- Emoji Skoru
- 6.549
- Puanlar
- 158
Ohh maşallah canım herşeyin güzel görünüyoBizde iyiyiz canım kontrol vardı ikimizinde. Sarılık olmasından korktuk neyseki olmamış. Bizde kilo verdik 2.600 oldu şimdi eski kilosunda 2.720 olmuş. Çocuk Doktoru dirençli bir kız dedi giydirirken tekmeliyor eliyle yakalıyor bizi. 15 gün sonra tekrar gideceğiz. Benimde muayenem iyi geçti ultrason ile baktı. Kremler önerdi iz kalmaması için bir ay sonrası için çağırdı. Kadın doğumcum kızımı çok sevdi cicili elbiseler giydirdim süsledim prensesimigöğüs çok dolu olunca tutamıyor memeyi . Biraz sağınca tutuyor emiyor. Sütlerimi saklamaya başladım. Bizde durumlar böyle. Eve çıkınca çok rahatlayacaksın duş alınca daha hafiflersin. Göğsünde süt bırakma sonra tıkanıyor tecrübe ile sabit hala oğlumdan kalan tıkanık yerler var.
Bende iyiyim aslında hiç düşündüğüm gibi olmadı ama bugün baş ve boyun ağrım var o beni mahfetti sağıyorum şırıngayla veriyorum bende bugün sertleşti sürüm var ama emmiyo boşa gidiyo moralim bozuluyo ama ğoşet almam şart kolaya kaçıyo sezeryan yerm ağrımıyo başım ağrıyo ne sinir bişey
tam giremiyorum umarım herkez iyidirşu baş ağrımı geçsin gelicem özledim resmen selamlar herkeze