Çok güzel çok ❤ O anki hisleri anlatmak cidden zor yasamak lazımmış. O an biraz daha hissettim anne olacağımı. Her seferinde gördüğüm farklı bir şey annelik hissiyatını daha çok yaşatıyor bana sanirim
evet bende ilk kez hareketlerini görüncd hamile olduğumu anlamıştım artık en son kontrolümde
varlığını görüyoruz ultrasonda böyle oluyor, bir de hareketlerini hissedince gör sen
kızımın karnımda ilk tekmesini hissettiğim günü unutamıyorum. hep kıpırdasın diye bekliyodum.
ama tabii son haftalarda artık azıcık dursun diye dua eder oluyosun o ayrı
Test sonuçları beni de endişelendiriyor yaştan dolayı dr birqz korkutuyor, ve tatile gittim belediyenin kampı karşıma hep rahatsız ve dowm sendromlu çocuklar çıkıyor, Allah size dr sabır versin... ve dr bu konuda cok realist aldırmalısın deyip duruyor.
Allah evladıyla sınamasın kimseyi
Ben işimi çoook severek yapıyorum ve çok isteyerek okudum 12 yıl oldu hala ilk heyecanla girerim derse Yazıyla anlatılacak bişi değil bu aileye çok iş düşüyor o yüzden tercihi eşime bırakırım dedim
Ayrıca benim çocuklarımın genel bir adi var teyzeleri günlük hayatınızda kullanır ve yayarsanız seviniriz
ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREY
Şuan böyle bende anlamadım , dün yağmurluydu mesela ama siz gelene kadar düzelir kesin geçicidir istanbulun havası güven olmuyo gerçekten ☺ Başakşehirde oturuyorum biliyosunuz belki burası biraz daha serin oluyo belki onunda etkisi vardır
ben şu an egedeyim annemin yanında yazlıktayım, çocukluğumdan beri ben temmuz ayında burda böyle soğuk hava görmedim. inan üç gecedir pikeyi kafama kadar çekiyorum yetmiyor, utanmasam yorgan örtünücem
ülkede genel olarak bi soğuk hava dalgası var.
Günaydın kızlar, evet havalar soğuk gidiyor gerçekten ama ben de normalden fazla üşüyorum sanki Ellerim üşüyor ayaklarım üşüyor... Kansız da değilim anlamadım ...
aa siz de mi eskişehirden? bende eskişehirde yaşıyorum ne güzel denk geldi
gerçekten Temmuz ortasında bu ne soğuk hele sabahları işe giderken donuyorum resmen
Kızlar bende biraz evham yaptım bugün tekrar gittim kıpır kıpırdı çikolatayla falan alakası yok bence tatlı yememiştim çünkü cinsiyetini sordum nub varmış diye ilk kez duyuyorum dedi baktı cinsiyet için çok erken dedi burda anlayan arkadaşlar var videodan aldım ama bellimi bilmiyorum nubu saklamış sanki
evet bende ilk kez hareketlerini görüncd hamile olduğumu anlamıştım artık en son kontrolümde
varlığını görüyoruz ultrasonda böyle oluyor, bir de hareketlerini hissedince gör sen
kızımın karnımda ilk tekmesini hissettiğim günü unutamıyorum. hep kıpırdasın diye bekliyodum.
ama tabii son haftalarda artık azıcık dursun diye dua eder oluyosun o ayrı
Inan onu da merakla bekliyorum ilk hareketi ne zaman hissederim nasıl hissederim diye
Ben zaten uyku bolunmelerine alışmaya başladım. Hamile olduğumu ögrendigimden beri tuvalete kalkmalarim yüzünden kesik kesik uyur oldum ama onun hareketleri eşlik ederse bu bölünmelere belki daha çekilebilir olur
Inan onu da merakla bekliyorum ilk hareketi ne zaman hissederim nasıl hissederim diye
Ben zaten uyku bolunmelerine alışmaya başladım. Hamile olduğumu ögrendigimden beri tuvalete kalkmalarim yüzünden kesik kesik uyur oldum ama onun hareketleri eşlik ederse bu bölünmelere belki daha çekilebilir olur
vallahi başlarda bana da öyle geliyodu ama son iki hafta ben yatakta oturup ağladığımı bilirim gerçi çok geç doğurmuştum, ne zaman doğacak psikolojisi ve uyuyamamak sinirlerimi bozmuştu. şimdi gülüyorum tabii kendime boşuna endişelermiş hep tecrübesizlikten