• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kizlar sancim cikti yine serum takildi sonra bir daha nst baglancam eger serum ise yaramadiysa yatisim yapilacakmis baska ilac tedavisi uygulanacakmis. Pepitom iyi cok sukur onun keyfi yerinde 2500 gr 46 cm cikti suyu iyiymis simdilik durumlar boyle 🤷🏻‍♀️
Kizlar sancim cikti yine serum takildi sonra bir daha nst baglancam eger serum ise yaramadiysa yatisim yapilacakmis baska ilac tedavisi uygulanacakmis. Pepitom iyi cok sukur onun keyfi yerinde 2500 gr 46 cm cikti suyu iyiymis simdilik durumlar boyle 🤷🏻‍♀️
Geçmiş olsun, canını sıkma, düzene girer inşallah iyi olun ikinizde 😘

Sordum şimdi olmazmış. Şu an resmen ağrıdan kıvranıyorum. Anca sıcak pres o da ne kadar iyi gelirse işte

Kizlar dua edin serum hicbir ise yaramadi 70lerde sancim yatisim yapilacak yuzde 90
Canım geçmiş olsun çok. İnşllh başka ilaç tedavisi ile durur sancın. Ama kötü ihtimalleri düşünsek bile bebişinin kilosu iyi stres yapma bence. Dualarım seninle 🙏

Kizlar dua edin serum hicbir ise yaramadi 70lerde sancim yatisim yapilacak yuzde 90
canım cok şaşırdım 🥴
Korkma allahın izniyle gelse bile bak kaç tane küçük bebişimiz oldu hepsi iyi allahn izniyle.
Aceleci cıktı küçük bey😍
Bizi muhakkak haberdar et hakkınızda hayırlısı olsun🙏

Canım Rabbim yardımcın olsun inşallah 🥰 inşallah biraz daha bekler bebiş

Cumartesi Gelişimi Geriden geliyo dedi çarşamba bakalım dedi eğer aynıysa perşembe yatışını yapalım normal deneyelim dedi 1 parmak açıklık varmış sancım yok hiç 20 lerde nasıl olucaksa 😒
Yarın belli olucak ama çok stres oldum 3 gündür paranoyak geziyorum doğsa yanımda olsa daha iyi şuan bakalım yarın ne dicek normali kabul etmicem zaten saatlerce suni çekemem bide onun stresini kaldıramam zaten korkuyorum normalden böyle yani eşime diyorum yarın aç gidiyim direk alsın sezeryana kızıyo bana 😂 yani doktor biraz kesin konuştu büyük ihtimalle yatışın olur hazırlığını yap demişti
Yarın kader anı desene🤣 Allah kolaylık versin. İnş. Bebeğin ve senin için ne hayırlısı ise o olsun. Ben doğum sabahı kahvaltı yaptım ,saat 10 gibi tatlı yedim bebek hareket etsin diye, kan sulandırıcı iğnemi sabah olmama rağmen beni düşünmeden sezaryana aldı. Bakalım seni neler bekliyor.

dualarım seninle canım inşallah biraz daha dayanır bebişin ki bence doğum olmayacak şimdi. olursa da korkma bak kritik zamanlar geçti sonuçta 🥰

günaydın kızlar çok şükür sabahı yapabildim gece boyu sancılı geçtiği için sabaha doğru uyuyabildim Nişan su felan gelmedi karnımdaki ağrı azaldı ama alt bölge ağrım hala devam ediyor bakalım gün içinde nasıl olur sancılarım özellikle akşamları oluyor. Bence ben akşam gece zamanlarında doğurucam
Sevindim canım haber ver bize

Yarın kader anı desene🤣 Allah kolaylık versin. İnş. Bebeğin ve senin için ne hayırlısı ise o olsun. Ben doğum sabahı kahvaltı yaptım ,saat 10 gibi tatlı yedim bebek hareket etsin diye, kan sulandırıcı iğnemi sabah olmama rağmen beni düşünmeden sezaryana aldı. Bakalım seni neler bekliyor.
Evet öyle gerçekten 🤣 yarın almaz perşembe yatırır muhtemelen bakalım 🤦🏻‍♀️ İnşallah güzel geçer herşey

Sanki benim yolumdan gidiyor gibisin. Çok serum takıldı bana da. İnş. Senin kuzu gelmeye kararlı değildir🥰 benimki suyu bile tüketmişti artık. Akışına bırak kendini bakalım seni bugün neler bekliyor.

Zeyf Zeyf canm gecmis olsunnn. Ama benim icime sen daha cok beklicekmissin benimle gibi doguyor nedense :) bebisin de masallah 2500 olmus. Insallah en az 2 hafta daha bekler tabi. Iyi haberlerinle gel bize. Dikkat et 😘

İçini ferah tut canım cihazdandır. Kendi doktorun daha doğru bir ölçüm söyler.

Aklın doğumda olduğu için görmüşsündür hayır olsun canım. Gün beklemek de çok heyecanlı 🥰

Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Adıyla yaşasın kuzucuk 🥰

Canım ben lansinoh elektrikli aldım ama daha kullanmadığım için bir şey diyemiyorum. Ama elektrikli manuelden daha rahatlatır seni.
Benim sütüm çok yoğun oda tıkanıklık yapıyor. İki tane manuel lansinoh var. İş görüyor ama elim yoruluyor. Avent elektrikli çok pahalı lansinoh hiç bilmiyorum. Araştırıp alcam bir tane.

Sağlıkla gelsin belli de olmaz ama bekler belki bi kaç gün daha normal doğum için mi bekliyosun açılma falan başladımı acaba doktora ne zaman gidicektin
Evet cnm normal doğum için cumartesi bakıldığında açıklığım yoktu. Buakşam için gelirsin bi nst ye bağlanırsın sancıya bakarız demişti kontrol için cumartesi gidecektim tekrar
Canım Allah yardımcın olsun bebiş doğacaksa hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşaAllah
Canım Allah yardımcın olsun bebiş doğacaksa hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşaAllah
Sordum şimdi olmazmış. Şu an resmen ağrıdan kıvranıyorum. Anca sıcak pres o da ne kadar iyi gelirse işte
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin
Sevindim canım haber ver bize
Şuanlık iyiyim cnm normal gibiyim ama akşam sancı olurmu yine bilmiyorum

Benim sütüm çok yoğun oda tıkanıklık yapıyor. İki tane manuel lansinoh var. İş görüyor ama elim yoruluyor. Avent elektrikli çok pahalı lansinoh hiç bilmiyorum. Araştırıp alcam bir tane.
Ben indirimde almistim 440 a avent cnm

Aaa geçmiş olsun canım ne dedi doktor

Back
X