• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Bende öyle ne zaman çağırırsan ertesi günü gelmicek annem yanıma. Sorun şu ki ben Türkiye in Bi ucunda annem Bi ucunda. Benim doğum sonrası daha çok ihtiyacım olacağı için anneme bekletiyorum daha. Doğuma yakın gelsin diye. Ama annem yanımda olmadan doğurursam diyede ödüm kopuyor. Ahh gurbetlik ahh

Annemde çocuk bakıyor hazır 15 tatil olmuşken gelsin istedim birde doktor doğumun olabileceğini söylediği için çok çok 1 hafta sarkar diye düşündüm 3 hafta civarı kalcak eğer şubatta doğurursam 1 hafta daha izin isteyip 1 hafta kalmış olacak bebekten sora 😀

Evet canım benim de olmuştu hatta birkaç gün devam etti hareketleri elimi koyunca zor hissediyordum sonra düzeldi ama elinle hissetmeye çalış hissedemezsin gidersin kontrole
Sagolasin canim yaa valla artik dusunmekten diken ustundeyim kahvalti yapmadim daha insaAllah yaptiktan sonra enerji toplarda hareket eder 🤲

seninle aynı kaderimiz arkadaşım :( annen istanbulda mı seninde?
ben bi uçta onlar bir uçta, bende doğumdan sonra daha çok kalabilsin diye doğurduğum gün gelmesini istiyorum. annem erken geleyim biraz diyor ama babam tek kalamaz o kadar, yalnız kalmaması lazım.

ama doğuma yetişemese, gelip beni doğurmuş bulsa daha iyi aslında. çok panik benim annem, tansiyon hastası bir de. doğurduktan sonra en iyi şekilde bakar ama ben doğururken o da dokuz doğurur 😀

sende üzülme yetişemezse, önemli olan eşlerimiz yanımızda olsun. insan en çok onlardan destek alıyor doğum zamanında.
Aynen yebcim benziyor kaderimiz ikimizde Karadeniz geliniyiz. Ailem izmirde ben Artvin. Ha desem bile annemin gelmesi yarım günü buluyor. İzmirdn Trabzona direk uçus maalesef kısıtlı. Bide ilk doğum olunca insan korkuyor neyle karşılaşçağını bilmediği için. Sağolsun eşim iş bitirici beceriklidir de yinede anne gibi olmaz. Ne diyelim hayırlı vakitte gelsin bebişler imiz. Bu arada geçen hafta farabideydim bu salı yine gelcen. Bi troid tahlilim iki hafta sonra çıktığı için. Endokrine. Trabzonda doğurayım desem evden tam 2.5 saat😂. Heralde Rize dolaylarında doğururum😂😂😂

Aynen yebcim benziyor kaderimiz ikimizde Karadeniz geliniyiz. Ailem izmirde ben Artvin. Ha desem bile annemin gelmesi yarım günü buluyor. İzmirdn Trabzona direk uçus maalesef kısıtlı. Bide ilk doğum olunca insan korkuyor neyle karşılaşçağını bilmediği için. Sağolsun eşim iş bitirici beceriklidir de yinede anne gibi olmaz. Ne diyelim hayırlı vakitte gelsin bebişler imiz. Bu arada geçen hafta farabideydim bu salı yine gelcen. Bi troid tahlilim iki hafta sonra çıktığı için. Endokrine. Trabzonda doğurayım desem evden tam 2.5 saat😂. Heralde Rize dolaylarında doğururum😂😂😂

ya evet izmir uçuşları yazın çok sık var da kışın daha az. üzülme aktarmalı da olsa bir şekilde gelir, yetişir inşallah. normal doğum hemen olmuyor öyle. yani çok hızlı olması nadir oluyor ilk doğumda özellikle.

artvinde rizede fakülte yok mu ya, var diye biliyorum ben ama endokrin için o kadar yolu geliyor musun 😯
ay bana farabi deme allah düşürmesin oraya beni ya nefret ettim ordan 🤦‍♀️
inşallah senin sonuçların güzel çıkar. aman doğurma yollarda dikkat et 😂 trabzonda doğum başlarsa da farabide yapma beni başka hastaneye götürün de 😂

Kızlarrr
Minicik kara saçlı güzel yüzlü 2490 gram bi kızım oldu 🙏🏾
Bende bebekte iyiyiz çok şükür nasıl aranıyo emmek istiyo emdiriyoruz ama sütüm yok daha sıvı alımına başlamadım ama kesik yeri ağrımaya başladı 😞 şimdilik böyle merak edn arkadaşlara selam olsun 🥰😘

Kızlarrr
Bende bebekte iyiyiz çok şükür nasıl aranıyo emmek istiyo emdiriyoruz ama sütüm yok daha sıvı alımına başlamadım ama kesik yeri ağrımaya başladı 😞 şimdilik böyle merak edn arkadaşlara selam olsun 🥰😘
Yaaa cok şükür sağlıkla kavuştunuz🙏 Sütün gelir allahın izniyle sıkıntı yapma ilk gebelikte hemen gelmemesi normalmiş 🙄
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım 🙏🙏🙏 olduda bitti masallah😀

Kızlarrr
Oyy maşallah 🥰 🥰 hoşgelmiş minnoş 🥰 🥰

Kızlarrr
Yaaa cok guzel ama masallah size hayirli olsun canim 😍😍🤗

Kızlarrr
Maşallah gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hoşgeldin minik kuzu :KK36:

Kızlarrr
Canım çok sevindim sağlıkla kucağına almana, ömürlü olsun bebişin Allah analı babalı büyütsün 🥰🙏

Kızlarrr
Ayy canım benim çok sevindim maşaAllah sağlıcakla bir ponçiğimiz daha geldi. Gözünüz aydın olsun . Rabbim sağlıcakla büyütmeyi sizlere ve vatanına hayırlı evlat olmayı nasip etsin🥰 yavaştan tavaştan gelir sanırım sütün kuzum biran önce iyileşmeni diliyorum🤗

Kızlar herkese günaydın :KK68: Dün kontrolümüz vardı 1 haftada 300 gram almış bebişim 2300 civarı kilosu, bugün 33 haftalık olduk artık 2 hafta sonra çağırdı nstye başlıcaz dedi 😊

Grip oldum deyincede minoset verdi. Sonra oradan odasını sipariş vermeye gittik sonrada alışverişe gittik pertim çıktı resmen bir gece öncesinden de uykusuzdum gece yatmadan minoset içtim ve bütün gece sadece 2 kere uyandım :KK49: O kadar güzel uyumuşum ki bel ağrımda yoktu uyandığımda sabah çok mutlu uyandım o yüzden 😂 ilaç içmeyi çok sevmiyorum normalde hamileliğim boyunca da hiç kullanmadım herhalde o yüzden diyorum vücut hemen tepki verdi ilaca 🙈 sadece burun tıkanıklığım var şuan o da geçer inş 🙏 Hepimize sağlıklı sıhhatli ağrısız sancısız günler diliyorum 💕

Back
X