• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Ödemden falan olabilir mi acaba, suya tuza dikkat ediyor musun
Kirmizi pabuc Kirmizi pabuc tamam ben itiraf ediyorum her spordan sonra cips cikolata yapiyorum. Kalori hesabi yaparsak 300 kalori verip ardindan 700 kalori aliyorum :/

odemim yok eminim canm cok su iciyom Allahtan dun 82 idim su icerek 84 ciktim 😂 sabah 82 ile uyandim gece hic uyuyamadim isteee 6-7 kere gittim tuvaletep

Kızlar bazen alttan hava alıyor gibi hissediyorum sizde de öyle bir his var mı doktor çatı muayenesi yapmadı hiç normal mi 38 e girdim 🤔
Haftaya gel dedi bide acil durum olursa gel dedi 🤔

Kirmizi pabuc Kirmizi pabuc tamam ben itiraf ediyorum her spordan sonra cips cikolata yapiyorum. Kalori hesabi yaparsak 300 kalori verip ardindan 700 kalori aliyorum :/

odemim yok eminim canm cok su iciyom Allahtan dun 82 idim su icerek 84 ciktim 😂 sabah 82 ile uyandim gece hic uyuyamadim isteee 6-7 kere gittim tuvaletep
Ee suçlu bulundu o zaman 😂

Bugun itibari ile agrilarim basladi kizlar hosgeldim heralde ogrencilerimin karne almasini bekliyormusum sanki 3. Trimesterim bugun basladi gibi yattim kalkamiuom. Hastane cantam tamam sayilir eminim cok eksik vardir ama ciplak kalmicaz kizimla en azindan. Sigmadi kabinboya hicbsey. Keske almasaydim orta boy ve buyik boy zaten vardi. Aldim diye kullancam

Kızlar bazen alttan hava alıyor gibi hissediyorum sizde de öyle bir his var mı doktor çatı muayenesi yapmadı hiç normal mi 38 e girdim 🤔
Haftaya gel dedi bide acil durum olursa gel dedi 🤔
Kimisi 38.haftada yapıyormuş, bu gidişinde yapacaktır belki, bende öyle bir his yok ama bilemedim neden olur, rahatsız edici gibi sanki

Gene de cok hizli bence ben haftada yarima raziydim 🤓
Zararlı şeyler yememeye çalış bence, biliyorum canın çok istiyordur ama ben çok dikkat etmeme rağmen şuanda alıyorum, son aylar bebekte aldığı için kilo alınıyor, o yüzden senin haftalarda dikkatli olmak lazım azıcık daha sanki, en azından sporun boşa gitmesin

Zeyf Zeyf kankim ya cok uzuldum senin icin insallah toparlar hemen vucudun ayagndan belli deli gibi odem var. bende catlamayim diye icten nemlendirmeue karar verdim kendimi gunde 4 litre su iciyorum siselerimi sayip. Hic gitmiyorsam 20 kere wc giidyomdur.

Biz böyle öksürerek nasil dogum yapacağız 😟 bi sekilde gecmesi lazim yoksa doğru düzgün nefes bile alamiyor insan.

Doğum anında şuanki şiddetimde öksürsem ıkınmaya gerek kalmaz zaten :KK70:eşime diyorum zaten bu kadar öksürüğe rağmen doğurmadıysam bravo bana.

Zararlı şeyler yememeye çalış bence, biliyorum canın çok istiyordur ama ben çok dikkat etmeme rağmen şuanda alıyorum, son aylar bebekte aldığı için kilo alınıyor, o yüzden senin haftalarda dikkatli olmak lazım azıcık daha sanki, en azından sporun boşa gitmesin
Hadi yaa. Son haftalarda durmuyor mu 🥱 bende 36 dan sonra almam diye seviniyordum. Evet dikkat etcem bosa gidiyor sporun da artik zor yuruyorum da kemiklerim agriyot. Sanirim brakcam sporu 😔

yeb4 yeb4 sen izmirde miydin oyle hatirliyorm hangi hastaneye gidiyordun

Hadi yaa. Son haftalarda durmuyor mu 🥱 bende 36 dan sonra almam diye seviniyordum. Evet dikkat etcem bosa gidiyor sporun da artik zor yuruyorum da kemiklerim agriyot. Sanirim brakcam sporu 😔
Benim daha durmadı doğunca duracak herhalde 😂 çok aşırı almıyorum ama 500 grama denk geliyordur haftada

Cips bari yeme ya cips nedir. Hamile değilken bile yeme bence. Bi süre yeme,alışınca bi daha aklına gelmez. Ben aylar oldu kahve içmiyorum tadını unuttum gibi oldu aklıma gelmiyo.
Emzirirken daha çok yasaklı yiyecek-içecek olacak hazırlan :)

Iyi akşamlar kızlar. Yavaştan bavul hazırlıyorum. Hemşireye ilk verilecek kıyafetleri nasıl koymak lazım. Kimisi kirlenecek kötü bir takım koy dedi de. Bense tam takım aldigim 10 lu hastane çıkışını koymak istiyordum. Battaniyesi falan bir örnek olsun güzel olsun diye. Çok kararsiz kaldım. Napsam ki ??

Zeyf Zeyf kankim ya cok uzuldum senin icin insallah toparlar hemen vucudun ayagndan belli deli gibi odem var. bende catlamayim diye icten nemlendirmeue karar verdim kendimi gunde 4 litre su iciyorum siselerimi sayip. Hic gitmiyorsam 20 kere wc giidyomdur.
Sagol kuzum hemde ne odem valla bitirdi beni davul gibiyim 🥴

Back
X