• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

YEKTA61 YEKTA61 bugunmu gidiceksin sen tekrar
Normalde bu akşamdıda biz pazar günüde gitmiştikya doktora oyüzden çarşamba akşamı gidelim dedik bu akiam dünki kadarda ağrım yok olmaya başlamıştı o sıra uykumda geldiydi uyudum uyandığımda ağrım çok azalmıştı
Ay kızlar o kadar yürüüyüşün üstüne geldim kurabiye ve yemek yaptım şimdi yedik sofrayı topladım anca oturdum belim ve kasıklarım ağrıyo🥴🥴
Bu arada bugun şeye gittim kontrol muayenem olan hastaneye farklı bi doktor daha gördü bebişimi.
Haftasıyla uyumlu bence dedi 2750 cıktı bugun kilosu.
Karnının bir hafta küçük çıkması cok anlamlı bişey değil dedi.
Plesentada öyle aman aman bi yaşlanma yok dedi.
Suyu iyi kalp atışı iyi dedi şükürler olsun.
Test sonuçlarımıda gösterdim protein kaçağı vs yada kan testlerimde bi sorun yok cok şükür.
Oğluşumda yüzünü plesentaya dayamış yatıyordu yine yarım yamalak görebildim 😢
MaşaAllah cnm çok sevindim hayırlısıyla sağlıcakla zamanında gelsin bebeğin.
Ben dr a ilaclari keselim artik demeyi planliyodum eve bi torba ilave ilacla dondum saka gibi ya icmek istemiyorum gormekte istemiyorum artik 😵😵 bugun kalcadan igne, vajinadan fitil,damardan serum, agizdan hap aldim saka gibi yaa her yerimden bir sey soktular vucuduma 😆
Bende aynı şeyleri yaşadım cnm 😂 önce progestanı kestik şimdide nidicard ı kestik azaldı ilaçlatıö. Ağrının çok sevindim cnm
YEKTA61 YEKTA61 naptın kuzum ya sesin çıkmadı gittinmi dr a

Çok uykum gelmişti uyumuştum biraz önce uyandım yrn gidicez inşallah pazar gittiğimizden dolayı salı değilde çarşamba akşamı gidelim dedik eşimle

A Alisdendef nasilsin 🤗yoya arabayi hala almamıştım 27 ocakta gelecek diye bugün indirimin son günüymüş alayım diyorum baktım yorumlara senden sonrada herkes memnun
Merhaba canım iyi olmaya çalışıyorum. Sen nasılsın. Arabadan bende memnunum. Daha öncede söylediğim gibi bizde iki araba var. eşim büyük arabayı daha çok beğeniyor. Ama yoya daha az yer kaplıyor. İkisini de aktif kullanacağız.

G gamzeli_bebis ben geçen hafta usutmustum idrar yolu enfeksiyonu geçirdim çok ama çok zordu öyle ağrı acı hatırlamıyorum sabahlara kadar uyumadim monurol bir gün sonra etkisino gösterdi rahatladım bebek aynı zamanda kanala girmiş ve baskı yapmış ikisi birleştiği için sıkıntım artmis.Sonra hepsi geçti şuan vajina bolgesi çatı kemiklerimdeki acı dışında başka sıkıntı yok
Oda ilk ayağa kalktığımda ve yatakta dönerken çok zorluyor sonra alisiyorum nst de hiç sancı cikmadi
Onun dışında hicbirseyim yok artık annem geldi hurma yemeye başladım perine masajina da başlayacağım hiçbir doğum belirtisi yok bende bu cuma doktorumda randevum var zaten ayın 20 den sonra beklicez demişti inşallah ondan erken olmaz ama cokta geç kalmasın ben öyle şubata kalsın istemiyorum artık çok zorlanıyorum.Cuma günü yazarım boyunu kilosunu
hadi ya zor günler olmuş geçmiş olsun
Benimde cuma randevum var 1.30 da😍
nst de hiç sancı yok bende de 20-30 larda cıkıyor.
Bu cuma nasıl cıkcak merak ediyorum cok.
Yatakta dönerken çatı ağrısı bendede oluyor🥴
Haftaya cumada 38+0 da çatı muayenesi olcam.
Bu cuma gittiğimde sorcam doktora pilates hareketleri varya kanala girsin diye yapılan onlara başliyyimmi diye.
Onun dışında bol bol yürüyorum haftaya squat falanda eklerim inşallah kolay doğumlarımız olur ve şubata kalmaz bencede 🥴

Normalde bu akşamdıda biz pazar günüde gitmiştikya doktora oyüzden çarşamba akşamı gidelim dedik bu akiam dünki kadarda ağrım yok olmaya başlamıştı o sıra uykumda geldiydi uyudum uyandığımda ağrım çok azalmıştı

MaşaAllah cnm çok sevindim hayırlısıyla sağlıcakla zamanında gelsin bebeğin.

Bende aynı şeyleri yaşadım cnm 😂 önce progestanı kestik şimdide nidicard ı kestik azaldı ilaçlatıö. Ağrının çok sevindim cnm

Çok uykum gelmişti uyumuştum biraz önce uyandım yrn gidicez inşallah pazar gittiğimizden dolayı salı değilde çarşamba akşamı gidelim dedik eşimle
Aman iyi ol canlm sesin cıkmayınca doğurdun sanıyom😀

Benimde doktorum perinatolog oyuzden her muayenemiz detaylı gibi geçiyor ve A4 fotokopi kağıdına resmimizi basıp veriyor sanırım urasin gozleri açıktı oyuzden siyah çıktı bizimkini daha hiç gözü açık gormedik biz esnerken parmak emerken vs çok gordukte
Nw güzel ya birsürü resmi olmuştur😍
Bilmiyorumki gözlerimi açıktı anlamadım gözlerini yediğim😀

Kizlar ben acile geldim karnim sertti az sancim vardi 7-8 santim aciklik varmis sok oldum 35 hafta yeni bitti dua edin bize 2054 gr di geçen hafta normal doğumu başarabilirim inşallah Allaha emanet bebisim :(

Kizlar ben acile geldim karnim sertti az sancim vardi 7-8 santim aciklik varmis sok oldum 35 hafta yeni bitti dua edin bize 2054 gr di geçen hafta normal doğumu başarabilirim inşallah Allaha emanet bebisim :(
Allah yardımcın olsun 7 8 cm se rahat doğurursun canım benim

Bebeğin kilosu düşük ya 7-8 cm ile hemen doğurursun canım sen. Allah sağlıkla kucağına aldırsın inş. İyi haberlerinizi bekliyoruz. Bu şubat bebeleri ocak 15 i bile beklemiyo ya 💜💙💛💚❤️
Kizlar ben acile geldim karnim sertti az sancim vardi 7-8 santim aciklik varmis sok oldum 35 hafta yeni bitti dua edin bize 2054 gr di geçen hafta normal doğumu başarabilirim inşallah Allaha emanet bebisim :KK43:

Kizlar ben acile geldim karnim sertti az sancim vardi 7-8 santim aciklik varmis sok oldum 35 hafta yeni bitti dua edin bize 2054 gr di geçen hafta normal doğumu başarabilirim inşallah Allaha emanet bebisim :KK43:
Allah yardımcınız olsun canım inşallah kolay bi doğum olur

Rİskli zamanin bitmis cnm korkma dualarimiz sennle bayagi acilmada olmus kolay olur dogum melegin hyrlisiyla gelsin ins🙏

Canım Rabbim yardımcın olsun sağlıkla gelsin meleğin 🤲🏻🤲🏻

Allah yardımcın olsun . Sen işi bitirmişsin 👍 7-8 cm ne demek. İnş. Sağlıcakla kucağına alacaksın. Dualarımız seninle.

aaa inanamıyorum 7 cm mi olmuş farketmeden 😯😯
az kalmış canım korkma çoğunu bitirmişsin zaten. sağlıkla gelecek inşallah kuzucuğun ❤️

sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah hayırlı olsun şimdiden :KK36:
bende de bugün sertlik var ama sancı yok tansiyon 10/5 di 11/4 oldu şuan 12/7 takip ediyorum şimdilik

Dualarım seninle, inşallah çok kolay atlatırsın, ikinizde iyi olursunuz, güzel haberinizi bekliyoruz😘

Back
X