• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kızlar benimde aklıma takılan birşey var.daha doğrusu bugün takıldı 😯 ilk bebeğim olacak nasipse. İlk tecrübe. Benim göğsümün hiç ucu yok . Bu bebe nasıl tutacak ya . Bende her anne gbi biberon yada mama ile beslenmesini istemiyorum tabi ki . Doğumdan sonra emdikçe mi çıkıyor bu uç. Nasıl olacak?
Eczanelerde silikon gogus uclari satiliyo canim onlardan al hastane cantanda bulunsun

Dikişin bittiği yer mi orası. Benimde dikişin bittiği yere düğüm atılmış orası daha çok sızlıyor. Ablama sordum. Orda sıcaklık Ateş hissediyor musun dedi. Hayır dedim oda bişey yoktur o zaman dedi.
Evet orası. Doktoruma gösterdim orda düğümler var dedi. İlk zamanlar olması normalmiş. İleride olursa fıtıklaşma olabiliyomuş

Kızlar bişey sorcam size dün annem geldi memleketten gelmeden öce lcw dan bebişe bişeyler almışlar ama faturasını almamış ya da babam alıp atmış. Aldıkları şeyleri çok büyük ve ayları uyumsuz etiketleri hep üstünde mağazadan değiştirebilirmiyim bunları?
Herkes yazmış ben de etiketiyle değişiyor diye biliyorum
Kızlar Oto koltuğu aldınız mı ben almadım ama çok gerekli mi
Biz oto koltuğu aldık bel oyuntusu yok denecek kadar az. Yolculukta şart diye düşünüyorum bir de evime ana kucağı gibi bişey almadım evde de 1 2 aylık falan olunca içine koyarım sapına ufak oyuncak bağlar oyalarım diye düşündüm ama tabi ilk bebek 🤣🤣 öyle içine koyunca durur mu emin değilim

Herkes yazmış ben de etiketiyle değişiyor diye biliyorum

Biz oto koltuğu aldık bel oyuntusu yok denecek kadar az. Yolculukta şart diye düşünüyorum bir de evime ana kucağı gibi bişey almadım evde de 1 2 aylık falan olunca içine koyarım sapına ufak oyuncak bağlar oyalarım diye düşündüm ama tabi ilk bebek 🤣🤣 öyle içine koyunca durur mu emin değilim
Biz de bundn Aldık kış diye ana koca almadık auto koltuğunu da 3 Aydan sonra alırız diye düşünüyorum
BiKraft PortBebe Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Ben cesaret edemezdim herhalde 😊😁
Tecrübeli olmk bunu gerektirir😍
Aslında herşeyi unutmuş gibiyim. Ablam hemşire olduğu için benden daha cesaretli ve tabi annemde var. İkisi yıkadı, ben getir götür yaptım eşyalarını hazırladım, eşimde videoya aldı. Banyoyu ısıttık üşütmeden hallettik . Bir sonrakinde ablam olmayacak 😩 annemle ben yapacağım artık. 🤷‍♀️ Küçük çocuk zor oluyormuş özellikle emme-yutma refleksi zayıf olduğu için süt boğazında kalıyor. Ağzında süt tutuyor. Şimdilik en büyük endişem bu. ☹️

Kizlaarrr benim oglumm kudurdu cikmak icin tepiniyo resmen iceride nasil vajinama dogru ittiriyo kendini anlatamam ama dogurmuyorumdur dimi yaa 🤔 yok yok ananesi gelmeden gelmez oglum oyle dusunuyorum ve dogumu suanlik hic aklima getirmiyorum. Nisan ya da suyum falan gelirse o zaman dusunurum artik 🙄 ayaklarimin altina yastik aldim uzaniyorum simdilik bakalim

Kizlaarrr benim oglumm kudurdu cikmak icin tepiniyo resmen iceride nasil vajinama dogru ittiriyo kendini anlatamam ama dogurmuyorumdur dimi yaa 🤔 yok yok ananesi gelmeden gelmez oglum oyle dusunuyorum ve dogumu suanlik hic aklima getirmiyorum. Nisan ya da suyum falan gelirse o zaman dusunurum artik 🙄 ayaklarimin altina yastik aldim uzaniyorum simdilik bakalim
😀bazen benimkide itekliyo öyle.
Yaramaz bebeler😀

alihan ve ben alihan ve ben görümcem hemşire kendi doğumunda şırınganın ucunu kesip hazırlamış onunla çıkarmıştı
IMG_1554.webp

A Alisdendef miydi tam hatırlamıyorum ama annesinin memesini ememeyen bi kuzucuk vardı şu gönderiyi inceleyebilir

Biz bunu kullanıyoruz. Yoğun bakımda kaşık biberonla besliyolar. Ben emzirmeye gittiğimde de yorulduğunda bununla devam ediyorum. Orda kaşık biberona alıştığı için emmeyi azalttı. Kucağıma aldığımda benim kokumu alınca hemen memeyi tutuyo cukcuk çekiyo, sonra bakıyo ki zor bi işmiş vazgeçiyo. Sütü ağzına sıkıyorum onu içiyo,ucundakileri yalıyo :)
Biz de doymazsa kaşık biberonla destekliyoruz. Eve geldiğinde de böyle beslicem. Yorulmadan doyduğu için kalori kaybetmesini de önlemiş oluyosun.

Arkadaşlar bebeklerinizi banyo yaptırdığınız odaya bunu takarsanız inanılmaz faydası oluyor giydirene kadar üşümüyor
Kızımda 9 yıl önce almıştım
Oğlumda da kullanıcam Eki Görüntüle 2578284 mutlaka almanızı tavsiye ederim
Bizde bugün bundan kullandık çok işe yarıyor bulunduğu ortamı hemen ısıtıyor.

A Alisdendef miydi tam hatırlamıyorum ama annesinin memesini ememeyen bi kuzucuk vardı şu gönderiyi inceleyebilir

Emiyor ama biz dürtersek yada çok acıkmışsa. Hemen yoruluyor uyuya kalıyor. Bu işe yarar mi diyorsun. Bu arada banyo bebeğime çok iyi geldi yüzü gözü açıldı. Sevmek istiyorum ama uyumayı tercih ediyor. 2 saatte bir beslemeye çalışıyoruz. Yenidoğan çok uyur diye kendimi avutuyorum.

Sezeryan olan bacılar kabızlık sorunu yaşıyor musunuz . Antibiyotik kabız yaptı galiba bıraktım artık ama fena durumdayım 🤷‍♀️ Yarın kuru gıdalar aldırıp yemeye çalışcam . Birde magnezyum içiyorum umarım çözüm olur.

Aslında herşeyi unutmuş gibiyim. Ablam hemşire olduğu için benden daha cesaretli ve tabi annemde var. İkisi yıkadı, ben getir götür yaptım eşyalarını hazırladım, eşimde videoya aldı. Banyoyu ısıttık üşütmeden hallettik . Bir sonrakinde ablam olmayacak 😩 annemle ben yapacağım artık. 🤷‍♀️ Küçük çocuk zor oluyormuş özellikle emme-yutma refleksi zayıf olduğu için süt boğazında kalıyor. Ağzında süt tutuyor. Şimdilik en büyük endişem bu. ☹

çok şanslıymışsın bizde kimse bilmiyor iş bana düşüyor 🙁

Merhaba kızlar ❤️
geçmişi çok okuyamadım, umarım hepiniz iyisinizdir.

kendimi çok yorgun, bitkin hissediyorum. yapılacak işlerim de var ama artık salı temizlikten sonra pek bir şey kalmayacak. artık kendime biraz vakit ayırıcam, dinlenicem. gerçi 5 yaşında bir çocukla ne kadar olursa 😀 sayesinde egzersiz yapıyorum ama eğil kalk yürü koştur derken. her şeye olumlu tarafından bakmak lazım 🙈

Back
X