2020 Şubat Anneleri

evet bende ilk kez hareketlerini görüncd hamile olduğumu anlamıştım artık en son kontrolümde
varlığını görüyoruz ultrasonda böyle oluyor, bir de hareketlerini hissedince gör sen

kızımın karnımda ilk tekmesini hissettiğim günü unutamıyorum. hep kıpırdasın diye bekliyodum.
ama tabii son haftalarda artık azıcık dursun diye dua eder oluyosun o ayrı

Allah evladıyla sınamasın kimseyi
Ben işimi çoook severek yapıyorum ve çok isteyerek okudum 12 yıl oldu hala ilk heyecanla girerim derse Yazıyla anlatılacak bişi değil bu aileye çok iş düşüyor o yüzden tercihi eşime bırakırım dedim
Ayrıca benim çocuklarımın genel bir adi var teyzeleri günlük hayatınızda kullanır ve yayarsanız seviniriz
ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREY

Biliyorum doğma büyüme istanbulluyum hep sıcacık olurdu yazın

Evet Dalyan bile gece soğuktu kapı pencere örttük

Günaydın kızlar, evet havalar soğuk gidiyor gerçekten ama ben de normalden fazla üşüyorum sanki Ellerim üşüyor ayaklarım üşüyor... Kansız da değilim anlamadım ...

Günaydın kızlar. Dün oglanı parka götürdük. Bir güneş bir rüzgar ben de üşüdüm. Eskişehir de gece soguk yani

Günaydın kızlar. Dün oglanı parka götürdük. Bir güneş bir rüzgar ben de üşüdüm. Eskişehir de gece soguk yani
aa siz de mi eskişehirden? bende eskişehirde yaşıyorum ne güzel denk geldi
gerçekten Temmuz ortasında bu ne soğuk hele sabahları işe giderken donuyorum resmen

Bence de alakası yok çünkü bırak çikolatayı tatlı bir şey bile yememistim ama maşallah hiç yerinde durmuyordu eli ayağı

Inan onu da merakla bekliyorum ilk hareketi ne zaman hissederim nasıl hissederim diye
Ben zaten uyku bolunmelerine alışmaya başladım. Hamile olduğumu ögrendigimden beri tuvalete kalkmalarim yüzünden kesik kesik uyur oldum ama onun hareketleri eşlik ederse bu bölünmelere belki daha çekilebilir olur

vallahi başlarda bana da öyle geliyodu ama son iki hafta ben yatakta oturup ağladığımı bilirim gerçi çok geç doğurmuştum, ne zaman doğacak psikolojisi ve uyuyamamak sinirlerimi bozmuştu. şimdi gülüyorum tabii kendime boşuna endişelermiş hep tecrübesizlikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…