• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

bende de aynen öyle oluyor canım sanki bebek bi tarafa kendini yaslıyor elleyince de acayip sert hissediyorum bende bebek olduğunu düşünüyorum :KK70: öksürük çok kötü olmuştur zaten göbekle nefes almak zor bide üstüne öksürük Allah yardımcın olsun valla bol bol ılık su iç belki yumuşatır boğazını ılık su malum bitki çayı da çok içilmiyo
Ya zaten bebegin tekmeleri karnimi ağrıtıyor bide öksürünce daha cok karin ağrısı oluyor. :işsiz:Doktora soyledim ama kaslarin yırtıldığı icin agri oluyor dedi.:olamaz: Bitki caylarida pek ise yaramiyor sadece o anlık rahatlatiyor ama geçirmiyor.:hasta: Bu arada dogum tarihlerimiz ayni görünüyor bakalim kim daha önce dogum yapacak :sampiyon::anne:

Bu kasılma nasil bişey :KK33: sanki bende hic kasilma olmuyor yada oluyor ben anlamiyorum. Bazen bebis sanki tek bir tarafa toplanip orayi sisiriyor gibi ama bence bebek yapiyor bunu :KK73:ayrica cok kötü öksürüyorum ve doktor ilac vermedi son haftalar oldugu icin. Gece hic uyutmuyor beni :mad:

Bende 2 haftadır çekiyorum öksürüğü, akıntı varsa hiçbir şekilde geçmiyor zaten :( ama en iyi ıhlamur bir de doktorun yazdığı doğal içeriği olan imumax boğaz spreyi var ballı bir süre rahatlatıyor öksürüğü kesiyor. Uyumadan önce bu komboyu yaparsam 2-3 saat öksürmeden uyuyabiliyorum 😄

Satlarımız yakın sanırım. Ben de nedense 20 şubata odakladım kendimi :KK70: kıyafetlerini yıkadım kv ütüledi ama evimiz bitmek üzere taşınmayı bekliyoruz. O yüzden hurçların içinde duruyor :KK70:
Bende kurusun hemen ütüye başlıcam ama bizim de oda setimiz gelmedi henüz 2 3 haftası var valize koyacak olduklarımı ütülerim diğerlerini odası gelince ütüleyip yerleştiririm direk 🥰

Kızlar bende geldim doktordan anca yazıyorum.
nst de sancı yoktu 15 lerde falandı.
Tekme attıkça 25 oluyodu🤣🤣
Suyu iyi 3 kg olmuş sıpam😍
Plesentadaki yaşlanmayı söyledim zaten şuan böyle olmalı dedi ve yaşlanmayla beraber başka bulgular olmadıgı için sorun olmaz dedi suyu azalsa vs o zaman sıkıntı dedi.
Doğumu konuştuk normal istediğimi söyledim. Haftaya cuma 2 de ramdevum var çatı muyenesi yapıcak o gün😀 artık heran herşey olabilir sabah gece demeden normal gidişatın dışında birşey olursa beni arıyosun dedi çok şükür herşey yolunda yani🙏

nstdeyim, sancılar hep 40-50 arası. bi kere hapşurdum 60 oldu 😂
sanırım yalancı kasılmalar bunlar dünden beri oldu bayağı. bakalım doktor ne dicek.
Canım bitti mi nst ne dedi doktorun?

Bende 2 haftadır çekiyorum öksürüğü, akıntı varsa hiçbir şekilde geçmiyor zaten :KK43: ama en iyi ıhlamur bir de doktorun yazdığı doğal içeriği olan imumax boğaz spreyi var ballı bir süre rahatlatıyor öksürüğü kesiyor. Uyumadan önce bu komboyu yaparsam 2-3 saat öksürmeden uyuyabiliyorum 😄
Biz böyle öksürerek nasil dogum yapacağız 😟 bi sekilde gecmesi lazim yoksa doğru düzgün nefes bile alamiyor insan.

Kızlar ben bugün kontrole gidemedim Yarın acile gitsem nst ye bide ultrasona girebilir miyim :KK64:

bekliyorum işte hala :KK43:
bu şehre özel hastaneler yetmiyor artık o kadar kalabalık olduki.
Kurban bayramı zamanı trabzondaydım bayram sorasına hastaneye gitmek şstedim ozmn ilk enfeksiyonum olmuştu ağrı yapıyordu hastaneler de sıra bulamadık sinopta muayane olmuştum😀

Kızlar aranızda kilo alımı duran var mı? 10 gündür aynı kilodayım hatta 500 gr az çıktım bugün. son haftalarda kilo alımı duruyordu sanırım. ay bu aralar çok doğum belirtilerim var doğurcak mıyım ne 😂
Kactan sonra durdu ya bende isterim benim ki kosturuyor iki haftada iki kg almisim hergun 10bin adima ragmen

Back
X