- Emoji Skoru
- 10.806
- Puanlar
- 498
Normalde bu akşamdıda biz pazar günüde gitmiştikya doktora oyüzden çarşamba akşamı gidelim dedik bu akiam dünki kadarda ağrım yok olmaya başlamıştı o sıra uykumda geldiydi uyudum uyandığımda ağrım çok azalmıştıYEKTA61 bugunmu gidiceksin sen tekrar
MaşaAllah cnm çok sevindim hayırlısıyla sağlıcakla zamanında gelsin bebeğin.Ay kızlar o kadar yürüüyüşün üstüne geldim kurabiye ve yemek yaptım şimdi yedik sofrayı topladım anca oturdum belim ve kasıklarım ağrıyo
Bu arada bugun şeye gittim kontrol muayenem olan hastaneye farklı bi doktor daha gördü bebişimi.
Haftasıyla uyumlu bence dedi 2750 cıktı bugun kilosu.
Karnının bir hafta küçük çıkması cok anlamlı bişey değil dedi.
Plesentada öyle aman aman bi yaşlanma yok dedi.
Suyu iyi kalp atışı iyi dedi şükürler olsun.
Test sonuçlarımıda gösterdim protein kaçağı vs yada kan testlerimde bi sorun yok cok şükür.
Oğluşumda yüzünü plesentaya dayamış yatıyordu yine yarım yamalak görebildim![]()
Bende aynı şeyleri yaşadım cnmBen dr a ilaclari keselim artik demeyi planliyodum eve bi torba ilave ilacla dondum saka gibi ya icmek istemiyorum gormekte istemiyorum artikbugun kalcadan igne, vajinadan fitil,damardan serum, agizdan hap aldim saka gibi yaa her yerimden bir sey soktular vucuduma
![]()
YEKTA61 naptın kuzum ya sesin çıkmadı gittinmi dr a
Çok uykum gelmişti uyumuştum biraz önce uyandım yrn gidicez inşallah pazar gittiğimizden dolayı salı değilde çarşamba akşamı gidelim dedik eşimle
Çok ilginç ya fazla erken doğuö var