- 16 Aralık 2019
- 188
- 258
- 33
- 33
Hayırlı olsun canımBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canımBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Sordumm canmmm. Cok onemli degil takip et devam ederse haberleselim dedi. Ptesi gitcem zatenAklına takıldıysa Dr sor canım için rahat etsin
Çok çok geçmiş olsun canım bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah eşinSağolun arkadaşlar Doktoru iyi geçti demiş yanında da değilim ki içim içimi yiyor birazdan kendi de çıkacakmış uyandırmadaymış
İşaret parmağınla bastırmadan ovalayarak kirpiklerin dibiniNasıl yani nasıl yikayacagim
Sağol canımÇok çok geçmiş olsun canım bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah eşin![]()
Canimm cok sukur iyi gecmis ameliyati cok strese sokma kendini bebis etkilenmesin annesiTansiyonum yükselmiş beklerken ya![]()
Elde değil işteCanimm cok sukur iyi gecmis ameliyati cok strese sokma kendini bebis etkilenmesin annesi![]()
Maşallah size de canim insallah en kisa surede toparlarda evine getirirsin bebisini rabbim guc kuvvet sabir versin sana uzme kendini hersey gececek 1 haftaya cikar belkide bakmissin kilo alimi da baslamis bak ne guzelMerhaba canım. Bebeğim yoğun bakımda bugün 1 hafta oluyor. Solunumu kendi yapiyor şükürler olsun. Beslenmesi hortumla mideye veriliyor. Emme refleksi gelişmemiş bu yüzden kazanana kadar sanıyorum gözlem altında olacak bi süre daha. Iki gündür de kilo almaya başladı 2 kilo nun üzerine cıktı. Şükürler olsun... Dua edin kızlar sağlıkla evimize getirdiğimiz günler yakın olsun.
Sezeryan ağrılarım kısmen azaldı. Bugün daha iyiyim. Kilom da 50 ye düştü. 57 ile hamile kalmıştım. Biliyorsunuz hamilelikte erimiştim almak yerine. Şükürler olsun bebeğim almış. Her şeye şükürler olsun..
Gözün aydın canım. Allah anali babalı sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin inşallah. Tebrik ediyorum.![]()
Ölçümler hatalı olabiliyor moralini bozma canım hiçKızlar merhaba. Bugün çalışabilir raporu almak için kendi doktorum dan başka bir doktora gittim. Moralleri i o kadar bozduk. Ultrason ölçümleri normal haftadan ileri. Özellikle kafa çevresi ölçümü. Başı büyük haftasına göre 4 - 5 hafta deyip durdu. Ayrıntılı ultrason sordu. Hepsi normaldi dedim. Ancak son 5 6 hafta dan beri doktoruma ölçümleri ileride diyordu dedım. Ki doktoruma biraz büyük kafalı olcak yapısal deyip üstünde durmuyordu. Bugünkü hemen bir uzman periontologa görün deyip durdu. Randevu aldım pztsi fakiltede bir prof a. Öğlenden beri ağlamaktan içim dışıma çıktı. Nolur çocuğunun zekasıyla ilgili Bi sıkıntı olmasın. Dua edin arkadaşlar. Hepimizin ki sağlıkla gelsin allahım
Çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versinKızlar eşimi ameliyata alıyorlar şu an dualarınıza talibiz
Çok şükür canım , sezaryen acım tam geçmedi ama daha iyiyim
zorunlu degil tabi canim tercih meselesi ama sezeryanda sonda fln takiyorlar idrar icin ,epidural sezeryandi benim ,hemen yuruyemedigim icin sonda aksama kadar kalmisti , dikisler fln ilk gun gecelikle rahat etmistim .2.gun normal pijama takimi giymistim,Kızlar benim 3 adet lohusa pijamam vardı ve gecelik almamistim.
Normal doğum için gecelik şart mı almak zorundamiyim ne diyorsunuz hiç istemiyorum giymeyi
Merhaba canım. Bebeğim yoğun bakımda bugün 1 hafta oluyor. Solunumu kendi yapiyor şükürler olsun. Beslenmesi hortumla mideye veriliyor. Emme refleksi gelişmemiş bu yüzden kazanana kadar sanıyorum gözlem altında olacak bi süre daha. Iki gündür de kilo almaya başladı 2 kilo nun üzerine cıktı. Şükürler olsun... Dua edin kızlar sağlıkla evimize getirdiğimiz günler yakın olsun.
Sezeryan ağrılarım kısmen azaldı. Bugün daha iyiyim. Kilom da 50 ye düştü. 57 ile hamile kalmıştım. Biliyorsunuz hamilelikte erimiştim almak yerine. Şükürler olsun bebeğim almış. Her şeye şükürler olsun..
Gözün aydın canım. Allah anali babalı sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin inşallah. Tebrik ediyorum.![]()
Tansiyonum yükselmiş beklerken ya![]()
Emiyor şükür , 2060 kgcok sevindim eve cikmanizaemebiliyormu bari? suan tam kac kilo oldu
Çıktık şükürCanım merhaba
Eve mi çıktınız![]()