2020 Şubat Anneleri

Ikili tarama ya.gidince tatlı şeyler.yiyin diyolar bebek çok hareketli oluyormuş 😂😂
Evet ben kızımda yemek yiyip gitmiştim tesadüf, kesenin içinde ayaklarıyla yukarı tırmanıp tırmanıp kendini aşağıya salıyodu 😂 dr şaşkınlığımı görünce izlememe müsaade etmişti kaç dakika izledim hatırlamıyorum

Evet ben kızımda yemek yiyip gitmiştim tesadüf, kesenin içinde ayaklarıyla yukarı tırmanıp tırmanıp kendini aşağıya salıyodu 😂 dr şaşkınlığımı görünce izlememe müsaade etmişti kaç dakika izledim hatırlamıyorum
Doktor sırası bekliyorum attım ağzıma bi çikolata bakalım doğru mu 😂😂

Kızlar doktorum bugün rahimde kanama gördü progestan verdi başına gelen var mı bu durum
Ben de dahil olmak üzere gruptakilerin nerdeyse yarısı kullandı. Rahimdeki kanama daha çabuk geçiyormuş tedirgin olma sakın, benim de yumurtalıkta görmüştü doktor, 1 hafta kullandım geçti

Kızlar ben dün diyetisyene gittim. 4 aya kadar zayıflama odklı 4 ay sonra bebek odaklı beslenicez dedi. liste hazırladı bana. 61.6 çıktım tartıda 2 haftaya 60 ı görelim dedi :) hayırlısı artık
Ben de diyetisyenle devam ediyorum. Bana da aynı şeyleri söyledi😊 61.4 ile başladım 2 haftada 60 oldum. Şöyle sağlıklı bir şekilde 1-2 kg daha versek harika olur💖 bulantım var çok yiyemiyorum ama halim de yok yerimden pek kalkamıyorum🙈

Kızlar doktorum bugün rahimde kanama gördü progestan verdi başına gelen var mı bu durum
Ben 6 haftalık hamileyim. Kanama alanı var bende de. Hem de bebepimin hemen altında. Bana da 100mg progesterın iğne verdi. Günde 1 tane. Vajinal progesteron da kullanıyorum. Çok korkuyorum umarım sizinki bebeğinize yakın değildir. Görüntüsü var mı

Ben de dahil olmak üzere gruptakilerin nerdeyse yarısı kullandı. Rahimdeki kanama daha çabuk geçiyormuş tedirgin olma sakın, benim de yumurtalıkta görmüştü doktor, 1 hafta kullandım geçti
Ay inşAllah benim de hemen geçer normal mi kullanmıştın sen fitil olarak mı

Ben 6 haftalık hamileyim. Kanama alanı var bende de. Hem de bebepimin hemen altında. Bana da 100mg progesterın iğne verdi. Günde 1 tane. Vajinal progesteron da kullanıyorum. Çok korkuyorum umarım sizinki bebeğinize yakın değildir. Görüntüsü var mı
Görüntü var ama anlamadım ki nerede kanama

Back
X