• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Canım benim sat 20 mayıs 2300dedi doktor dün gittim. Bence seninde bu civarlar doktor normal yanakları toparlamış falan dedi. Bu haftalar bu kadar oluyor demek ki

Bana nedense ay sonuna doğru doğar gibi geliyor benim ki 1 ay dayandı çok şükür
2300 masallah iyiymis canin , artik haftaya kendi doktoruma gidince onunkini ciddiye alicam 🙄

bence makinelerin farkından dolayı öyle çıktı canım, 2 haftada mutlaka kilo almıştır. kendi doktoruna ne zaman gideceksin bi daha?
bu arada kızımda benimde sat 25 mayıstı 🥰
haftaya gidicem kuzum ya gecen hafta gripten dolayi antibiyotik kullandim acaba o etki etmismidir ? hic unutulmuyor o tarihler dimi ya cok ozel 😍

haftaya gidicem kuzum ya gecen hafta gripten dolayi antibiyotik kullandim acaba o etki etmismidir ? hic unutulmuyor o tarihler dimi ya cok ozel 😍
bence her şey yolundadır içini ferah tut 🥰 antibiyotiğin etkisi olduğunu sanmıyorum bence makinelerin ölçüm farkı dediğin gibi canım.
evet bazı tarihler hiç unutulmuyor 😍

Benim el ve ayakta başlamıştı, sonra tüm vücuda yayıldı. Döküntü olmadan tatlı tatlı kaşınıyordu. Uyuyamıyordum kaşınmaktan. Gebeliğe bağlı safra kanallarının daralmasıyla ilgili bi sorun. Karaciğeri yoruyor, alt ve ast değerleri yükseliyor ve özellikle geceleri manyak gibi kaşınıyorsun evlerden ırak. Şiddetli vakalarda bebeğin karaciğerini de etkiliyor, o yüzden sürekli takip edip doğumu ona göre planlıyorlar.

Senin derinin genişlemesi, çatlamasıyla ilgili bi kaşıntıdır belki. Ya da çamaşır mı rahatsız ediyo acaba. Sürekli nemlendirsen de kaşınıyor mu?

Evet sanırım kuruluktan ama ellerimde de çıkıyor acaba alerji ile kuruluk aynı anda mı oldu cildiye ye gidecem bu hafta ayakta kaşıntı yok en çöm çatlak olan bölgede var Geçmiş olsun sana da ☺️

G gamzeli_bebis canım sen idrar testin ne oldu gösterdin mi sonucu
Canım kan sonuçlarım dün cıktı idrar carsamba cıkcak dediler
Bugun bi arıycam hastaneye belki cıkmıştır bi yoklarım😀
Hepsini birlikte göstericem doktora ama kan sonuçlarında sorun yok gibi duruyor.
Hepsi referans aralıgında cıkmış :)
Sen nasıl oldun kuzum perşembe kesin doğummu

Arkadaşlar hamilelik te kas gevşetici iğne vurulurmu. Boynumdan aşağısı sağ tarafım komple tutulmuş. Sabah yataktan kalkamadım. Resmen sekiz gibi yürüyom.allahım beterinden korusun ama benim son ayım çok kötü geçiyor kızlar. Resmen işkence çekiyorum

Arkadaşlar hamilelik te kas gevşetici iğne vurulurmu. Boynumdan aşağısı sağ tarafım komple tutulmuş. Sabah yataktan kalkamadım. Resmen sekiz gibi yürüyom.allahım beterinden korusun ama benim son ayım çok kötü geçiyor kızlar. Resmen işkence çekiyorum
Cok geçmiş olsun hiç bi fikrim yok
Bi doktorunuza mesaj atıp sorsanız

3-4 saat uyudum geneee. Ikinci gun. Bebek beni hazirladi uykusuzluga sorun olmucak dogunca ☺

bende öyle gece çok sık uyanıyorum herhalde bende heyecan başladı stres başladı ondan vücut alışıyor uykusuzluğa şikayetçi değilim çokfazla dinleniyorum bol bol uyku düzenim olmasa da bebiş gelince dinlenmeyi özlicrm en çok 😅

çok geçmiş olsun kasların tutulması da insanı mahveder :(
hiç fikrim yok bence bir sor doktoruna. ama sanki kullanılmaz gibi geliyor ya kas gevşetici ilaçlar. tabii sormadan bilemezsin mutlaka sor eziyet çekme.
sıcak su uygulaması çok iyi gelir sıcak bir duş al mutlaka.

Canım kan sonuçlarım dün cıktı idrar carsamba cıkcak dediler
Bugun bi arıycam hastaneye belki cıkmıştır bi yoklarım😀
Hepsini birlikte göstericem doktora ama kan sonuçlarında sorun yok gibi duruyor.
Hepsi referans aralıgında cıkmış :)
Sen nasıl oldun kuzum perşembe kesin doğummu
Çok şükür canım idrardada bişey çıkmıcak inşallah 🙏🏾
Ben iyiyim bol stresli 😂 Valla bilmiyorum öyle görünüyo şuanlık yarın ki kontrolde belli olur zaman geçmek bilmiyo yarın olsun hemen 😫😂

Zeyf Zeyf te görünmüyo gibi YEKTA61 YEKTA61 ses verin kızlar ☺

günaydın kızlar çok şükür sabahı yapabildim gece boyu sancılı geçtiği için sabaha doğru uyuyabildim Nişan su felan gelmedi karnımdaki ağrı azaldı ama alt bölge ağrım hala devam ediyor bakalım gün içinde nasıl olur sancılarım özellikle akşamları oluyor. Bence ben akşam gece zamanlarında doğurucam

günaydın kızlar çok şükür sabahı yapabildim gece boyu sancılı geçtiği için sabaha doğru uyuyabildim Nişan su felan gelmedi karnımdaki ağrı azaldı ama alt bölge ağrım hala devam ediyor bakalım gün içinde nasıl olur sancılarım özellikle akşamları oluyor. Bence ben akşam gece zamanlarında doğurucam
Sağlıkla gelsin belli de olmaz ama bekler belki bi kaç gün daha normal doğum için mi bekliyosun açılma falan başladımı acaba doktora ne zaman gidicektin

Geçmiş olsun . Doğumdan sonra vurdular bana öncesi hakkında bilgim yok.

bende 30 aralikta kendi dojtoruma gitmistim 1900 gr demisti,gectigimiz persembe yani 4 gun once evime yakin medicalpark var ordaki bir doktora gittim 1950 gr dedi biraz canim sıkıldi az geldi bide 2 haftada 50 gr mi aldi yani , burdakinin cihazi biraz eskiydi acaba yanlismi olctu diyorum
Kendi doktorun bile iki kere ölçse ikisi farklı çıkabiliyo, haftasıyla uyumlu dedilerse problem yok :) bana da 2400 dedi doktorum iki gün sonra doğum yaptım 2760 geldi bebek :)

Back
X