• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Bizde iyiyiz canım kontrol vardı ikimizinde. Sarılık olmasından korktuk neyseki olmamış. Bizde kilo verdik 2.600 oldu şimdi eski kilosunda 2.720 olmuş. Çocuk Doktoru dirençli bir kız dedi giydirirken tekmeliyor eliyle yakalıyor bizi. 15 gün sonra tekrar gideceğiz. Benimde muayenem iyi geçti ultrason ile baktı. Kremler önerdi iz kalmaması için bir ay sonrası için çağırdı. Kadın doğumcum kızımı çok sevdi cicili elbiseler giydirdim süsledim prensesimi 🥰 göğüs çok dolu olunca tutamıyor memeyi . Biraz sağınca tutuyor emiyor. Sütlerimi saklamaya başladım. Bizde durumlar böyle. Eve çıkınca çok rahatlayacaksın duş alınca daha hafiflersin. Göğsünde süt bırakma sonra tıkanıyor tecrübe ile sabit hala oğlumdan kalan tıkanık yerler var.
Ohh maşallah canım herşeyin güzel görünüyo 😌
Bende iyiyim aslında hiç düşündüğüm gibi olmadı ama bugün baş ve boyun ağrım var o beni mahfetti sağıyorum şırıngayla veriyorum bende bugün sertleşti sürüm var ama emmiyo boşa gidiyo moralim bozuluyo ama ğoşet almam şart kolaya kaçıyo sezeryan yerm ağrımıyo başım ağrıyo ne sinir bişey 😂 bizimfe pazartesi kontrol var bakalım sarılık olmaz sanırım benimde ama bellide olmaz, küçücük benim kız uyuyan güzel uyandıramıyoruz
tam giremiyorum umarım herkez iyidirşu baş ağrımı geçsin gelicem özledim resmen selamlar herkeze 🥰😘

Çok sevindim cnm inşallah ponçiğin dahada alır kilo . Sen hangi pompayı aldın cnm?

Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin. Bende ölçümlere güvenmiyorum hepsi farklı ölçüyo
İnşallah canımm 🙏🏾 Lasiloh compack olan canım

Kızlar doğuranlar olunca topic sessizleşti sanki😀😀
Noluyo size böyle😀
Ben elimden geldiğince giriyorum okuyorum yazıyorum ama yarından sonra fazla giremeyebilirim. Küçük bebek daha bir sorumluluk. Oğlumda kız için baya tehlike arz ediyor. Ablam yarın gidiyor. Benim elim ayağım oldu gece uyanamıyorum hep o kalkıyordu şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Altını üstünü hep o değiştirdi. Eşim perşembe iş başı yapacak. Annem ben Deniz ve defne baş başayız . Kız emdiğini kusuyor beni sürekli korkutuyor . Oğlum çok rahatmış emer uyurdu bu kız uykusunun içinde kusuyor. Düzene giremedik henüz . Gözünüz korkmasın tek çocuğa bakmak çok daha kolay.

Ben elimden geldiğince giriyorum okuyorum yazıyorum ama yarından sonra fazla giremeyebilirim. Küçük bebek daha bir sorumluluk. Oğlumda kız için baya tehlike arz ediyor. Ablam yarın gidiyor. Benim elim ayağım oldu gece uyanamıyorum hep o kalkıyordu şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Altını üstünü hep o değiştirdi. Eşim perşembe iş başı yapacak. Annem ben Deniz ve defne baş başayız . Kız emdiğini kusuyor beni sürekli korkutuyor . Oğlum çok rahatmış emer uyurdu bu kız uykusunun içinde kusuyor. Düzene giremedik henüz . Gözünüz korkmasın tek çocuğa bakmak çok daha kolay.
reflü yatağın var mı canım?
bazı arkadaşlar çok işe yaradığını söylemişti.

allah yardımcın olsun canım ya evet bizden daha zor işiniz bizim tek olacak en azından sizin iki cocuk 🥴 inşallah biran önce bi düzen oturtursunuz

Dünden beri adet sancısı yaşıyorum bende ara ara, hiç bu kadar sık olmamıştı. Kasılma eşlik etmiyor diye rahata vurdum bakalım kendimi bekliyorum :) bebek kanala yerleşmiş ama çok sakin hiç çıkası yokmuş gibi 🙃
Kanala girdiğini usg demi söyledi canım 🙄 ben bu hafta yardırcam egzersiz yürüyüş olayında 😀

Benimde bu akşam baya kasılmam var doğum kadar değil ama rahatsız ediyor:s

Annem gelince bizim evdede temizlik vardı bugün 😀 halılarımı yıkamaya verdik koltuk yüzlerimi makineye attık yrnda koltukları yıkamaya gelecekler

Kızlar 40-50 arası sancı sayılır mı ya? dün hep o aralardaydı nstde ama doktorum bir sıkıntı yok dedi. demekki düzenli olmayınca sorun olmuyor.
ama bende anlıyorum artık kasılmalar sıklaştı. rahim kendini doğuma hazırlıyor.

bir hafta sonra gel demişti, muayeneden çıkar çıkmaz randevu almaya çalıştım haftaya cumaya, ama yoktu. pzt vardı, o gün de bir gün yüzünden yine ücret ödeyeceğim. az para da değilki mübarek. sanırım cuma kafama göre giderim, bir bahane bulup asistanına söylersem direkt alır beni. tabii o zamana kadar doğurmazsam 😂

Kızlar 40-50 arası sancı sayılır mı ya? dün hep o aralardaydı nstde ama doktorum bir sıkıntı yok dedi. demekki düzenli olmayınca sorun olmuyor.

bir hafta sonra gel demişti, muayeneden çıkar çıkmaz randevu almaya çalıştım haftaya cumaya, ama yoktu. pzt vardı, o gün de bir gün yüzünden yine ücret ödeyeceğim. az para da değilki mübarek. sanırım cuma kafama göre giderim, bir bahane bulup asistanına söylersem direkt alır beni. tabii o zamana kadar doğurmazsam 😂

Benimde sancılar 40-50 arasındaydı cnm .Bencede cuma git sen

Sayiliyo canim ama dr un onemsemediyse buyuk ihtimal duzenli olmadigi icindir sen yine de cuma gidebiliyosan gitmeye calis

Kızlar aventin elektrikli göğüs pompası almıştım sizlerin tavsiyesi üzerine , bugün kullanmaya başladım kısa sürede sağıyor. Memnun kaldım. Lansinoh manuel vardı ondan da memnundum ama elim yoruluyordu. Hatta eşim bunun ikilisi varmış niye onu almadık dedi. Düşününce olabilirmiş. Sütü saklamak için lansinoh poşet aldım oda iyiymiş saat tarih herşeyi yazıyorsun.

Benimde bu akşam baya kasılmam var doğum kadar değil ama rahatsız ediyor:s

Annem gelince bizim evdede temizlik vardı bugün 😀 halılarımı yıkamaya verdik koltuk yüzlerimi makineye attık yrnda koltukları yıkamaya gelecekler
Oh ne güzel temizlik 😀
Benimde verilcek halılarım var temizliğe yakın vericem misler gibi olsun evimiz sonrada oğluşumuz gelsin sağlıkla inşallah😍

Back
X