Kaçından sonra kova oluyorBakalım Beyazıd beyimiz galiba kova burcu olmak istiyor
Aman çağırma koz yeterki sağlıklı olsunlarda zamanlarında doğum olsun
İnşallah sağlıkla gelsinler kuzum tabi ne kadar içerde dursalar kâr :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçından sonra kova oluyorBakalım Beyazıd beyimiz galiba kova burcu olmak istiyor
Aman çağırma koz yeterki sağlıklı olsunlarda zamanlarında doğum olsun
günaydın güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın daha bekliyorum ben hazırlandımbeklemek çok sıkıcı hele açken
Hemen ılsun bitsin diye bakıyorumm
![]()
Kız yapma öyle şeyler erken daha 38.haftayı görelim sonraKız geçen15 kat indim cıktım
Dün değil önceki gün 13 bin adım yürüdüm evdede hiç yattıgım söylenemez hep bi iş buluyorum
Ama hepsini aynı günde denemedimdoktorla konuşup başlıycam squat falan
![]()
Kız anam benim oğlum anası gibi kalpazan cıkarsa 10 aylık doğar ben öyle doğmuşumKız yapma öyle şeyler erken daha 38.haftayı görelim sonra![]()
Aynı durumdayım ben deEn son nst geçen haftaydı sancı çıkmadı. Az önce tuvaletten geldim yine tuvaletim geldi 2 dk olmadı acaba suyum mu gelen afedersiniz kaçıracak gibiyim altıma
Bel ağrısı da çok fazla hiç anlamıyorum ama hissediyorum ben en geç haftaya doğururum belki de bu hafta![]()
Ah teyzesinin kuzusuKızlar 36-39 haftalar arası bebeklermizin boyutu kuzu![]()
bugün 37+0 oldum
seninle aynı kaderimiz arkadaşımBende öyle ne zaman çağırırsan ertesi günü gelmicek annem yanıma. Sorun şu ki ben Türkiye in Bi ucunda annem Bi ucunda. Benim doğum sonrası daha çok ihtiyacım olacağı için anneme bekletiyorum daha. Doğuma yakın gelsin diye. Ama annem yanımda olmadan doğurursam diyede ödüm kopuyor. Ahh gurbetlik ahh
Günaydın daha bekliyorum ben hazırlandımbeklemek çok sıkıcı hele açken
Hemen ılsun bitsin diye bakıyorumm
![]()
Ciger gelistirici igne vurulan kizlar bir sey soracagim dr bana igneden sonra bebegin hareketlerinde azalma olabilir korkma demisti dun aksam cok az hareket etti ki aksamlai hic durmaz normalde suanda da uyandigimda beri hareket yok sizde de boyle olmus muydu![]()
22 subattan sonra kova oluyor canimKaçından sonra kova oluyor
kız sen niye 40tan önce doğurayım diye tutturdunAsla
10-20 lerde
Bakalm yarın nasıl cıkacak. Ama bi kaç gündür ara ara kasılmam var böyle bebek geriniyor gibi canımı acıtan şeyler kasılma sanırım.
Bide çatı ağrım var.
Doktorumla yarın konuşup squat ve pilates topu hareketlerine başlıycam
40 ı geçmesin en azından 39+ larda kendiliğinden gelsin bari![]()
21 Ocak değil miydi ya22 subattan sonra kova oluyor canim
kız sen niye 40tan önce doğurayım diye tutturdunanne karnında bir gün fazla bile dursalar onlar için en iyisi.
tamam bize çok zor cidden, en iyi ben bilirimbu zamanlarda doğumlarda artık risk olmuyor ama en azından emme yeteneklerini iyice kazanmaları için bence durabildikleri kadar dursunlar.
sonuçta bi gün çıkacaklar biz istemesek de
böyle diyorum çünkü 41-42 haftayı da bulursa çok stres olursun, o yüzden düşünme akışına bırak![]()
Günahlarını alma insanlarınG gamzeli_bebis kiz benim annem babam 17 kasim 1991
Dugun tarihi. Ben 24 temmuz 1992 dogmusum :) ya 8 aylik dogmusum ya daannem 3 hafta erken dogdun diyor
hmm anladım canım. o zaman inşallah tam 40+0 da doğarya bende gebelik şekeri varya doktor 40 hafta dolunca cok beklemeyiz en fazla 1-2 gün dedi.
Suni sancıyıda annem cekmiş cok zor diyobende istiyorumki 40 olmadan gönül rızasıyla tutsun yolu gelsin
40 ı geçrrse suni istemediğim için o kadar beklemişken sezeryan olmakta saçma gelir. Bir garip hesaplar yani![]()
Yüksek değil ama 41 42 leri doktorda beklemeyiz dedi benimde içim rahat etmez stres olurumhmm anladım canım. o zaman inşallah tam 40+0 da doğar
ama senin şeker çok yüksek sınırlarda değildi diye hatırlıyorum.
inşallah gönlünden geçen gibi olur ama sen en azından bi on gün daha evrene doğurayım diye mesaj yollama![]()
21 ocak ve sorası kova oluyo cnmKaçından sonra kova oluyor