• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kızlar Çatı muaneside oldum bi parmak açıklık var bebek biraz inmiş nst kötü dğil sancımda çıkmadı dedi kan vermiştim öğleden sonra göstericem sonucunu hareketleri az geliyo dedim say dedi bana öğlene kadar olmadı yarın normal doğumla başlatıyım dedi ama o stresi yaşamam sanırım sezeryan istiyodum zaten kan sonuçlarıma göre karar vericek öğlen olmadı perşembe olucak sanırım ayy hiç beklemiyodum böyle bişey 2900 kilosu şuan daha çok küçük 😞
Toplu yazamadım arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden

Kızlar ben yine yatıyorum doktor alttan baktı . 2cm açıklık varmış. Bebeğin gelişimi yavaşlamış. Bugün alabilir . Çok ani oldu
Zaten 37 haftalık cnm 3 haftan kalmıştı bence gelişimini tamamlamıştır küçük hanım hadi hayirlisi

Pazartesi al diyorum ama ikna olmuyor. Çanta hazır ama yinede ayar yapmam gerekiyordu. Kuaföre de gidemedim 🤣 arabada yok. Şaka gibi günler yaşıyorum.
Bir anda olup bitecek beklemene gerek kalmayacak canım iyi düşün

Kızlar Çatı muaneside oldum bi parmak açıklık var bebek biraz inmiş nst kötü dğil sancımda çıkmadı dedi kan vermiştim öğleden sonra göstericem sonucunu hareketleri az geliyo dedim say dedi bana öğlene kadar olmadı yarın normal doğumla başlatıyım dedi ama o stresi yaşamam sanırım sezeryan istiyodum zaten kan sonuçlarıma göre karar vericek öğlen olmadı perşembe olucak sanırım ayy hiç beklemiyodum böyle bişey 2900 kilosu şuan daha çok küçük 😞
Küçük değil 2900 canım rahat ol sağlıkla gelsin

İzin vermiyor ki. Çok tüylü değilim aslında benim titizliğim artık böyle olacak bugün olursa. Oğlumu bile öpemedim saçlarımı yapamadım herşey çok ani oldu.
Kız ne saçı doğuruyorsun 😀 oldu bitti ye gelecek ne güzel boşver

Bebeğin küçük değil cnm maşallah doğunca çabuk toparlanır. Şubat anneleri dökülmeye başladı ocakta hadi hayırlısı herkese

Pazartesi al diyorum ama ikna olmuyor. Çanta hazır ama yinede ayar yapmam gerekiyordu. Kuaföre de gidemedim 🤣 arabada yok. Şaka gibi günler yaşıyorum.
Epilasyona gidiyodum normalde ağdaya alışık değilim çatıya bakar diye eşim kısaltmıştı dün bacaklar falan duruyo tabi kaş bıyık öğleden sonra halledicem yarın benide alabilir doğuma çantam hazır değil evim çok dağınık annemdeyim bende ne yapıcağımı şaşırdım şuan farklı bi moddayım canım ya hayırlısıyla gelsinler

Kızlar ben yine yatıyorum doktor alttan baktı . 2cm açıklık varmış. Bebeğin gelişimi yavaşlamış. Bugün alabilir . Çok ani oldu
ayyy gercekden mi vala.burda ben heeyecan yapdm ya gecen gittimde aliyorum deseydi cok mutlu olurdum hatta doktora ben dedim alinda sizde bende kurtulalim dedim güldü hersey normal sancin yok dedi🤣
bosver cnm zaten temizim diosun seni bolca tentirdiotlayacaklari icin kıl gorunmez 😂😂 rabbim yardimcin olsun insallah hersey yoluna girer ve mutlu sonla ayrilirsiniz oradan🙏

Kızlar kasılmam varmış doktor bir hafta zor dayanır dedi tekrar nst bakılacak. Muayenede 3 kez kasılmışım. Dünküler sancıymış bebek nefes egzersizi yapıyor gelmek istiyor dedi. Şu an karnımı deli gibi oyuyor. Şaka maka her an gelebilir 🤣
kizlar bi durun sakin olun ya 😄

Baş çevresi küçük ne demek kızlar ya geriden geliyomuş ama kafam karıştı

canim 2900 cok iyi bir kilo , haftasida iyi masallah , canini hic sıkma saglikla gelsin insallah

Canım kilosu ve haftası iyi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah

İzin vermiyor ki. Çok tüylü değilim aslında benim titizliğim artık böyle olacak bugün olursa. Oğlumu bile öpemedim saçlarımı yapamadım herşey çok ani oldu.
Canim onemli olan ikinizin sagligi bosver sen simdi tuyu saci 😆 saglikla atlatin bu sureci hepiniz sonu mutlu bitsin

Canim kilosu gayet guzel haftasida yerinde uzulme ben gunumu fazlasiyla doldurmama ragmen 2850 dogmusum bak simdi anne olacagim nasipse 2900 az degil icini ferah tut 😘

Kızlar ben hastanede dağıtmak için süs yaptırmayı düşünmüyorum ya sonuçta oraya gelen herkes evime de gelecek o zaman dağıtırım diye düşünüyorum ama şu şekilde çikolata yaptırıcam onları ikram ederim hastanede yetmez mi yani 😊
Bende sadece çikolata dağıtıcam aynı senin gibi düşündüm oraya gelen herkes mevlütede gelicek mevlüt te dağıtıcam magnet tarzı birşey :)

Baş çevresi küçük ne demek kızlar ya geriden geliyomuş ama kafam karıştı
canım hiç endişelenme bebeklerin gelişimi anne karnında gerileyebilir, durabilir hepimizin başına gelebilir. kuzenimin bebeği 34. haftada kaldı gelişmedi 2400 gr doğdu şu an 6 yaşında maşallahı var beni devirir vallahi :)
ki seninkinin kilosu daha fazla. ciğer gelişimini bitirmiş olması önemli, o kritik haftaları da atlattık şükür. şimdi doğsa sadece biraz daha az kilolu olacak. bütün organ gelişimleri tamamlandı bebişlerimizin.

A Alisdendef ay ben şok ya kız dedin dedin doğurucan he 😂 ay boşver süsü püsü belki de böyle bi anda olup bitmesi daha iyi ya, anlamadan kucağına alırsın işte oh oldu da bitti maşallah :)

@KARABATAK_ Bekliyoruz haberlerini canımm

Back
X