• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Şimdi hastaneden geldim kızlar 30-50 arası sancılarım var. Ultrasonda sadece bebeğin başı küçük çıkıyor oda büyük ihtimalle kanala girmeye çalıştığı için baş kısmı uzuyordur oyüzden küçük çıkıyor dedi muhtemelen. Kilosuda 2850 küsür ama başı küçük çıktığı için ortalamasına göre daha az hesaplıyor dedi kilosu doğumda daha yüksek olur 3 kilo gibi doğar dedi. Eğer cihaz fazla ölçüyorsa Medical parkın cihazına göre 2800 civarı doğar sanırım. Daha sonra çatı muayenesi yaptı çatı iyi dedi açıklık henüz yokmuş ama yeni yeni başlamış muhtelemen önümüzdeki hafta sonuna doğru doğum olur gibi pazartesi tekrar kontrole gideceğim.
çok güzel haberler bunlar canım :)
öyle böyle derken normal zamanını dolduracaksın nerdeyse bak. son hafta yorma bari kendini, güzelce dinlen doğuma hazırlan :)

Kızlar bende Şubat annesiydim
Doğum yaptımmmmm suyum geldi birden,18.30 da acil sezeryana alındım bebek 3.400 ama solunum sıkıntısı var35+1 DAha 3 hafta vardı küvezde yavrum süt şu an yok ellle makineyle deniyoruz
Dua edin bize
hayırlı olsun, haftası güzel kilosu güzel inşallah çok kısa kalır ve kavuşursun bebeğine 🙏

Kızlar 1 hafta girmedim, nasıl aksiyonlara girdiniz öyle doğuran doğurana :KK71: Bebişi olanları tebrik ederim, sağlıklı çok mutlu uzun ömürleriniz olsun.
Ben doktorun antibiyotik kullanmayalım sana ısrarının mağduru oldum. 2 hafta önce faranjit olmuştum klasik parol - pastil ikilisini önerdiler, kötüleştikçe kötüleşti hastalığım nasıl başardım bilmiyorum tüm boğazımı iltihapla doldurmuşum, dün uyanınca sol gözümden akıyordu iltihap en sonunda. Durum böyle olunca başladık antibiyotiğe ancak kendime gelebildim buraları okuyabildim. Kalan son haftalarımızı sağlıkla geçiririz umarım.
çok geçmiş olsun ya nasıl iltihapmış o gözünden akmış 😯
bazı durumlarda antibiyotikten başka çözüm olmuyor. keşke zamanında verseydi de bu kadar eziyet çekmeseydin ya.
merak etme bebişler çok korunaklı karnımızda onlara bişey olmaz ☺️

Günaydın kızlar ❤️
dün akşamdan beri şu yalancı kasılmaları o kadar çok yaşadımki gece uykumdan uyandırdı beni sürekli. karnın hep taş gibiydi. sürekli kasılmayla uyanıp durdum. şimdi daha iyi ama bugün nstde sancı çıkarsa şaşırmayacağım.

çıksa da gerçi yalancı sancıdır. düzenli değildi ve sadece karnım kasıldı.

sabah da kalktım tuvalete gittim afedersiniz ishal olmuşum. halbuki daha dün kabızlıktan şikayet ediyordum.
ishal de bir doğum başlangıcı belirtisidir, kızımı doğurmadan bir gece önce de olmuştum. bi tırsmadım değil 😀
bakalım bugün görücez ama sanmıyorum, artık vücut bu yalancı kasılmalarla kendini doğuma iyice hazırlamaya başladı sanırım.

Günaydın kızlar ❤
dün akşamdan beri şu yalancı kasılmaları o kadar çok yaşadımki gece uykumdan uyandırdı beni sürekli. karnın hep taş gibiydi. sürekli kasılmayla uyanıp durdum. şimdi daha iyi ama bugün nstde sancı çıkarsa şaşırmayacağım.

sabah da kalktım tuvalete gittim afedersiniz ishal olmuşum. halbuki daha dün kabızlıktan şikayet ediyordum.
ishal de bir doğum başlangıcı belirtisidir, kızımı doğurmadan bir gece önce de olmuştum. bi tırsmadım değil 😀
bakalım bugün görücez ama sanmıyorum, artık vücut bu yalancı kasılmalarla kendini doğuma iyice hazırlamaya başladı sanırım.
Günaydın . Bu yalancı kasılmalar bir gün gerçek olacak 🤣 sende kendi iyimserliğimi gördüm 🤩

Günaydın . Bu yalancı kasılmalar bir gün gerçek olacak 🤣 sende kendi iyimserliğimi gördüm 🤩
aman yok lütfen en azından bir 10 gün daha gerçek olmasın 😂
yalancı kasılma olduğunu anladım çünkü sırtımda belimde ağrı olmadı, sadece karnım kasıldı ve düzensizdi.

Sağıyorum ama damla damla geliyo gelmeyincede sinirleniyo kızım emdikçe off 🤦🏻‍♀️
Uyanmıyoda mama veriyolar bende aldım bende veriyorum sarılık olmaması için
Şu damae yolu kadar iğrenç bişey yok sezaryandan değil hundan sövmediğim insan kalmadı sinirimi çevremdekilerden çıkardımmyani onderece
Stres yapma öncelikle sütün gelecek hemde istemediğin kadar. Bu konuyu takıntı haline getirme. Ben ilk doğumda emzirmeyi hiç düşünmemiştim. Odaya çıktım ablam hadi emzirme zamanı deyince buda vardı değil mi dedim. Oğlum çok güzel emdi kız direniyor. Seninki emmek istiyor ne güzel. Damar yolunun yerini değiştirtebilirsin. El üzeri kol üzeri çok acıyor. Ben normal kan alınan yere taktırdım varlığını bile unutmuştum.

Stres yapma öncelikle sütün gelecek hemde istemediğin kadar. Bu konuyu takıntı haline getirme. Ben ilk doğumda emzirmeyi hiç düşünmemiştim. Odaya çıktım ablam hadi emzirme zamanı deyince buda vardı değil mi dedim. Oğlum çok güzel emdi kız direniyor. Seninki emmek istiyor ne güzel. Damar yolunun yerini değiştirtebilirsin. El üzeri kol üzeri çok acıyor. Ben normal kan alınan yere taktırdım varlığını bile unutmuştum.
Bende oglumda koluma taktirmisdim ve oncesinde delmedikleri yer kalmamisdi en son hemsireyi kovmustu ablam🤣🤣 beceremiosaniz yapmayin bu isi diye cirkeflik yapmisdi ki kolum gercekden kotuydu en son dogumhaneden bir ebe geldi ve delinen yerden bir daha takti ama acitmamisdi o saolsun bunda neler gelir basima bilmiom 🙄 bu sefer diger ablam kalcak basimda ve o cok sessiz😐 artik cirkefligi ben yaparm🤣🤣

Kızlar aranızda kilo alımı duran var mı? 10 gündür aynı kilodayım hatta 500 gr az çıktım bugün. son haftalarda kilo alımı duruyordu sanırım. ay bu aralar çok doğum belirtilerim var doğurcak mıyım ne 😂
Dur senden önce listeye girenler var önce pazartesi morkoltuk morkoltuk sonra sırada YEKTA61 YEKTA61 😀 sonra acaba kim var💃💃💃

Günaydın kızlar ❤

Evet bende yasiyorum oglumda hic yalanci kasilma yasamamisdim onceki gun adet agrisiyla beraber bel agrisi ceksim 4 5 saat allah dedim yani bide ayni anda ishaldim dedim yandim geliyor esime diyorum ben gezmeye gidecem yarin bugun olmaz diorum😂😂 neyseki uyumusum ve gecmisdi agri

Kızlar aranızda kilo alımı duran var mı? 10 gündür aynı kilodayım hatta 500 gr az çıktım bugün. son haftalarda kilo alımı duruyordu sanırım. ay bu aralar çok doğum belirtilerim var doğurcak mıyım ne 😂
Tartiyi gozumun goresi yookk🙄en son 80 dayanmisdm

Gelir inşallah stres yapma canm , Damar yolundan normalde nefret ediyorum zaten bi de doğumda hiç düşünemiyorum. Ama bebişin ismine ve isimli setine bayıldımmm , allah güzel hayırlı yazılar versin inşallah :) Sağlıkla büyüsün arya bebek :)
BEn o damar yoluna çıldırdım rahim toparlayıcı serum taktılar dün açtıkları damar yolu almadı 3 kez yer değiştirdi ve saatler sürdü şuan baş parmağımın üzerinde ve bebegimi tutamıyorum canım yanıyo ağrılarım azaldı ama o damwr yolu yokmu çıkana kadarda çıkarmıyolarmış bide söküp atasım var 😂😂 doğumdan daha çok yordu beni
Teşekkür ederim canım amin inşallah ☺️

Canım öncelikle gözün aydın kavuşmuşsun sağlıcakla🥰 mama olarak ne veriyorsun? Sütün gelişini arttırmak için mamayı eds yöntemiyle verdiren hemşireler varmış sende dene istersen.
Teşekkür ederimm 🥰 Şırıngayla verdiler hemşireler canım hip aldırdım ama eds ne bilmiyorum en son biraz sütüm sulanmış geldi kandırmacalı yaptık ağzına akıttık biraz çeksin diye öyle yabi

Dur senden önce listeye girenler var önce pazartesi morkoltuk morkoltuk sonra sırada YEKTA61 YEKTA61 😀 sonra acaba kim var💃💃💃
yok yok kimsenin sırasını almaya niyetim yok zaten daha dursun bebişim vakti gelmedi 😀
Evet bende yasiyorum oglumda hic yalanci kasilma yasamamisdim onceki gun adet agrisiyla beraber bel agrisi ceksim 4 5 saat allah dedim yani bide ayni anda ishaldim dedim yandim geliyor esime diyorum ben gezmeye gidecem yarin bugun olmaz diorum😂😂 neyseki uyumusum ve gecmisdi agri
evet sanırım ikincide daha çok hissediliyo bu kasılmalar.
aman uslu dursunlar biraz daha lütfen 🙈
Tartiyi gozumun goresi yookk🙄en son 80 dayanmisdm
bende tartıya çıkmak alışkanlık ya psikopat gibi her sabah çıkıyorum 🙈

Ben dr un verdigi ilaclar yuzunden sistim odem tuttum o yuzden tartiya cikinca 2 3 kg fazla cikiyorum kizlar bu aralar kendimde degilim cok sinirliyim :( aglamak istiyorum hep 😪 davul gibi oldum dun dr umu aradim anlattim durumu ilaci kes o zaman kontrole gelince konusuruz yine dedi
Su ayagimin haline bakar misiniz yasli babanne ayagi gibi oldum bacaklarimda sis bu dunku haliydi bugun biraz daha inmis gerci

Eklentiler

• P_20200116_134456.webp
    P_20200116_134456.webp
    74,7 KB · Görüntüleme: 63
Ben dr un verdigi ilaclar yuzunden sistim odem tuttum o yuzden tartiya cikinca 2 3 kg fazla cikiyorum kizlar bu aralar kendimde degilim cok sinirliyim :( aglamak istiyorum hep 😪 davul gibi oldum dun dr umu aradim anlattim durumu ilaci kes o zaman kontrole gelince konusuruz yine dedi
Su ayagimin haline bakar misiniz yasli babanne ayagi gibi oldum bacaklarimda sis bu dunku haliydi bugun biraz daha inmis gerci
Bi an kendi ayağım sandım. Aynı böyle görünüyor .36 giyen ben 40 numara bot aldım. Rahatladım 👍🏼

Teşekkürler canım, bende katılıyorum. Zaten antibiyotik bağımlısı değilim olabildiğince kullanmamaya çalışıyorum ama doktorların öngörebilmesi lazım durumu birazda, 2 haftadır süründüm hastalıktan. Bebeğimi etkilememiştir umarım en çok buna üzülüyorum :KK43:
4. Ayımdan sora antibiyotik kullandım 31. Haftamda tekrar antibiyotik kullandım yılbaşı zamanı inflenza hapı kullandım 31. Haftamdan beridir ekstra başka ilaçlar da kullandım en çok benim bebeğim zarar görürdğ çok şükür bu zamana kadar geldik. İdrar yolu enfeksiyonu yüzünden 27. Haftamdan beridir çekiyorum ta ozmn antibiyotik verseydi eski doktorum bu kadar sıkıntılar yaşamayacaktım.
çok güzel haberler bunlar canım :)
öyle böyle derken normal zamanını dolduracaksın nerdeyse bak. son hafta yorma bari kendini, güzelce dinlen doğuma hazırlan :)

hayırlı olsun, haftası güzel kilosu güzel inşallah çok kısa kalır ve kavuşursun bebeğine 🙏

çok geçmiş olsun ya nasıl iltihapmış o gözünden akmış 😯
bazı durumlarda antibiyotikten başka çözüm olmuyor. keşke zamanında verseydi de bu kadar eziyet çekmeseydin ya.
merak etme bebişler çok korunaklı karnımızda onlara bişey olmaz ☺
Çok şükür cnm inşaAllah doktorumun dediği gibidirde sorunsuz
Canım benim 6. Aydan beri kilo alımım durdu 5-6 arası çok kilo almıştım 6 dan beri yarımla 1 arası oynadı odasürekli ye yat yapmama rağmen toplam 9,5 -10 kilo aldım
Kız bana belli olmaz baksana doktor doğurcan doğurcan diye diye tee bu zamana geldim😂 benim doğurmam beklenirken kimler kimler doğurdu 😂

Ben dr un verdigi ilaclar yuzunden sistim odem tuttum o yuzden tartiya cikinca 2 3 kg fazla cikiyorum kizlar bu aralar kendimde degilim cok sinirliyim :KK43: aglamak istiyorum hep 😪 davul gibi oldum dun dr umu aradim anlattim durumu ilaci kes o zaman kontrole gelince konusuruz yine dedi
Oyy kuzum cok ödem olmuş evet.
Ama normaldir ilaçlar iğne serum🥴🥴
Bol bol su içmeye çalış belki iyi gelir😢

Back
X