- Emoji Skoru
- 32.162
- Puanlar
- 548
Neden acabaKactan sonra durdu ya bende isterim benim ki kosturuyor iki haftada iki kg almisim hergun 10bin adima ragmen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden acabaKactan sonra durdu ya bende isterim benim ki kosturuyor iki haftada iki kg almisim hergun 10bin adima ragmen

İyi çok değişmemiş sevindim senin adına, her şey yolunda gitsin inşallahEvet 3 gün erken olacak sadece
Ödemden falan olabilir mi acaba, suya tuza dikkat ediyor musunKactan sonra durdu ya bende isterim benim ki kosturuyor iki haftada iki kg almisim hergun 10bin adima ragmen
Ödemden falan olabilir mi acaba, suya tuza dikkat ediyor musun
Ee suçlu bulundu o zamanKirmizi pabuc tamam ben itiraf ediyorum her spordan sonra cips cikolata yapiyorum. Kalori hesabi yaparsak 300 kalori verip ardindan 700 kalori aliyorum :/
odemim yok eminim canm cok su iciyom Allahtan dun 82 idim su icerek 84 ciktimsabah 82 ile uyandim gece hic uyuyamadim isteee 6-7 kere gittim tuvaletep
Kimisi 38.haftada yapıyormuş, bu gidişinde yapacaktır belki, bende öyle bir his yok ama bilemedim neden olur, rahatsız edici gibi sankiKızlar bazen alttan hava alıyor gibi hissediyorum sizde de öyle bir his var mı doktor çatı muayenesi yapmadı hiç normal mi 38 e girdim
Haftaya gel dedi bide acil durum olursa gel dedi![]()
Gene de cok hizli bence ben haftada yarima raziydimEe suçlu bulundu o zaman![]()
Zararlı şeyler yememeye çalış bence, biliyorum canın çok istiyordur ama ben çok dikkat etmeme rağmen şuanda alıyorum, son aylar bebekte aldığı için kilo alınıyor, o yüzden senin haftalarda dikkatli olmak lazım azıcık daha sanki, en azından sporun boşa gitmesinGene de cok hizli bence ben haftada yarima raziydim![]()
Biz böyle öksürerek nasil dogum yapacağızbi sekilde gecmesi lazim yoksa doğru düzgün nefes bile alamiyor insan.
Hadi yaa. Son haftalarda durmuyor muZararlı şeyler yememeye çalış bence, biliyorum canın çok istiyordur ama ben çok dikkat etmeme rağmen şuanda alıyorum, son aylar bebekte aldığı için kilo alınıyor, o yüzden senin haftalarda dikkatli olmak lazım azıcık daha sanki, en azından sporun boşa gitmesin
Suyum azalmış kızlar salı gününe gün aldık inşallah
Benim daha durmadı doğunca duracak herhaldeHadi yaa. Son haftalarda durmuyor mubende 36 dan sonra almam diye seviniyordum. Evet dikkat etcem bosa gidiyor sporun da artik zor yuruyorum da kemiklerim agriyot. Sanirim brakcam sporu
![]()
Cips bari yeme ya cips nedir. Hamile değilken bile yeme bence. Bi süre yeme,alışınca bi daha aklına gelmez. Ben aylar oldu kahve içmiyorum tadını unuttum gibi oldu aklıma gelmiyo.Hadi yaa. Son haftalarda durmuyor mubende 36 dan sonra almam diye seviniyordum. Evet dikkat etcem bosa gidiyor sporun da artik zor yuruyorum da kemiklerim agriyot. Sanirim brakcam sporu
![]()
Sagol kuzum hemde ne odem valla bitirdi beni davul gibiyimZeyf kankim ya cok uzuldum senin icin insallah toparlar hemen vucudun ayagndan belli deli gibi odem var. bende catlamayim diye icten nemlendirmeue karar verdim kendimi gunde 4 litre su iciyorum siselerimi sayip. Hic gitmiyorsam 20 kere wc giidyomdur.
Trabzonda o canimyeb4 sen izmirde miydin oyle hatirliyorm hangi hastaneye gidiyordun