- Emoji Skoru
- 9.942
- Puanlar
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış hatırlamıyorsam;
1- P Prensescann
2- G GULCIN_87
3- H Hazell
4-selozy
5-elizalin
6 - A Alisdendef
7- @KARABATAK_
8-Sahra-
9- A Aycee09
var mıydı başka kızlar? unutmuş olabilirim.
Evett yapalim bencedecanim hayirli olsun, Allah anali babali büyütsün insallahhHosgelmis bebisimzz, ismi ne oldu?
Canim bir liste mi yapsak sayi arttikca zorlascak :)
Yaa masallah yerimmm minnagi Allah kurtarmis cnm supersinizKızlarrr
Minicik kara saçlı güzel yüzlü 2490 gram bi kızım oldu
Bende bebekte iyiyiz çok şükür nasıl aranıyo emmek istiyo emdiriyoruz ama sütüm yok daha sıvı alımına başlamadım ama kesik yeri ağrımaya başladışimdilik böyle merak edn arkadaşlara selam olsun
![]()
Aaa 9 mu olmusuzzYanlış hatırlamıyorsam;
1- P Prensescann
2- G GULCIN_87
3- H Hazell
4-selozy
5-elizalin
6 - A Alisdendef
7- @KARABATAK_
8-Sahra-
9- A Aycee09
var mıydı başka kızlar? unutmuş olabilirim.
evet ya özellikle konuşmuştum onla unuttum bir an yazmayı düzelttim hemen :)Elizalin de vardı :) düzeltmiş gibisin:))
olmuşuz kız inanılır gibi değil daha ocak ortasındayızAaa 9 mu olmusuzz![]()
22 ocaktan sonra kova oluyorlar canim yanlislikla subat yazmisim21 Ocak değil miydi ya
Güzel haberllerle gel canım inşallah kolay geçer bizidd bilgilendir çkkışta![]()
İnsaAllah. Bizi de haberdar et cok kasma kendini o sirada rahat birakmaya calis o zaman daha cabuk ve acisiz ilerliyo o surec![]()
Hayırlı olsun bebişin, sağlıkla büyüt inşallah, bundan sonrası kolay ilerler artık iyileşip toparlanma vaktiKızlarrr
Bende bebekte iyiyiz çok şükür nasıl aranıyo emmek istiyo emdiriyoruz ama sütüm yok daha sıvı alımına başlamadım ama kesik yeri ağrımaya başladışimdilik böyle merak edn arkadaşlara selam olsun
![]()
Aman iyi süper sevindim acımamasınaKızlar hastaneden geldim, çatı muayenesinde korkulacak hiçbir şey yok yaptıracaklar rahat olsun, elle muayene yapıyor sadece çok kısa sürdü ve kasmadığım için acımadı, boşuna telaş yapmışım, siz rahat olun önceden korkmayın
İlkinde hareketlerini az buldu doktor bir şeyler ye tekrar çektir dedi, ikincisi iyi çıktı, bir öngörünüz var mı doğum zamanı için dedim, muayenen sonucunda normal doğuma uygunsun aksi bir şey söyleyemem, her an her şey olabilir hemen hastaneye gelirsiniz, haftaya tekrar gelin dedi, bende durumlar böyle![]()
MaşallahAman iyi süper sevindim acımamasına
Hiç sancı cıkmadımı nst de
40 ı beklicek galiba seninki![]()
Yok hiç çıkmadı 7-8lerde gezdi, rahatı yerinde gibi duruyor, doktorda bir şey öngröremeyiz, bugün bile eve gidersin suyun gelir belli olmaz dedi, belirsizlik pek iyi bir şey değil ama sağlıkla gelsinler de biz beklerizAman iyi süper sevindim acımamasına
Hiç sancı cıkmadımı nst de
40 ı beklicek galiba seninki![]()
Evet 37 bugün, 3150 gr, 49-50 cm hatasıyla uyumlu dedi, senin de güzel geçer inşallah, formül rahat olmak gerisi halloluyor bir şekildeMaşallahbende hiç çatı muayenesi yapmadı doktor inşallah yapmaz
Benim kontrol de yarın bakalım ne diyecek
Kaç kiloymuş bebiş?
hayırlısı artık bundan sonra bekleme
37. Hafta çıktı herhalde demi
Teşekkür ederim aminEvet 37 bugün, 3150 gr, 49-50 cm hatasıyla uyumlu dedi, senin de güzel geçer inşallah, formül rahat olmak gerisi halloluyor bir şekilde![]()
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünKızlarrr
![]()
Evet sezeryanın tek iyi yanı tarihi günü belli oluyor normal doğum belirsizlik heryerde heran herşey olabilriYok hiç çıkmadı 7-8lerde gezdi, rahatı yerinde gibi duruyor, doktorda bir şey öngröremeyiz, bugün bile eve gidersin suyun gelir belli olmaz dedi, belirsizlik pek iyi bir şey değil ama sağlıkla gelsinler de biz bekleriz![]()
Gözün aydın canım nasıldı senin refleks yatağın ve yastığın resim paylaşır mısın?
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Kızlarrr
![]()