Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya zaten bebegin tekmeleri karnimi ağrıtıyor bide öksürünce daha cok karin ağrısı oluyor.bende de aynen öyle oluyor canım sanki bebek bi tarafa kendini yaslıyor elleyince de acayip sert hissediyorum bende bebek olduğunu düşünüyorumöksürük çok kötü olmuştur zaten göbekle nefes almak zor bide üstüne öksürük Allah yardımcın olsun valla bol bol ılık su iç belki yumuşatır boğazını ılık su malum bitki çayı da çok içilmiyo
Doktora soyledim ama kaslarin yırtıldığı icin agri oluyor dedi.
Bitki caylarida pek ise yaramiyor sadece o anlık rahatlatiyor ama geçirmiyor.
Bu arada dogum tarihlerimiz ayni görünüyor bakalim kim daha önce dogum yapacak 

Bu kasılma nasil bişeysanki bende hic kasilma olmuyor yada oluyor ben anlamiyorum. Bazen bebis sanki tek bir tarafa toplanip orayi sisiriyor gibi ama bence bebek yapiyor bunu
ayrica cok kötü öksürüyorum ve doktor ilac vermedi son haftalar oldugu icin. Gece hic uyutmuyor beni
![]()
Bende kurusun hemen ütüye başlıcam ama bizim de oda setimiz gelmedi henüz 2 3 haftası var valize koyacak olduklarımı ütülerim diğerlerini odası gelince ütüleyip yerleştiririm direkSatlarımız yakın sanırım. Ben de nedense 20 şubata odakladım kendimikıyafetlerini yıkadım kv ütüledi ama evimiz bitmek üzere taşınmayı bekliyoruz. O yüzden hurçların içinde duruyor
![]()
Canım bitti mi nst ne dedi doktorun?nstdeyim, sancılar hep 40-50 arası. bi kere hapşurdum 60 oldu
sanırım yalancı kasılmalar bunlar dünden beri oldu bayağı. bakalım doktor ne dicek.
şimdi de hala muayene sırası bekliyorum, nst bitti. ya bugün her yer kalabalık sanki benim inadıma. ay içim sıkıldı birden inşallah bir sorun yoktur.Canım bitti mi nst ne dedi doktorun?
Biz böyle öksürerek nasil dogum yapacağızBende 2 haftadır çekiyorum öksürüğü, akıntı varsa hiçbir şekilde geçmiyor zatenama en iyi ıhlamur bir de doktorun yazdığı doğal içeriği olan imumax boğaz spreyi var ballı bir süre rahatlatıyor öksürüğü kesiyor. Uyumadan önce bu komboyu yaparsam 2-3 saat öksürmeden uyuyabiliyorum
![]()
Kurban bayramı zamanı trabzondaydım bayram sorasına hastaneye gitmek şstedim ozmn ilk enfeksiyonum olmuştu ağrı yapıyordu hastaneler de sıra bulamadık sinopta muayane olmuştumbekliyorum işte hala
bu şehre özel hastaneler yetmiyor artık o kadar kalabalık olduki.
cekeriz napakÖyle bir dünya yokmuş![]()
Ayy hadi hayirlisi olsun canim insallah saglikla kucagina alirsinSuyum azalmış kızlar salı gününe gün aldık inşallah
güzeldi canım sorun yok şüküryeb4 nasil gecti muayene cnm
Canm sağ salim kavuşun inşalah hayırlısı olsun hakkınızdaSuyum azalmış kızlar salı gününe gün aldık inşallah
Hayırlı olsun canımSuyum azalmış kızlar salı gününe gün aldık inşallah
Evet 3 gün erken olacak sadeceHayırlı olsun canımzaten o hafta doğum tarihi almıştın demi eşin iyileşti mi peki
Kactan sonra durdu ya bende isterim benim ki kosturuyor iki haftada iki kg almisim hergun 10bin adima ragmenKızlar aranızda kilo alımı duran var mı? 10 gündür aynı kilodayım hatta 500 gr az çıktım bugün. son haftalarda kilo alımı duruyordu sanırım. ay bu aralar çok doğum belirtilerim var doğurcak mıyım ne![]()