyor acabaKızlar moralim çok bozuk oğlumun gözünde sürekli arpacık çıkıyorilaç kullanıyoruz geçiyor sonra tekrar çıkıyor. Doktora götürdüm yine aynı ilaçları yazdı "tekrarliyor"dedim." Sürekli pansuman yap"dedi.Bu hep böyle mi gidecek geçmeyecek mi hiç
gözü balon gibi şiş açamıyor çok üzülüyorum baktıkça.Sıcak su ile pansuman yapıyorum sürekli
gecmis olsun canim aynen valla ev eczane deposuna dondu ,bu hastaliklardan hamileligimi fln unuttum ,Günaydın hanımlar benim oğlanda gece ateşlendi doktordan geldik şimdi bir sürü ilacımız olduçocuklarımız iyleşsin bi an önce yaaa inşallah bu kafayla doğuma hqzırlanamıyorum
![]()
MasaAllah ne guzel kilo almisNst normal çıktı kızlar, sancı çıkmadı
Baya büyümüş bu üç haftada, 2700 kilosu boyu 48-49 cm dedi, her gün muz yedim ondan olduğunu düşünüyorum
İki hafta sonra çağırdı, 37.haftada çatı muayenesi olacak normal doğum düşünüyorsan dedi tamam dedim, çatı muayenesinden korkuyorum ama gidene kadar okuyup dinlemeyeceğim hiç o sırada öğreneyim nasıl bir şey olduğunu yoksa önceden daha çok korkuyor insan, bizde durumlar böyle![]()
Kesinlikle öyle insan kendini unutuyor birde benim oğlum havaleli 2 yıldır ilaç tedavisi uygulanıyor tam ilacı bırakma aşamasındayız ateş olunca hayattan soğuyorım çok strese giriyorum artık iyleşene kadar yüzüm gülmez ama rabbim beterinden korusun inşallahgecmis olsun canim aynen valla ev eczane deposuna dondu ,bu hastaliklardan hamileligimi fln unuttum ,
Keşke doğum çantanınyanına alsaydın canımKızlar böyle erken doğum haberlerini duydukça bende ürkmeye başladım. zira bu gece otobüs yolculuğu yapmam lazım. 7 saatlik bir yolculuk hemde.. Ertesi gün araçla dönücem ama korkularım var, ne çantam hazır, ne gideceğimiz yeri biliyoruz, ilk defa gideceğiz, Allah yardımcımız olsun sağ salim dönüp gelelim yaa inşallah
size de geçmiş olsun, bitse şu hastalıklar artık yaGeçmiş olsun hemencik geçsin inşallahBende oğlumda hastayız yarın sabah onu götüreceğim bende inşallah sabaha iyi olurum☹
teşekkürler canım :)Canim cok sevindim randevunun guzel gecmesine masallah tosun pasaya beslenmeye devam kizin icinde vala uzuldm kendimden biliyorum yerlerdeyim p.tesi gene gidicem ve antibiyotik isticem oksurek hic hafiflemedi ya cocuklar napsin kiyamam![]()
amin hepimize şifa versin Allah artık vallahi bunaldık bu hastalıklardan, beterinden korusun da yani bu kış mevsiminden nefret ettim çocuğum oldu olalı.çok geçmiş olsun cnm Allah şifasını versin. Kötü salgın var bide kalabalık ortam aslında bakanlıklar önlem almaları lazım.
olmaz mı oluyor tabii. kalçalarım kopuyor sanki, özellikle yorulunca.Birkaç gecedir kalçalarımın yanları ve üst bacak ağrısı çekiyorum uyutmuyor bazen.. sabahları geçiyordu ama bu sefer geçmedi varmı benim gibi olan merak ettim sebebi nedir acabaiyice zorlanıyorum artık
Benimki gün içinde iyi ağrı yok çok da yormuyorum kendimi ama geceleri ağrı başlıyor uyutmuyor belki 50 defa dönüyorum bir sağa bir solaolmaz mı oluyor tabii. kalçalarım kopuyor sanki, özellikle yorulunca.
bu haftalardan sonra artık azıcık yürüsek veya yorulsak bu ağrılar olacak alt tarafta, çok normal.
Kesinlikle öyle insan kendini unutuyor birde benim oğlum havaleli 2 yıldır ilaç tedavisi uygulanıyor tam ilacı bırakma aşamasındayız ateş olunca hayattan soğuyorım çok strese giriyorum artık iyleşene kadar yüzüm gülmez ama rabbim beterinden korusun inşallahÇocuklar hasta olmasın yaaa en yıpratıcı şey
![]()
hayirli ugurlu saglikli olsunBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Yaaaaaa hayırlı olsun canımBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Neeeee durmamış mıydı sancılar ne güzel de yazmış ben doğum yaptım diyeBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Aaaaaaa inanmıyorum yaaa e hani sancı manck bişe yoktu en son çyle okudum sankiBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.