• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Sancilara inat dogurmadim geldim eve 😂 ama cok fenayim kizlar yarim saat arayla 3 serumu dayadilar eve bi geldim ayak parmaklarima varana kadar sismisim 2 kilo alarak gelmisim hastaneden eve. O turuncu haplar ise yaradi dusurdu sancilarimi dr eve de verdi o ilactan, magnezyum da verdi bu sefer 😂 ciger gelistiricinin 2. Dozunu yazdi yarin 12 de ayni saatte vurdur igneyi dedi haftaya sali tekrardan cagirdi kontrole. Suan basim catliyo ama cok kotuyum eve geldim banyo yaptim yemek yedim uzaniyorum simdi kv bizde
İnşallah biraz daha dayanır kuzum ya😀
Aceleci bebişler

Bende görenlerdenim hem çok net gördüm . Doktorumda şaşırdı hatta aynın sana benziyor Hatice aaa bakim valla aynı sen dedi 😇 keşke babasına benzeseydi dedim içimden onun gbi yakışıklı olsun 💙 evvela sağlıklı olsunda. ( eşim kontrole sadece 2 kez gelebildiği için doktorum görene kadar uğraştı yarım saat uğraştığını bilirim ) o sebeple biz gördük . Hatta bir keresinde kolunu emiyordu . Dedim annecim kolunu değil parmağını emeceksin yanlış yapıyon 🤭
Seninde böyle göz yerleri siyahmı cıkıyor ya😀😀

Ben dr a ilaclari keselim artik demeyi planliyodum eve bi torba ilave ilacla dondum saka gibi ya icmek istemiyorum gormekte istemiyorum artik 😵😵 bugun kalcadan igne, vajinadan fitil,damardan serum, agizdan hap aldim saka gibi yaa her yerimden bir sey soktular vucuduma 😆

Kızlar elektrikli göğüs pompası önerisi olan var mi. Göğüsler sertleşiyor tam boşaltamıyor bebeğim. Manuel var ama çok yorucu oluyor. Mastit olmaktan korkuyorum.
Ben lansinoh ikili elektrikli aldim arkadaşımdan ikizleri vardı memnun kaldığını söyledi doğdukları gibi kuvoze girdiler bir ay boyunca sagip sağıp götürdü onunla hiç emmedikleri halde

Ben dr a ilaclari keselim artik demeyi planliyodum eve bi torba ilave ilacla dondum saka gibi ya icmek istemiyorum gormekte istemiyorum artik 😵😵 bugun kalcadan igne, vajinadan fitil,damardan serum, agizdan hap aldim saka gibi yaa her yerimden bir sey soktular vucuduma 😆
Neyse iyi yönden bakalm 40 haftayı beklemiceksin 37-38 gibi kavuşursunuz inşallah allahın izniyle😍😍

Kizlar sizinde bebisiniz vajinaniza basiyla baskı yapiyor mu? Öyle bastiriyorki çıkacak bi an sanıyorum. Erken doguma falan sebep olur bu sekilde bastırması? Ayaklariyla mideme bastirip başını aşağı bastırıyor gibi.

Kizlar sizinde bebisiniz vajinaniza basiyla baskı yapiyor mu? Öyle bastiriyorki çıkacak bi an sanıyorum. Erken doguma falan sebep olur bu sekilde bastırması? Ayaklariyla mideme bastirip başını aşağı bastırıyor gibi.
Hep başı aşağıdaydı hiç pozisyon değiştirmedi ama öyle bişey hissetmedim ben en sonda kanala biraz yaklaşmış dedi yanlış hatırlamıyosam ama yinede öyle baskı ağrı yok bilemedim ki 😒 ellerini kasıklarımda hissediyorum otururken yada gerilirken

Hep başı aşağıdaydı hiç pozisyon değiştirmedi ama öyle bişey hissetmedim ben en sonda kanala biraz yaklaşmış dedi yanlış hatırlamıyosam ama yinede öyle baskı ağrı yok bilemedim ki 😒 ellerini kasıklarımda hissediyorum otururken yada gerilirken
Bende anlamadim. Birazda korkuttu beni. Aynen bende ellerini kasiklarimda hissediyorum.

Seninde böyle göz yerleri siyahmı cıkıyor ya😀😀
Benimde doktorum perinatolog oyuzden her muayenemiz detaylı gibi geçiyor ve A4 fotokopi kağıdına resmimizi basıp veriyor sanırım urasin gozleri açıktı oyuzden siyah çıktı bizimkini daha hiç gözü açık gormedik biz esnerken parmak emerken vs çok gordukte

Canım günlerimiz yakın sen ne durumdasın varmı bi doğum belirtisi😀
G gamzeli_bebis ben geçen hafta usutmustum idrar yolu enfeksiyonu geçirdim çok ama çok zordu öyle ağrı acı hatırlamıyorum sabahlara kadar uyumadim monurol bir gün sonra etkisino gösterdi rahatladım bebek aynı zamanda kanala girmiş ve baskı yapmış ikisi birleştiği için sıkıntım artmis.Sonra hepsi geçti şuan vajina bolgesi çatı kemiklerimdeki acı dışında başka sıkıntı yok
Oda ilk ayağa kalktığımda ve yatakta dönerken çok zorluyor sonra alisiyorum nst de hiç sancı cikmadi
Onun dışında hicbirseyim yok artık annem geldi hurma yemeye başladım perine masajina da başlayacağım hiçbir doğum belirtisi yok bende bu cuma doktorumda randevum var zaten ayın 20 den sonra beklicez demişti inşallah ondan erken olmaz ama cokta geç kalmasın ben öyle şubata kalsın istemiyorum artık çok zorlanıyorum.Cuma günü yazarım boyunu kilosunu

Back
X