2020 Şubat Anneleri

Uzun süredir yazamadım biraz yoğun geçti umarım tüm anneler ve bebekleri iyidir biiz de genel olarak iyiyiz herhangi bir değişiklik yok yarın aile hekimi cağırdı oraya gideceğim şimdilik bu kadar

Çocuk doğduktan sonra asıl sinirden ağlarım gibi geliyor ama bilemiyorum çünkü ben gerçekten uykusuz kalınca evrim geçiriyorum ve çok sinirli oluyorum o evreye gelmek nasip olursa naparim onu düşünüyorum

Her Yer soğuk merak etmeyin :) Benimde suyum geldi, dr gittim akıntı dedi. bir problem yok dedi. ama altıma yaptım sandım o derece yani. Şükür iyiymişiz

Uzun süredir yazamadım biraz yoğun geçti umarım tüm anneler ve bebekleri iyidir biiz de genel olarak iyiyiz herhangi bir değişiklik yok yarın aile hekimi cağırdı oraya gideceğim şimdilik bu kadar
Ben aile hekimine hiç gitmedim haberleri yok gebeliğimden
Ne için çağırıyorlar acaba ?

aa siz de mi eskişehirden? bende eskişehirde yaşıyorum ne güzel denk geldi
gerçekten Temmuz ortasında bu ne soğuk hele sabahları işe giderken donuyorum resmen
Ben Balıkesirde yaşıyorum ama memleketim Eskişehir. Canım Eskişehire anneme geliyorum ben. İkili testi burada yaptırmam lazım. Bana ilgili bir doktor önerebilir misin.? Acıbadem Mine hanıma hamilelik öncesi gitmiştim ama ikili test fiyatları nasıldır oarada bilemedim?

Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin ve o melekleri sizin gibi işini seven insanlarla karşılaştırsın

Kızım bir yaşındayken sabahçıydım günaydın denildiğinde ağladığımı bilirim uyumadım ki gün aysın diye berbat günlerdi umarım bu kuzu uyku konusunda ablasına çekmez onun dışında da umarım ablası kadar akıllı olur

Acıbadem maalesef biraz pahalıdır ama normalde nekadar ki bu testler hiç bilmiyorum. Ben ümit hastanesine gidiyorum Dilek Ulusoy doktorum çok ilgili tatlış bir doktor ben daha önce Tanser Şensese gitmiştim bana biraz soğuk bir doktor gibi gelmişti. Yine ümit hastanesinde Sebahattin Akyıl var ona da çok iyi diyorlar

D Daphnesss canımm ne.yaptin inşalalh bi sıkıntı yoktur
Taburcu oldum cnm.ama dusuk riskim devam ediyo yaticaksin dedi doktor.lekelenmem azda olsa devam ediyo en azindan artik pembe degil kahve gibi.doktor pembe kahve lekelerde cok telas yapmaya gerek yok dedi.cok kanaman olursa hemen gel onun disinda gelmene gerek yok dedi.dinleniyorum simdi

Çok şükür çok çok geçmiş olsun canımm dinlen uzan hiç kalkma inşallah kanaman olmaz atlatırsın hemen inşalalh moralini yüksek tut bebeğin yanında.bol boldua oku kuran dinle Rabbim yardım eder inşallah

allah razi olsun cnm.cok sagol

Teşekkür ederim. Ben de Dilek hanıma alıyım o zaman.

Orayı bilmem ama ben mesela istanbul da memorial hizmet hastanesine sordum sadece kan testi 600 tl birde muayene olacakmış , nırmalde ben özel dr muayenehanesine gidiyorum o hasteneye takipte değilim kaldıki acıbadem daha fazladır, ben devletten randevu aldım orda yaptırıcam ikilşyi , birde zaten yaştan dolayı nifyt testi yaptıracağız tamamen özel ... ama bu testte down sendromu görülmüyormuş o yüzden dr ısrarla ikisinide yaptırmamızı istiyor . Bakalım hayırlısı Allahtan bide benim kurumsaldan kuş kadar limitli özel sağlık Sigortam var ancak muayeneye yetiyor ... daha bunun şekeri var ayrıntılı usg si var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…