- Emoji Skoru
- 2.324
- Puanlar
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzenli olmaması lazım.. yalancı kasılmaların. Düzenliyse doğum sancısı olabilir.Kızlar kasılmaların kaç dakika da bir olması normal. Aşırı kasılmam var. 3-5 dk da bir şiddetli kasılma yaşıyorum. Adet ağrısına benzer ağrı da giriyor arada. Korkuyorum.
o tamamen doktorunun insiyatifine kalmış bir şey aynen canım.Bende 40ları göreceğimi düşünüyorum, dün doktora bir öngörünüz var mı diye sorduğumda en son 6 şubat dedi, herhalde 40ı geçerse sezeryanla almayı düşünüyor diye düşündüm ama bilemedim, o kadar bekleyip gelmezse ne yapacağız, kimi doktor riske atmayıp alıyor sanırım kilosu da fazla olur diye
3 buçuk kilo en ideal bebek kilosu tam orta kararAynen benim doktor artık kiloyu umursamıyor çok fazla kilolu olmasın diyor
hala yıkamadın mı kızOyy şimdi hesapladım da benim 38ler şubatın 20sine denk geliyo 40 olursa 5 martve 38de gelirse tam 1 ayım var heyecan yaptım kalkıp çocuğumun kıyafetlerini yıkıyım bari
![]()
çok şiddetliyse git bence canım bi doktora, ya da arayıp sor.Kızlar kasılmaların kaç dakika da bir olması normal. Aşırı kasılmam var. 3-5 dk da bir şiddetli kasılma yaşıyorum. Adet ağrısına benzer ağrı da giriyor arada. Korkuyorum.
Duzenli ve 5 dk da bir gelen sancilar dogum belirtisiKızlar kasılmaların kaç dakika da bir olması normal. Aşırı kasılmam var. 3-5 dk da bir şiddetli kasılma yaşıyorum. Adet ağrısına benzer ağrı da giriyor arada. Korkuyorum.
Kızlar kasılmaların kaç dakika da bir olması normal. Aşırı kasılmam var. 3-5 dk da bir şiddetli kasılma yaşıyorum. Adet ağrısına benzer ağrı da giriyor arada. Korkuyorum.
Kötü olmuş cnm :s biran önce sıra gelir inşallahRandevum 4’te ben 2’de evden çıktım sırf nstye önden gireyim diye, yine sıra var hemde iki makineyken bire düşmüş, diğeri bozulmuş. hastaneye bak bir de özel diye o kadar para veriyoruz, deli olucam ya. en az 45 dk beklicem şimdi burda![]()
bekliyorum işte halaKötü olmuş cnm :s biran önce sıra gelir inşallah
Terlemek ödem atmanın en iyi yöntemi gir yatağa terle hasta olunca anladım bende bacaklarım şırıl sıklam olunca 2 gün gittim tartıldım 3 kilo vermişim bacaklarımda inmişİciyorum kuzum iciyorum wc de gunumu gecirmeye karar verdim surekli wc ye cikiyorum su ictikce orda oturucam artik![]()
bende de aynen öyle oluyor canım sanki bebek bi tarafa kendini yaslıyor elleyince de acayip sert hissediyorum bende bebek olduğunu düşünüyorumBu kasılma nasil bişeysanki bende hic kasilma olmuyor yada oluyor ben anlamiyorum. Bazen bebis sanki tek bir tarafa toplanip orayi sisiriyor gibi ama bence bebek yapiyor bunu
ayrica cok kötü öksürüyorum ve doktor ilac vermedi son haftalar oldugu icin. Gece hic uyutmuyor beni
![]()
Doğurunca uyuyacağını sanıyor olmana çok gülüyorumUykusuzlar kervanina katilali 2 hafta oluyor ve artik gozlerim error veriyor ya 2 3 saat uyuyorm sonra bir uyaniyorm sabaha kadar ayaktayim biktim diyebilirim dogursam kesin aninda sizarim ama malesef daha cok var doguma![]()
A Şu an 3.200o tamamen doktorunun insiyatifine kalmış bir şey aynen canım.
benim doktorum 40 haftayı 10 gün geçmesinde bir sakınca görmemişti her şey yolunda ilerliyorsa tabii. o şekilde 42. haftaya girdiğimizde doğum gerçekleşti.
3 buçuk kilo en ideal bebek kilosu tam orta karar
3
hala yıkamadın mı kızne olur ne olmaz sen yıka üstlerini ört dursun, çantanı da hazırla. her şey hazır olsun.
sen benim kaderimi yaşayacaksın o zaman bende şubat annesiydim güya 7 martta doğurdum kızımı
çok şiddetliyse git bence canım bi doktora, ya da arayıp sor.
Umut dünyası napalimDoğurunca uyuyacağını sanıyor olmana çok gülüyorum![]()
Öyle bir dünya yokmuşUmut dünyası napalim![]()
![]()
Evet ben de 2 hafta hiç almadım bu hafta 200 gr o kadar zaten gripten yiyemiyorum o ayrı...Kızlar aranızda kilo alımı duran var mı? 10 gündür aynı kilodayım hatta 500 gr az çıktım bugün. son haftalarda kilo alımı duruyordu sanırım. ay bu aralar çok doğum belirtilerim var doğurcak mıyım ne![]()
Satlarımız yakın sanırım. Ben de nedense 20 şubata odakladım kendimiOyy şimdi hesapladım da benim 38ler şubatın 20sine denk geliyo 40 olursa 5 martve 38de gelirse tam 1 ayım var heyecan yaptım kalkıp çocuğumun kıyafetlerini yıkıyım bari
![]()
Doktorum düzenli olursa hemen haber ver demişti canım bi ara istersen.Kızlar kasılmaların kaç dakika da bir olması normal. Aşırı kasılmam var. 3-5 dk da bir şiddetli kasılma yaşıyorum. Adet ağrısına benzer ağrı da giriyor arada. Korkuyorum.