• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kızlar 36-39 haftalar arası bebeklermizin boyutu kuzu :KK71: :KK68: bugün 37+0 oldum

Eklentiler

• Screenshot_20200116_091807_com.hp.pregnancy.lite.webp
    Screenshot_20200116_091807_com.hp.pregnancy.lite.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 33
Kız geçen15 kat indim cıktım
Dün değil önceki gün 13 bin adım yürüdüm evdede hiç yattıgım söylenemez hep bi iş buluyorum😀
Ama hepsini aynı günde denemedim🤣🤣 doktorla konuşup başlıycam squat falan😀
Kız yapma öyle şeyler erken daha 38.haftayı görelim sonra 😁

Kız yapma öyle şeyler erken daha 38.haftayı görelim sonra 😁
Kız anam benim oğlum anası gibi kalpazan cıkarsa 10 aylık doğar ben öyle doğmuşum🤣🤣🤣
Doktora sorup başlıycam bi kaç arkadasım 37+0 da başladı 39+3 te anca doğurdıı🤣🤣

En son nst geçen haftaydı sancı çıkmadı. Az önce tuvaletten geldim yine tuvaletim geldi 2 dk olmadı acaba suyum mu gelen afedersiniz kaçıracak gibiyim altıma 😅
Bel ağrısı da çok fazla hiç anlamıyorum ama hissediyorum ben en geç haftaya doğururum belki de bu hafta 😁
Aynı durumdayım ben de

Bende öyle ne zaman çağırırsan ertesi günü gelmicek annem yanıma. Sorun şu ki ben Türkiye in Bi ucunda annem Bi ucunda. Benim doğum sonrası daha çok ihtiyacım olacağı için anneme bekletiyorum daha. Doğuma yakın gelsin diye. Ama annem yanımda olmadan doğurursam diyede ödüm kopuyor. Ahh gurbetlik ahh
seninle aynı kaderimiz arkadaşım :( annen istanbulda mı seninde?
ben bi uçta onlar bir uçta, bende doğumdan sonra daha çok kalabilsin diye doğurduğum gün gelmesini istiyorum. annem erken geleyim biraz diyor ama babam tek kalamaz o kadar, yalnız kalmaması lazım.

ama doğuma yetişemese, gelip beni doğurmuş bulsa daha iyi aslında. çok panik benim annem, tansiyon hastası bir de. doğurduktan sonra en iyi şekilde bakar ama ben doğururken o da dokuz doğurur 😀

sende üzülme yetişemezse, önemli olan eşlerimiz yanımızda olsun. insan en çok onlardan destek alıyor doğum zamanında.

Günaydın daha bekliyorum ben hazırlandım 😂😂 beklemek çok sıkıcı hele açken 🤦🏻‍♀️ Hemen ılsun bitsin diye bakıyorumm 🤣

Canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle
Ciger gelistirici igne vurulan kizlar bir sey soracagim dr bana igneden sonra bebegin hareketlerinde azalma olabilir korkma demisti dun aksam cok az hareket etti ki aksamlai hic durmaz normalde suanda da uyandigimda beri hareket yok sizde de boyle olmus muydu :KK43:

Evet canım benim de olmuştu hatta birkaç gün devam etti hareketleri elimi koyunca zor hissediyordum sonra düzeldi ama elinle hissetmeye çalış hissedemezsin gidersin kontrole

Asla🤣
10-20 lerde 😀
Bakalm yarın nasıl cıkacak. Ama bi kaç gündür ara ara kasılmam var böyle bebek geriniyor gibi canımı acıtan şeyler kasılma sanırım.
Bide çatı ağrım var.
Doktorumla yarın konuşup squat ve pilates topu hareketlerine başlıycam😀
40 ı geçmesin en azından 39+ larda kendiliğinden gelsin bari😀
kız sen niye 40tan önce doğurayım diye tutturdun 😂 anne karnında bir gün fazla bile dursalar onlar için en iyisi.
tamam bize çok zor cidden, en iyi ben bilirim 😂 bu zamanlarda doğumlarda artık risk olmuyor ama en azından emme yeteneklerini iyice kazanmaları için bence durabildikleri kadar dursunlar.
sonuçta bi gün çıkacaklar biz istemesek de 😂
böyle diyorum çünkü 41-42 haftayı da bulursa çok stres olursun, o yüzden düşünme akışına bırak 🥰

Günaydın ben de 5 te kalkıp hastaneye gittim aşağı çok baskı yapıyor. Sancı hala aynı 60 larda ama düzensiz doktor geri yolladı..'Cumartesi bir daha gideceğim. Ablam anneme geçmişti dün sabah ben de ablama haber verdim normal kontrol diye annemden fırça yedim bu yaşımda.. niye onu aramamışım diye.. sırf böyle insanı panikletme diye olabilir mi acaba dedim içimden.... kontrolü olmasa çağırmazdım son güne kadar şimdi de bir hafta için gitmeyim dedi..Allah başımdan eksik etmesin ama daha az evhamlı ve panik olsa daha rahat olurdum. Ablama ben gelin demeden anneme söyleme dedim

kız sen niye 40tan önce doğurayım diye tutturdun 😂 anne karnında bir gün fazla bile dursalar onlar için en iyisi.
tamam bize çok zor cidden, en iyi ben bilirim 😂 bu zamanlarda doğumlarda artık risk olmuyor ama en azından emme yeteneklerini iyice kazanmaları için bence durabildikleri kadar dursunlar.
sonuçta bi gün çıkacaklar biz istemesek de 😂
böyle diyorum çünkü 41-42 haftayı da bulursa çok stres olursun, o yüzden düşünme akışına bırak 🥰
😀😀 ya bende gebelik şekeri varya doktor 40 hafta dolunca cok beklemeyiz en fazla 1-2 gün dedi.
Suni sancıyıda annem cekmiş cok zor diyo🥴 bende istiyorumki 40 olmadan gönül rızasıyla tutsun yolu gelsin😀😀
40 ı geçrrse suni istemediğim için o kadar beklemişken sezeryan olmakta saçma gelir. Bir garip hesaplar yani😀😀

😀😀 ya bende gebelik şekeri varya doktor 40 hafta dolunca cok beklemeyiz en fazla 1-2 gün dedi.
Suni sancıyıda annem cekmiş cok zor diyo🥴 bende istiyorumki 40 olmadan gönül rızasıyla tutsun yolu gelsin😀😀
40 ı geçrrse suni istemediğim için o kadar beklemişken sezeryan olmakta saçma gelir. Bir garip hesaplar yani😀😀
hmm anladım canım. o zaman inşallah tam 40+0 da doğar 😀
ama senin şeker çok yüksek sınırlarda değildi diye hatırlıyorum.
inşallah gönlünden geçen gibi olur ama sen en azından bi on gün daha evrene doğurayım diye mesaj yollama 😂

hmm anladım canım. o zaman inşallah tam 40+0 da doğar 😀
ama senin şeker çok yüksek sınırlarda değildi diye hatırlıyorum.
inşallah gönlünden geçen gibi olur ama sen en azından bi on gün daha evrene doğurayım diye mesaj yollama 😂
Yüksek değil ama 41 42 leri doktorda beklemeyiz dedi benimde içim rahat etmez stres olurum😢
Yok daha evim temizlencek 28 inde🤣
12 gün doğurmamda 13. Gün olabilir mesela😀
Sağlıkla gelsin hepsi inşallah yaaa gerisi boş tabi 🙏 işin şakası😀

Back
X