• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun . Doğumdan sonra vurdular bana öncesi hakkında bilgim yok.
Bişey sorucam canım sen doğumdan sonra bebeğe gazı olmasın diye bişey verdin mi nar tanesinin suyunu sıkın dedi burda kızlar kafama takıldı yanıma alsam mı nar 1 kaşık soda da varmışta onu yapamam kıyamam sanırım annemde hiç bilmez böyle şeyleri 😂 bi tuzlu suyla yıkamayı biliyo onuda yapmıcaz zaten 😂

Hastanenin sıcaklığı nasıl gidip gördün mü. Gece soğuktu bizimki ekstra sardık bebeği. Tedbirli git istersen.
Yaaa haklısın canım hiç aklıma gelmedi ben hastane gidince onu bi öğreneyim, geçen sene düşük yaptım ben o hastanede yattım bir gün sanki sıcak gibiydi ama o ruh haliyle pek te hatırlamıyorum 🥺

Eklentiler

• P_20200114_115400.webp
    P_20200114_115400.webp
    26 KB · Görüntüleme: 74
Bişey sorucam canım sen doğumdan sonra bebeğe gazı olmasın diye bişey verdin mi nar tanesinin suyunu sıkın dedi burda kızlar kafama takıldı yanıma alsam mı nar 1 kaşık soda da varmışta onu yapamam kıyamam sanırım annemde hiç bilmez böyle şeyleri 😂 bi tuzlu suyla yıkamayı biliyo onuda yapmıcaz zaten 😂
Aaaa evet öyle şeyler yazıyodu kızlar 😁 İyi aklına geldi sormak canım

Geçmiş olsun canım ne oldu 🥺

Sancın çıktı serum taktılar sanırım geçmiş olsunnn canım ya

Aaaa evet öyle şeyler yazıyodu kızlar 😁 İyi aklına geldi sormak canım
Araştırdım birazda çoğu kişi işe yarıyo yazmış ama bugazına kaçarmı ki 🙄 ilk anne sütünden önceymiş

Geçmiş olsun canım ne oldu 🥺
Sancın çıktı serum taktılar sanırım geçmiş olsunnn canım ya
Kizlar sancim cikti yine serum takildi sonra bir daha nst baglancam eger serum ise yaramadiysa yatisim yapilacakmis baska ilac tedavisi uygulanacakmis. Pepitom iyi cok sukur onun keyfi yerinde 2500 gr 46 cm cikti suyu iyiymis simdilik durumlar boyle 🤷🏻‍♀️

Kizlar sancim cikti yine serum takildi sonra bir daha nst baglancam eger serum ise yaramadiysa yatisim yapilacakmis baska ilac tedavisi uygulanacakmis. Pepitom iyi cok sukur onun keyfi yerinde 2500 gr 46 cm cikti suyu iyiymis simdilik durumlar boyle 🤷🏻‍♀️
Düzene girer inşallah girmesede hastanede emin ellerdesin canım moralini yüksek tut yinede şükür bebiş te iyi

Geçmiş olsun canım inşallah düzelir dikkat edin kendinize 🙏

Yarın senin doğumun olacak mı canım A Aycee09
Cumartesi Gelişimi Geriden geliyo dedi çarşamba bakalım dedi eğer aynıysa perşembe yatışını yapalım normal deneyelim dedi 1 parmak açıklık varmış sancım yok hiç 20 lerde nasıl olucaksa 😒
Yarın belli olucak ama çok stres oldum 3 gündür paranoyak geziyorum doğsa yanımda olsa daha iyi şuan bakalım yarın ne dicek normali kabul etmicem zaten saatlerce suni çekemem bide onun stresini kaldıramam zaten korkuyorum normalden böyle yani eşime diyorum yarın aç gidiyim direk alsın sezeryana kızıyo bana 😂 yani doktor biraz kesin konuştu büyük ihtimalle yatışın olur hazırlığını yap demişti

onumuzdeki haftakendi doktoruma gidicem canim ,direnc olayi olmasa sorun degilde o biraz korkutuyor beni
İçini ferah tut canım cihazdandır. Kendi doktorun daha doğru bir ölçüm söyler.
Günaydın :KK45:
Bugünüde atlatıyım hayırlısıyl yarın kontrolüm var bakalım neler bekliyo beni inşallah kızım kilo almıştır bi sorun çıkmaz 🙏🏾zaman hemen geçsin istiyorumm 😂 Perşembe doğum 🥴
Rüyamdada doğumla ilgili şeyler gördüm hayrolsun
Aklın doğumda olduğu için görmüşsündür hayır olsun canım. Gün beklemek de çok heyecanlı 🥰
Gunaydin arkadaşlar 💙
Biz cokkk iyiyiz ama hic mi hic vaktim yok.
3 gecedir toplamda belki 1 saat anca uyumusumdur ama ona ragmen yazamadim vi türlü.
Sizlere adam akilli hikayemi yazayim istedim ama merakta birakmamak adına su mesaji yazip kacacam :)))

Oglumun adını dedesi Ömer Deniz olarak okudu.
Kimlikte ,iki isim tribinden cikarsak bu sekilde yazacak.
Ya da sadece Deniz olarak yazdiracagiz.💙

45 cm 2.725 gr dogdu.
Cok sasirdim cunku ben 2300 lerde bekliyordum. 1 hafta onceki kontrolumde olcumde 2.5 cikmisti cunku.
Neyse, spinali sectim oglum minnak etlilenmesin diye ve iykide korkudan dolayi geneli secmemisim. O kadar buyuk farklari var ki ikisini de deneyimleyen biri olarak kesinlikle spinali oneririm canlar.
Baska aklima bissy de gelmiyor.
Saglik sorunu yasamadik,dun taburcu olduk.
Normalde 1 gece kalip taburcu da olabilirdik ama benim hastane prosedür geregi en az 2 gun tutuyormus sezeryan dogumda.
Kan degerim 14 du
12 ile dogumdan cikmis oldum.
O yuzden de kan ile alakali serum vs gerek kalmadi.
Kizimda 11.5 ile doguma gitmistim 7 ye dusmustu degerim. 2 gece 3 gun kalip zorla taburcu olmustum valla :KK70:
Emziriyorum, mamayi hastanede sadece sarilik olmasin diye meme sonrasi 1,2 cay kasigi destek amacli kendi inisiyatifimle 9 defa verdim. Periyodlar mama destekli oldugu icin 4 saatte 1 idi. Simdilik 1,5-2 saatte 1 emziriyorum. Sagim yapiyorum mecbur cunku minnacik mideleri var ilk zamanlar sut de cok oluyor sagdiklarimi difrize atiyorum vs vs iste boyle kizlarcimmmm.
Bahar imi cok ozluyorum, yanimda ama mecbur ayriyiz cunku henuz bilemiyor tepkileri sert oluyor oglana. Vurma seklinde degil ama elleme cekeleme seyleri cok hirpalarcasina.
Kollarini tutup gosteriyoruz ama o da daha hırçın yapti. Ellerini salalim dedik sapkasini bi cekti kafasini cizdi sert darbe gelince .simdilik ayri odalardayiz bakalim.
Gece 40 derece atesi cikti kızımın.
38 lerde simdi surupla.
Insallah daha cok atesi cikmaz da hastaneye gitmeden atlatiriz.
Kv bizde persembe gunune kadar.
Esim şubatın 3 une kadar izinli.
Dun oglen eve cikinca aksam amcasi 2 dedesi geldi gormeye.
Ucret olarak da indirimle 3.100 tl odedik doguma.
Diger detaylari(ani verilen dogum kararinin nedenleri, surec) da bir ara yazacagim sizlere.
Artik okuyamiyorum burayi ama yeminle aklimdasiniz ve dularim sizlerle. Insallah hepiniz saglikla alirsiniz. He birde unutmayin 36+3 de dogurdum kuveze de girmedi yani artik korkmayin relax olun. Dogum yaparsaniz erken, strese girip kendinizi gereksiz yere hirpalamayin.
Sevgiler iki cocuklu anadan :KK70:
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Adıyla yaşasın kuzucuk 🥰
Kızlar elektrikli göğüs pompası önerisi olan var mi. Göğüsler sertleşiyor tam boşaltamıyor bebeğim. Manuel var ama çok yorucu oluyor. Mastit olmaktan korkuyorum.
Canım ben lansinoh elektrikli aldım ama daha kullanmadığım için bir şey diyemiyorum. Ama elektrikli manuelden daha rahatlatır seni.

Sordum şimdi olmazmış. Şu an resmen ağrıdan kıvranıyorum. Anca sıcak pres o da ne kadar iyi gelirse işte

vajinal muayane yapıldı mı canım açıklığın yok di mi?
sadece sancıysa ilaçla durdurulur bir süre daha

Sordum şimdi olmazmış. Şu an resmen ağrıdan kıvranıyorum. Anca sıcak pres o da ne kadar iyi gelirse işte
sıcak bir duş ardından sıcak su torbası çok iyi gelir. eşin masaj da yapsın hafifçe bayağı rahatlarsın canım.

Back
X